AquaV "Luxury Handwash" prabangus skystas kreminis muilas rankoms su keratinu

Mes susitarėme, kad apie muilus kalbėsiu trumpai. Taip ir bus, šį kartą mano mėgstamo muilo Aqua V su perlų ekstraktu brolis ne dvynys - muilas su keratinu. Aš jau esu ne kartą išgyrusi muilą su perlais dėl jo malonios kreminės konsistencijos, lengvo, neįkyraus kvapo, gero odos prausimo. O kaip darbuojasi jo brolis - ne dvynys? Kviečiu trumpam įrašui.


Produktas: AquaV "Luxury Handwash" prabangus skystas kreminis muilas rankoms su keratinu
Gamintojas: specialiai sukurtas "Aldi" parduotuvėms. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni odai kreminė tekstūra
Labiausiai nepatiko: neskalsus, greitai baigiasi
Tūris: 250 ml
Kaina*: 1,00 EUR
Kur galima įsigyti: vokiškų prekių parduotuvėse - Klaipėdoje "Dalli"
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Turtinga formulė suteikia odai intensyvų ir ilgalaikį drėkinimą bei šilkinę tekstūrą. Valo ir rūpinasi jūsų rankomis. Ilgai išliekantis malonus kvapas. Lengva ir veiksminga priežiūra. Puikiai tinka dažnam naudojimui. Dermatologų patikrintas. pH subalansuotas.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, GlycerinGlycol Distearate, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium BenzoatePEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Laureth-4, Citric Acid, Styrene/ Acrylates Copolymer, Cocamide Mea, Potassium SorbatePolyquaternium-7, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Hydrolyzed KeratinFormic Acid, Sodium Lauryl Sulfate, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, CI 14720.

Mano potyriai. Tikriausiai daug neverta kalbėti apie patį buteliuką - jis labai įprastas visiems skystiems muilams, su patogia pompa. Produktas kvepia maloniai, saldžiai, ir tas saldumas toks ant ribos, dar truputėlis ir gali būti per saldu, tačiau nėra. Man asmeniškai skanesnis muilo su perlų ekstraktu kvapas, toks lengvesnis, malonesnis. 
Aqua V Luxury muilus aš myliu dėl kreminės konsistencijos. Iš tiesų, ji tokia pat maloni, kaip ir perlų muilo. Šilkinio švelnumo, maloniai suputoja, nepaprastai patogiai jaučiasi ant rankų. Vien dėl konsistencijos muilas vertas dėmesio. Aišku, prausia irgi švariai ir gerai.
Taip, aš galiu kabinėtis dėl nelabai saugios sudėties, kurioje rasime ir potencialiai sausinančių ingredientų, bet kabinėtis šiuo atveju nenoriu - muilas rankų odos nesausina, nedirgina. Man po plovimo rankos atrodo švelnesnės, nors kažkokio drėkinimo tikrai nėra. 
Tikriausiai didžiausias minusas mano akimis yra tas, kad muilo pakuotė labai greitai ištuštėja. Kita vertus, visi produktai, kurie mums patinka, baigiasi greitai. Todėl gal tai tik psichologinis dalykas, o gal ir rankas su malonios konsistencijos muilu plauname dažniau nei su kitais? Žodžiu, man šitas muilas vienas geriausių, kokius esu naudojusi. O jei lyginti su jo broliu ne dvynių (muilu su perlų ekstraktu), tai anas patiko labiau dėl kvapo, kai tuo tarpu visa kita yra beveik identiška.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai