CAMAY "Romantique" muilas su prancūziškų rožių aromatu

Kaip visuomet, apie tokius dalykėlius, kaip muilas kalbame trumpai. Kartais pagalvoju, ar verta rašyti tokiomis temomis? Gal niekam paprasčiausiai neįdomu nei kokį muilą aš naudoju, nei kokia jo sudėtis, nei kaip jis veikia. Tačiau ne kartą esu nusipirkusi tokį pat muilą, kuriuo nebuvau visai patenkinta, pavyzdžiui sudėtimi arba poveikiu ir galvojau na kodėl? juk man jau kažkada senai jis nepatiko... Nuo to karto, kai pradėjau apie juos rašyti, parduotuvėje užtenka atsiverti blogą, pasižiūrėti jo sudėtį, ar man patiko ir nuspręsti, noriu pirkti dar kartą ar ne. Tad tokių situacijų, kai pakartotinai įsigyju man nepatinkančią priemonę gerokai sumažėjo. Tad jei jūs tokių įrašų neskaitote, rekomenduoju praleisti, o aš jį darausi sau, tiems atvejams, jei susigundyčiau pakartoti ir nebeatsiminčiau, ką apie jį galvojau praeityje. 😏


Produktas: CAMAY "Romantique" muilas su prancūziškų rožių aromatu
Gamintojas: "Procter & Gamble". Pagaminta Ukrainoje
Paskirtis: nuprausti rankų, kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: skalsus
Labiausiai nepatiko: putos neturi minkštumo
Tūris: 90 g
Kaina*: 0,89 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur - prekybos centruose, kosmetikos parduotuvėse ir kt.

Ką žada gamintojas: Kosmetinis muilas su lašeliu prancūziškų rožių aromato kvepalais.

Sudėtis: Sodium Palmate, Aqua, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Palm Kernel Acid, Cyclodextrin, Parfum, Sodium Cloride, Citric Acid, Sodium Citrate, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pentetate, Linalool, CI 77891, CI 45100.

Mano nuomonė. Tad jei trumpai apie pakuotę: rožinės - raudonos spalvos popierius puoštas rožių žiedais leidžia tikėtis, kad viduje laukia būtent rožių kvapas ir tokios pats rožinės spalvos muilas. Dėl muilo spalvos tikrai neklydau, jis ryškiai rožinis, tad aiškiai suvokiame, kad jo sudėtyje naudotos dažomosios priemonės. Apskritai, aš esu nustebusi ingredientų saugumu - iš tiesų reta, kad visame sąraše būtų tik vienas nesaugus ingredientas, ir tas pats konservantas. Aišku, neapsieita be sodium chloride, kuris gali šiek tiek sausinti rankų odą. Tačiau visumoje sudėtis iš tiesų stebina savo saugumu.
Man patinka "liekna", tiksliau siaura, ilgesnė ir vidinėje pusėje šiek tiek įlenkta forma - dėl tokios formos muilą labai patogu laikyti rankose ir juo naudotis.
Putoja jis nepriekaištingai gerai, tik to putų minkštumo ir kremiškumo visiškai nėra, kaip kad esu įpratusi su Dove rankų muilais. Kita vertus, būtent dėl to kremiškumo nebuvimo muilas yra nepaprastai skalsus ir naudojasi labai taupiai. Mane šiek tiek nuvylė muilo kvapas, mat aš tikėjausi tikrų rožių aromato, o turiu maloniai saldžiai-gaiviai, galbūt tiksliau reiktų įvardinti - kosmetikos kvapu kvepiantį muilą, kuris man nekelia asociacijų su rožėmis. Kvapas malonus, intensyvokas ir tiek.
Pats muilas prausia švariai, maloniai, nors sudėtis sufleruoja, kad teoriškai rankas galėtų sausinti, tačiau sausinimo tikrai nepajaučiau, kaip ir jokių sudirgimo, suerzinimo pojūčių. Manau dėl mane nustebinusios sudėties ir skalsumo tikrai kartočiau dar kartą, tik sekančiam kartui nebesitikėčiau tokio kvapo, kuris užrašytas ant priemonės popierėlio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai