BŪK nagų lako pagrindas-stipriklis su augaliniu keratinu, silpniems, minkštiems, lūžinėjantiems nagams

Praeitą savaitę aš jums nerodžiau savo nagučių, o kai sau esi pasižadėjęs rodyti kas savaitę, kažkaip pajaučiau, kad nepilnai įgyvendinau savo pažadus ir planus. Labai nemėgstu žadėti, jei negaliu įgyvendinti... tai ne man. Šią savaitę spalvoto manikiūro tikrai nerodysiu, bet noriu papasakoti apie nagų priežiūros priemones, tiksliau nagų lako pagrindą, skirtą lūžinėjantiems, silpniems ir minkštiems nagučiams. Tai yra tai, ko man dabar kaip sykis reikia - pavasaris yra tas baisus metas, kai džiaugtis gražiais nagais negaliu. Nežinau, kas jiems pasidaro, tačiau tokiu metu kaip šis, griebiuosi pagalbinių priemonių: vitaminų ir nagų stipriklių.

Apie BŪK nagų lako pagrindą, tik su porcelianu, aš esu jums pasakojusi ir pagyrusi, kaip nebrangią ir pakankamai gerą alternatyvą toms, kurios negali sau leisti brnagesnių nagų lako pagrindų arba stipriklių. Tiesa, stiprinamojo poveikio tuo metu taip ir nesulaukiau. Tačiau su tokiu pat optimizmu įsigijau nagų lako pagrindą su augaliniu keratinu - galbūt būtent keratino jiems trūksta? Išbandžiau, sunaudojau jau visai nemažai, ir noriu jums papasakoti, ką apie jį manau, ir ar rekomenduočiau jums?

"Paklausk savęs, ko tu nori ir pasiruošk tai gauti"
Maya Angelou


Produktas: BŪK nagų lako pagrindas su augaliniu keratinu
Gamintojas: EU Coop Bergerac NC, Prancūzija
Paskirtis: paruošti nagus lakavimui, maitinti ir stiprinti
Tinkamas tipas: silpniems, minkštiems, lūžinjantiems nagams
Labiausiai patiko: nagai iš tiesų ima greičiau augti
Labiausiai nepatiko: nesugeba išlginti nagų lako nelygumų
Tūris: 11 ml
Kaina*: 1,59 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose (Norfa, Maxima, Rimi...)
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Priemonė nagams praturtinta augaliniu keratinu, kuris maitina, stiprina nagus ir palaiko drėgmės pusiausvyrą. Maža molekulinė proteinų bazė sudaro itin geras sąlygas jų skverbimuisi į nago plokštelę ir gerina jos būklę. Sudėtyje esantis vitanimas E didina nagų elastingumą. Rekomenduojama silpniems, minkštiems ir lūžinėjantiems nagams. Nagai greičiau auga ir sveikai atrodo.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, NitrocelluloseAcetyl Tributyl Citrate, Phthalic Anhydride / Trimellitic Anhydride / Glycol Copolymer, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Adipic Acid/ Fumaric Acid/ Phthalic Acid/ Tricyclodecane Dimethanol Copolymer, Tocopheryl Acetate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Aqua (Water), Citric Acid, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Phenoxyethanol, CI 15850 (Red 6 Lake).


Poveikis. Man atrodo, kad visiškai nesvarbu, koks nagų priemonės buteliukas, o šiuo atveju jis labai paprastas, - daug svarbiau, kaip priemonė veikia ir koks jo šepetėlis. Nagų lako šepetėlis vidutinio ilgio, pakankamai plonas, tad pakankamai kruopštus padengimas yra paprastas ir lengvas. Aišku, jeigu mėgstate storesnius, tuomet tikriausiai su tokiu šepetėliu dengti priemonę bus nemalonu. Man nepatiktų, jei tokio dydžio šepetėlis būtų nagų lakui, o pagrindui - pats tas. 

Kalbant apie nagų priemonę, ji padengiama keliais šepetėlio perbraukimais per plokštelę, tačiau pastebiu, kad ji nėra ta priemonė, kuri pati pasiskirsto ant plokštelės. Ne, dengti ją reikia kruopščiai. Ir ko aš labai pasigedau šiame pagrinde? Jis visiškai neišlygina nagų nelygumų: jeigu jų yra ant nagų plokštelės, tai jie bus matomi ir padengus šiuo pagrindu. O tai buvo esminis dalykas, dėl ko man taip labai patiko BŪK su porcelianu


Nagų lako pagrindas visai neblogai sukimba su nagų laku ir plokštele ir pailgina manikiūro išlikimą. Tačiau kalbant apie stiprinamąjį, maitinamąjį efektus, turiu jus nuvilti. Šiuo metu esu sunaudojusi 2/3 nagų lako pagrindo ir nepastebiu jokio nagų pagerėjimo: lygiai taip pat kaip anksčiau lūžinėja, lygiai taip pat skeldėja, lygiai taip pat sluoksniuojasi. Apskritai, imu manyti, jog BŪK nėra ta priemonė iš kurios reikėtų tikėtis nagų būklės gerėjimo. Nors, vieną iš aspektų tikrai pastebėjau - per visą naudojimo laiką mano nagučiai augo šiek tiek greičiau nei įprastai, gaila, kad jų būklė nebuvo labai gera.

Tad šitas nagų lako pagrindas - stipriklis man pasirodė toks vidutinis: kaip nagų lako pagrindas veikia, tačiau neišlygina nago paviršiaus ir nemaskuoja netolygumų. Kaip stipriklis, šiek tiek skatina augimą, tačiau negerina nagų būklės. Mano rekomendacijos? Jei norisi išbandyti nagų lako pagrindą iš BŪK, aš jums rekomenduoju rinktis su porcelianu - nagų stiprinimo nebus, tačiau nagų lako paviršius bus nepriekaištingai lygus. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai