CATRICE. Tobulai blizgios, pavasario tendencijas atitinkančios lūpos

Kas jau kas, o matinės lūpos 2017 metais visiškai nebemadingos. Aišku, kol ši tendencija pasieks kasdienybę, prabėgs dar šiek tiek laiko, tačiau manau netruks ir ant daugumos panelių lūpų matysime blizgius, o ne matinius atspalvius. Aišku, šiek tiek keista, kai kai kurios kompanijos vis dar pristatinėja matines naujoves, tačiau tebūnie tai kompanijų, o ne mūsų reikalas... 😉

Shine Appeal Fluid Lipstick Intense lūpų blizgesį/ lūpų dažus aš gavau dar rudenį, kas turėtų reikšti, kad tai rudens, o ne pavasario naujovės, tačiau turiu pripažinti, kad blizgus ir gaivus efektas man visiškai nesiderino su slogiu ir monotonišku rudens oru, o žiemą man vis dar norėjosi tamsių ir matinių atspalvių. Todėl priemonę, nors ir išbandžiau rudenį, tačiau apžvalgoms pasilikau pavasario metui. Aišku, planuose buvo vasaris, tačiau geriau tebūnie tuo mėnesiu vėliau, negu niekada. O priemonė iš tiesų verta jūsų dėmesio - man atrodo kad dabar tai vienas geriausių blizgių priemonių lūpoms iš visų turimų. Man vis norisi sakyti, jog tai lūpų blizgesys, tačiau gamintojas priemonę užvadino lūpų dažais, tad tikriausiai įraše rasite tiek vieną, tiek kitą priemonės užvadinimą. Pasižiūrim.

"Nėra jokios paslapties, kad grožis yra požiūris"
Estee Lauder



Produktas: CATRICE Shine Appeal Fluid Lipstick Intense - blizgūs skysti lūpų dažai "040 Rose Your Voice!"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje.
Paskirtis: dekoratyvinė, lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin maloni lūpų dažų formulė
Labiausiai nepatiko: pora vidutinio saugumo ingredientų sudėtyje
Tūris: 5 ml
Kaina*: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Stulbinamas Siluetas. „Shine Appeal“ Intensyvūs Skysti Lūpų Dažai yra itin pigmentuotas lūpų blizgis sumaišytas su intensyvia lūpų dažų spalva bei nuostabiu spindesiu. Ilgai išliekanti, maloni formulė švelniai padengia lūpas ir garantuoja intensyvią pigmentaciją.
Ryški spalva ir intensyvus blizgesys
Švelni ir subtili tekstūra
Itin pigmentuoti ir ilgai išliekantys


Man labai gražios ir labai kokybiškai, estetiškai atrodančios šio blizgesio pakuotės: kvadrato formos tvirto ir storo plastiko tūbelė primena dauguma lūpų blizgesių. Ant vieno šono randame įspaustą kompanijos pavadinimą, o produkto apačia suformuota taip, kad vizualiai atrodo jog čia tikrai lūpų dažai o ne lūpų blizgesys. Kad tai lūpų blizgesys išsiaiškiname tik atsukę juodos spalvos priemonės dangtelį ir radę lūpų blizgesiams būdingą aplikatorių.

Aplikatorius suspaustas iš abiejų pusių, galiukas užapvalintas, jis sukurtas iš nepaprastai minkštų ir švelnių šerelių, kurie maloniai slysta lūpomis paskirstydami produktą. Man šitas aplikatorius tobulas - jokių problemų, nepriekaištingas dengimas ir jokios rizikos nusiteplioti, net ir be veidrodžio, aš visuomet pasidažau tobulai. Gal dėl fo formulės? Tačiau tikiu, kad aplikatorius tiksliam padengimui turi ne ką mažesnės įtakos.

Kvapas. Lengvas, malonus, saldokas kvapas labai primena vanilės aromatą. Aromatas neišlieka ilgai ir pakankamai greitai išgaruoja po padengimo.

Konsistencija. Man visuomet, vienas aktualiausių dalykų lūpų blizgiuose yra jų lipnumas - jei jie turi lipnumo, beveik 100%, kad aš juos užmesiu ir niekad nenaudosiu. Čia gi, lipnumo nėra, na kaip, labai labai labai labai (kiek kartų reikia kartoti, kad būtų aišku, jog lipnumas vos jaučiamas? 😆) silpnas. Toks, kad galėčiau sakyti, nelipnus ir nė kiek nesumeluočiau. O visa konsistencija į tirštesnę pusę, tačiau paskirstymui jokios įtakos neturi.


Sudėtis: POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, SILICA, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, TRIACONTANYL PVP, TOCOPHEROL, MICA, ETHYL VANILLIN, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Kas pirmiausia aktualu? Aišku, su lipnumu jau viskas aišku, o va ir pats paskirstymas - tobulas. Konsistencija tokia tobula, jog padengimas yra visiškai be priekaištų. Ir dar norisi girti konsistenciją, jog ji tokia, kad ne tik neišryškina lūpų odos netobulumų, kurių, na neslėpkim, aš visuomet turiu. Konsistencija tuos netobulumus šiek tiek pamaskuoja ir lūpos tokios skanios ir tokios putlesnės, sveikiau atrodančios, gaivios ir laukiančios bučinio iš mylimojo. 😋😊 Prieš tai aš jau turėjau kelis panašius lūpų blizgesius (ČIA), tačiau turiu pripažinti, kad nors man jie ir patiko, jų kokybė buvo šiek tiek prastesnė nei šito: anie ne taip gražiai pasiskirstydavo, šiek tiek subėgdavo į lūpų raukšles. Tad vertinant tai, ką turėjau anksčiau - aplodismentai atnaujintai formulei.

"040 Rose Your Voice!" atspalvis buteliuke atrodo šiek tiek tamsesnis, šiek tiek ryškesnis negu patepus ant odos. Atspalvį sunkoka apibūdinti: toks prislopintas rožinis atspalvis, turintis rudos/ nude spalvos. Tobulas rožinės ir nude santykis puikiai tinka mano spalviniam tipui - lūpos atrodo natūraliai ryškesnės, suteikia blizgesio efektą. Šiaip, tai tikrai nėra tas neoninis ar labai ryškus pavasarinis atspalvis - man tai pavasario pradžios spalva, kai lyg ir norime kažko naujo (šiuo atveju blizgesio), tačiau dar pakankamai nedrąsiai žengiame į naują sezoną (renkamės įprastą rose-nude spalvą). To-bu-las atspalvis, manau tiks daugumai lietuvaičių. Na, o jei šis jums nelabai - kompanija siūlo dar tris skirtingus šio produkto atspalvius.


Išlieka daugmaž porą valandų, aišku, priklausomai nuo to ką darome, tačiau ne, labai ilgo išlikimo tikrai neturi. Mano akimis šitas blizgesys tobulas: jis labai maloniai jaučiasi ant lūpų, jų nesausina, man netgi norisi sakyti, kad šiek tiek drėkina, nes po priemonės jos tikrai jaučiasi kitaip, aišku, tikrai ne taip, kaip po geros kokybės lūpų balzamo, tačiau tikrai geriau. Vienas mėgstamiausių pastarųjų mėnesių produktų lūpoms, kurį vėlgi - man norisi labai rekomenduoti ir išbandyti.




Ačiū, kad skaitote,
Linksmo vakaro jums, o aš einu toliau sveikti,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

  1. O man labai patiko naujieji Essence Shine lūpų blizgiai, rekomenduoju išbandyti :)Pirkau su nuolaida Eurokos maždaug už 1,50 euro, tai už tokią kainą - kokybė tikrai puiki, labai maloniai jaučiasi ant lūpū, gera pigmentacija kaip lūpų blizgio, nesausina lūpų visiškai ir nėra to nemalonaus lipnumo jausmo.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą