Blondinės sako NE geltoniems atspalviams plaukuose. Šį kartą su ICE CREAM violetiniu šampūnu.

Jeigu kada buvote, ar dabar esate blondinė, tikriausiai žinote, kad vienas baisiausių blondinės košmarų nutinka kai platininiai atspalviai pasikeičia į geltonus, išlenda kažkoks plauko ryžumas. Brrr... tam mes tonuojame plaukus pirmiausia kirpykloje, o paskui ir namuose, naudodamos violetines priemones: ar tai šampūnus, ar tai kondicionierius, ar kaukes. Dažnos jų man sausina arba plauką arba netgi suerzina galvos odą, todėl esu nepaliaujamose tobulos violetinės priemonės paieškose. Šį kartą pirkau ir bandžiau Inebrya Ice Cream violetinį šampūną ir noriu savo potyriais pasidalinti su blondinėmis. 😉

"Kai sakai "taip" kitiems, įsitikink, kad nesakai "ne" sau pačiai"
Paulo Coelho



Produktas: INEBRYA. ICE CREAM "No-Yellow" šampūnas, neutralizuojantis geltonumą šviesintiems ir žiliems plaukams
Gamintojas: "IceCream". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: neutralizuoti gelsvus atspalvius iš šviesiai dažytų ir sruogelėmis šviesintų plaukų
Tinkamas tipas: šviesintiems, sruogelėmis šviesintiems ir žiliems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: priemonė stipri - reikia atsargiai laikyti ant plaukų, stebint laiką
Tūris: 300 ml
Kaina*: 6,95 EUR
Kur galima įsigyti: Cascada parduotuvėse
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Profesionaliam naudojimui. Šampūnas praturtintas šilko proteinais ir vynuogių ekstraktu, efektyviai naikina geltoną atspalvį, saulės nugarintiems, dažytiems sruogelėmis ir šviesintiems plaukams. Gali būti naudojamas žilų plaukų blizgesiui atstatyti.
Naudojimas: produktą naudoti ant drėgnų plaukų, švelniai įmasažuoti. Palaikyti kelias minutes. Kruopščiai nuskalauti vandeniu. 


Rožinės spalvos plastikinė pakuotė - buteliukas tekstūrinio, tokio lyg satino švelnumo plastiko su į viršų platėjančia forma. Nesu tikra, kad siauras pagrindas ir platesnis viršus man labai patinka, tačiau neturiu labai didelių antipatijų, tad labai nepeiksiu. 😆 Šonuose iškiliai įspaustas kompanijos pavadinimas, na, o jei kalbant apie dizainą, jis gana paprastas, tačiau teigiama, jog šampūnas skirtas profesionalams, todėl kažkokio itin puošnaus dizaino tikėtis ir nereiktų.

Priemonės dangtelis skaidrus, atsukamas, tačiau dozuojamas paspaudus viršutinę dangtelio dalį ir išlindus dozavimo angai. Viskas čia veikia be priekaištų, tiek, kad tas dangtelis labai greitai nusiteplioja violetinės spalvos priemone, o kas kartą po naudojimo neišvalius, greitai ima tepti rankas, paėmus pakuotę. Kiek pamenu kitus šampūnus, nieko panašaus nebuvo, ir nors man tai netruko naudoti produkto, bet nuteikia nemaloniai. Na, aš mėgstu, kai visi buteliukai tiek mano vonioje, tiek mano visos kosmetikos pakuotės yra švarios, neištepliotos - tokias maloniau naudoti, todėl tas nuolat išteptas dangtelis mane šiek tiek erzina.

Kvapas. Man šampūnas kvepia labai maloniai. Kvapas šiek tiek primena vaisių kvapą ar tai kosmetiką, toks maloniai gaivus, šiek tiek saldus - labai malonus. Vėlgi, tai tikriausiai pirmas violetinis šampūnas/ priemonė, kuri turi tokį malonų aromatą.

Konsistencija. Tamsiai violetinės spalvos su mėlynu atspalviu priemonė vidutinio tirštumo, primena daugumos plaukų šampūnų tirštumą.


Sudėtis: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Wine Extract, Hydrolzed Silk, Sodium Cloride, Citric Acid, CI 60730, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Amyl Cinnamal, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.


Poveikis. Šampūnas naudojamas labai paprastai, kaip ir nurodė gamintojas: įmasažuojamas į galvos odą, palaikomas kelias minutes ir išskalaujamas. Tiesa, prieš perkant priemonę pardavėja mane įspėjo, kad jis gerokai stipresnis nei prieš tai naudotas Oyster. Ir netrukau pastebėti - jei Oyster laikydavau ilgiau, tai čia viskas vyksta kažkur per pus greičiau. Kažkurį kartą, palaikius per ilgai savo plaukus, pati to nenorėdama papuošiau melsvomis sruogomis. 😆 Tiesiog laikiau per ilgai, ilgiau nei reikėjo laikyti. Sekančius kartus buvau gerokai atsargesnė ir laikiau trumpiau.

Priemonė iš tiesų veikia stipriai ir efektyviai. Nuolat naudodama šampūną man pavyksta išvengti geltonų atspalvių savo šviesintuose plaukučiuose. Jis nesausina nei galvos odos, nei plaukučių, nors po jo aš visuomet stengiuosi plaukus palepinti intensyvesne ir stipriau veikiančia kauke. 

Jei man reikėtų rinktis, kurį, Oyster ar Ice Cream šampūną naudoti, tikriausiai reiktų paminėti, kad Ice Cream turi malonesnį kvapą, veikia greičiau, tuo tarpu naudodama Oyster, aš esu tikra, kad su juo mano plaukai taip greitai neįgaus mėlynų tonų. Tikriausiai naudojant pastarąjį jaučiuosi šiek tiek saugesnė, man Oyster patiko labiau, nors kalbant apie priemonės efektą - abu jie veikia nepriekaištingai ir yra verti dėmesio.




Ačiū, kad skaitote,
Linkiu nepriekaištingai gražių ir tolgaus atspalvio plaukų,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

Rašyti komentarą