SHIATSU "The Garden Of Love" valgomas masažo aliejus "Lime" su žaliųjų citrinų aromatu

Aš šiandien dar noriu pakalbėti trumpai, apie masažo aliejų. Kaip jums tokios priemonės? Nežinau, ar jums patinka, tačiau man masažai yra kažkas tokio ir labai malonu, todėl džiaugiuosi, kad kartais man pavyksta išprašyti vyro padaryti man atpalaiduojantį masažą. Ir pastaruoju metu masažus vienas kitam darome pakankamai dažnai. Tad šį kartą, labai labai trumpai papasakosiu apie vieną iš turimų masažo aliejų, kurį pirkau dar ne taip senai, tačiau jau nemažai sunaudota ir metas nuomonei apie jį.


Produktas: SHIATSU "The Garden Of Love" valgomas masažo aliejus "Lime" su žaliųjų citrinų aromatu
Gamintojas: "HOT Products Ltd." Pagaminta Austrijoje
Paskirtis: masažui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtis gana saugi
Labiausiai nepatiko: greitai susigeria į odą
Tūris: 100 ml
Kaina*: 19,98 EUR 
Kur galima įsigyti: pirkau Dalli parduotuvėje

Ką žada gamintojas: Prabangus kūno aliejus su žaliosiomis citrinomis. Valgomasis masažo aliejus  su stimuliuojančiu afrodiziakiniu skoniu.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Aroma, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Citric Acid, Limonene, Citral, CI 19140, CI 42051.

Mano nuomonė. Masažo aliejus lengvai žalsvos spalvos, realiai ji vos matoma, tokia blankoka. Vienas įdomiausių aspektų yra tas kad aliejus yra tinkamas valgyti, ne, ne kaip maistas, tačiau masažo metu, manau vyresnės mano skaitytojos puikiai supranta, ką turiu galvoje. 🙊😝 Uostant iš buteliuko, jis tikrai kvepia žaliosiomis citrinomis, tačiau skonis jo baisus, sintetinis ir nemalonus skonio receptoriams, tiesiog, pigus sintetinis, fui... Nepatiko man jo skonis nė trupučio.
Masažo aliejus nelabai mums patiko, masažuojant juo kūną, jis linkęs labai greitai susigerti į odą. Man patinka tie aliejai, kuriais masažuojant odą, jie ilgiau išlieka ant odos ir nedingsta taip greitai. šiuo atveju, masažo aliejų vis reikia dengti ir dengti. Kai nori susikoncentruoti į atliekamą masažą, tas dažnas pylimas iš buteliuko į ranką šiek tiek blaško. 
Aišku, aš aliejų pirkau su didžiule nuolaida ir mokėjau vos 0,50 Eur, už šiuos pinigėlius priemonė man atsipirko, tačiau pilnos aliejaus kainos aš tikrai nemokėčiau, tiesiog nemanau, kad priemonė to verta. Rinkoje yra gerokai daugiau geresnių ir pigesnių priemonių. O už nemalonų aliejaus skonį, nesvarbu, kad jis tinkamas valgyti, mokėti pilną kainą aš irgi nepasiruošusi. Sumokėta kaina ir kokybė mane visai tenkina, tačiau jausčiausi nusivylusi, jei būčiau sumokėjusi už priemonę 20 Eur.




Ačiū, kad skaitote,

Malonių masažų,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai