ARTEMIS "Med Sensitive" veido ir kūno prausiklis jautriai odai

Veido prausimas yra neatsiejama veido priežiūros dalis ir mano nuomone nuplaunamos priemonės nėra tas dalykas į kurį reiktų investuoti didelius pinigus, rimtai, prausiklis ant veido odos išlieka labai trumpai, tik tiek, kol suputoja ir netrukus jį nuplauname lauk. Rimtai, visi drėkinamieji, maitinamieji ar kiti pažadai duoda mažai naudos - ant odos priemonė visiškai neužsibūna tad apart prausimo nereiktų tikėtis nieko daugiau. Tad paprastai aš renkuosi nebrangius variantus, svarbu kad jie nesausintų ir nedirgintų odos. Aišku, aš tikrai pastebiu skirtumą tarp pigių ir brangesnių priemonių - jas naudoti maloniau. Todėl šį kartą veidą prausiu brangesne, Artemis kompanijos prausimo priemone, skirta jautriai veido ir kūno odai. 

Artemis "Med" yra šveicarų dermatologinė linija, skirta žmonėms, linkusiems į alergiją ar turintiems jautrią odą. Šios dermatologinės odos priežiūros paslaptis slypi išskirtiniame natūralių veikliųjų medžiagų kompleksų derinyje (liūtpėdžių, arnikų, kiparisų, miežių, baltašaknių ekstraktai), kuris veiksmingai padeda išspręsti jautriai odai kylančius iššūkius. Skin Med priemonėms suteiktas Šveicarijos alergijos kokybės ženklas, dėl kurio produktai tinkami ypač alergiškiems ir tam tikrų medžiagų netoleruojantiems žmonėms. Taigi, žiūrim, ką aš manau apie prausiklį ir kaip man patiko.

"Jautrūs žmonės labiau pergyvena, tačiau jie stipriau myli ir dažniau svajoja"
Augusto Cury


Produktas: ARTEMIS "Med Sensitive" veido ir kūno prausiklis jautriai odai
Gamintojas: "Artemis Suisse SA". Pagaminta Šveicarijoje
Paskirtis: nuplauti nešvarumus nuo veido odos ir kūno odos
Tinkamas tipas: visiems odos tipams, ir jautriai odai
Labiausiai patiko: švelniai prausia odą
Labiausiai nepatiko: brangokas
Tūris: mano turima pakuotė 50 ml, pilnas kiekis 250 ml
Kaina*: 250 ml - 19,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Valomoji veido ir kūno želė jautriai odai. Visų tipų ir jautriai odai.
• Švelniai be šarminio muilo valo odą.
• Valo ypač švelniai, nesausina odos.
• Odai, linkusiai sudirgti.
Odos sudirgimą mažinantis kompleksas. Liūtpėdės, alantoinas, pantenolis ir acetil-tetrapeptidas-40.
• Saugo nuo uždegimo, veikia raminamai.
• Mažina odos paraudimą.
• Skirtas suskirdusiai, jautriai ir pavargusiai odai.
Naudojimas: delne pirštais sumaišykite gelį su trupučiu vandens, kad suputotų, tada užtepkite ant sudrėkintos odos ir kruopščiai nuplaukite drungnu vandeniu.


Plastikinė, tūbelės formos pakuotė visiškai balta, puošta tik užrašais, dizainas minimalus, atrodo profesionaliai, rimtai.

Kvapas. Jokio konkretaus kvapo priemonė neturi: tai kosmetinis kvapas, visiškai neturintis saldumo, ir gaivos nėra. Toks kažkoks šiek tiek sunkokas, šiek tiek prislopinto sunkumo kosmetinis kvapas. Nežinau ką man primena, bet nieko konkretaus. Ir šiaip jau dauguma kosmetinių kvapų man malonūs, dėl šito aš visai neinu iš proto, nei patinka, nei nepatinka. Toks... taip sau kvapas, nors kvapiųjų medžiagų sudėtyje yra, bet man nelabai. Nors, reikia pripažinti, kvapas labai dera su rimtu tūbelės dizainu, su aukštesne kaina ir produktais, skirtais jautriai odai.

Konsistencija. Produktas želinis, skaidrios spalvos, tirštokos konsistencijos.


Sudėtis: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-4 Caprate, Disodium Cocoyl Glutamate, Acrylates Crosspolymer-4, Citric Acid, Arginine, Leontopodium Alpinum Extract, Panthenol, Allantoin, Acetyl Tetrapeptide-40, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Glyceryl Laurate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum (Fragrance). i71.

Be parabenų, be silikono, be dažiklių.


Poveikis. Pirmiausia turiu pasakyti, kad prausiklis labai skalsus, reikia mažyčio kiekio veido odai - aš naudoju apie žirnio, gal dviejų dydžio lašelį vienam kartui, todėl net tos 50 ml pakuotės man pakanka labai ilgam laikui. Prausiklis lengvai suputoja, bet tai nėra didelės ar standžios putos: pirmus kartus atrodė, kad nepakankamai suputoja, tačiau ji ir neturi užputoti. Pirmus kelis kartus prausimas tikrai buvo neįprastas, bet netrukau priprasti ir galiu pasakyti, kad pats naudojimas niekuo nesiskiria nuo kitų priemonių.

Taip, produktas labai maloniai, švelniai prausia ir efektyviai pašalina didžiąją dalį makiažo likučių. Žinoma, tikrai ne viską, mat valydama veidą toniku ar miceliniu, o jei makiažo sluoksnis buvo storesnis, priemonės sunkesnės, - ir makiažo valikliu, ant vatos diskelio dar randu šiek tiek nešvarumų. Bet iš esmės tai nebūna itin dažnai, o kai nesidažau, priemonė veido odą nuprausia labai švariai. Ant veido odos pojūtis malonus, nejaučiu jokio sausumo, tempimo ar dirginimo, o ir patekus į akis (akių zoną vienu ar kitu atveju reiktų saugoti nuo tokių priemonių) nejaučiu jokio dirginimo ar griaužimo. Ar man patiko? Patiko, prausia gerai, nedirgina ir maloniai jaučiasi ant odos. Tiek kad, kaip jau minėjau pradžioje, aš manau ir tikiu, kad visai nebūtina pirkti brangias nuplaunamas priemones (prausiklius). Juolab, už šitokią kainą aš bent jau tikėčiausi kažkokios visai nepriekaištingos sudėties, o kabinėtis, matant geltonai sužymėtus ingredientus, tikrai yra prie ko. Todėl išbandyti buvo smagu, bet vistiek, grįšiu prie pigesnių veido prausiklių ir toliau ieškosiu to geriausio kainos ir kokybės santykio. Na, o jei jūs sau galite leisti tokią sumą prausikliui, tai kodėl ne, išbandyti priemonės švelnumą ir efektyvų prausimą tikrai galite. Na o aš, jei turėčiau neribotas sumas tokioms priemonėms, aš mieliau pirkčiau Gatineau veido prausiklį




Ačiū, kad skaitote,
Smagaus penktadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai