CATRICE Ultimate Nail Lacquer nagų lakas (atspalviai: "118 Take A Brick" ir "121 Plum Around")

Praeitą savaitę jums nerodžiau, kas gi ant mano nagų, nes šią savaitę norėjau parodyti du nagų lakus, t.y. dvi savaites, kas gyveno ant mano nagučių. Ultimate nagų lakų iš Catrice esu bandžiusi jau ne vieną, ne du ir ne, net ne tris - iš tiesų nemažai, tikriausiai reiktų skaičiuoti buvusius įrašus ir žiūrėti, kiek jų buvo paminėta, tačiau tai nėra svarbu. Na, realiai svarbu tik tiek, kad visi jie poveikiu labai panašus, išlikimo laikas praktiškai nesiskiria (priklauso nuo nagų būklės ir naudojamo pagrindo) - skiriasi tik spalvos. Šiam kartui jos dar tamsios, labiau tinkančios šaltąjam sezonui, o jau nuo sekančios savaitės šoksim į pavasarį ir būtinai žiūrėsim į šviesų, ryškų, spinduliuojantį šiltą pavasarišką nuotaiką manikiūrą. Tikriausiai - nagus lakuosiu rytoj arba poryt, ir viskas priklausys nuo nuotaikos. 😉 O šiam kartui - slyva už kampo ir siūlau jums plytų. :)

"Pradžioje viskas buvo balta ir juoda"
Maureen O'Hara



Produktas: CATRICE Ultimate Nail Lacquer nagų lakai: "118 Take A Brick" ir "121 Plump Around"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė - nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyviai spalvai pakako vieno nagų lako sluoksnio
Labiausiai nepatiko: šepetėlis nėra itin patogus
Tūris: kiekvienas po 10 ml
Kaina*: kiekvienas po 2,49 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Dėka naujos spindesį didinančios technologijos, pažangesni Ultinate Naul Lacquers turi intensyvų blizgesį, tolygų padengimą ir ilgą išlikimą. Su naujovišku šepetėliu jūs galite padengti savo nagus vos vienu perbraukimu. Be formaldehydų, tolueno ir ftalatų.

Patikrinta ir pamėgta: 9 iš 10 moterų dievina tolygų PADENGIMĄ, išskirtinį SPINDESĮ, bei PATVARUMĄ.
* Testas atliktas su 100 moterų, 2013

Sudėtis:
"118 Take A Brick"BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, HEXANEDIOL/ ADIPATE/ CITRATE CROSSPOLYMER, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, BARIUM SULFATE, DIACETONE ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, POLYESTER-26, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, BENZYL BENZOATE, CI 15850 (RED 6), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"121 Plump Around"BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, HEXANEDIOL/ ADIPATE/ CITRATE CROSSPOLYMER, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, DIACETONE ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, POLYESTER-26, SILICA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, BENZYL BENZOATE, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Kaip ir visi Catrice Ultimate nagų lakai, taip ir šie turi cilindro formos buteliukus su vidutinio ilgio, plačiais šepetėliais. Man atrodo, kad kompanija dar kartą pakeitė šepetėlius, juos patobulino, mat anksčiau pasitaikydavo netvarkingai kirptų šepetėlių, išlindusių plaukelių, nevienodos formos - kažkokių neitin kokybiškų ir nepatogių. Kalbant apie šiuos - man jie vos vos siauresni, tačiau stebtinai tvarkingai apkirpti ir pagaliau taisyklingos formos: platus vėduoklės formos galiukas su užapvalintais kampučiais. Taip, tokia šepetėlio forma nėra pati patogiausia dirbti, ypatingai jei esate pradedanti lakuotis nagučius. Tačiau šio šepetėlio esmė yra vienu perbraukimu nulakuoti visą plokštelę, na, bent jau taip norėta sukurti šepetėlius. Aišku, kad vienu perbraukimu nulakuoti nepavyksta, bet pastangų ir braukimų reikia labai mažai: apie porą kartų ir manikiūras visiškai tobulas. Nors, kaip jau minėjau, ir ne kartą sakiau kalbėdama apie Ultimate nagų lakus - praktikos su tokia šepetėlių forma tikrai reikia.

"118 Take A Brick" atspalvio pavadinimas mums sufleruoja, jog čia turėtų būti plytų spalvos nagų lakas. Nežinau, kokias plytas jūs įsivaizduojate, ir kokios pas jus namie, tačiau man tai nėra plytų spalva: taip tai raudonai rudas atspalvis, tarsi kokiuose egzotiškuose kraštuose molio ar žemės. Tad galbūt plytų spalvos, bet nelabai - raudonai rudas, nepaprastai gražus, tačiau būdamas gana tamsus man jis atrodo tinkamesnis rudens metui. Atspalvio pigmentacija labai gera - pakako vieno spalvos sluoksnio tobulam ryškumui, o galutinis efektas ant nago gaunasi blizgus. Savaime suprantama, norint daugiau blizgesio, visuomet galima padengti viršutinį nagų lako sluoksnį, arba su atitinkamomis priemonėmis išgauti kitokį spalvos efektą.

CATRICE Ultimate Nail Lacquer "118 Take A Brick"

"121 Plump Around" atspalvis iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti juodas arba beveik juodas, galbūt su bordo atspalviu, tačiau tai nėra - tai labai labai tamsus, violetinis atspalvis su juodais tonais. Jo spalva labai priklauso nuo apšvietimo: jei tamsu ir apsiniaukę, spalva tikrai atrodo tamsi, tikrai nepasakysi, kad ji turi violetinio atspalvio. Tačiau esant saulėtam orui arba ryškesnei dienos šviesai pasirodo ir tikrasis, violetinis atspalvis. Tai spalva, kuriai aš dengiau du sluoksnius. Jei pasižiūrėsite nuotrauką žemiau, ten vienos rankos nagai dengti vienu, kitos dviem sluoksniais. ten, kur bene juoda, aišku, jog buvo padengti su sluoksniai. Iš tiesų, su vienu sluoksniu man spalva neatsiskleidžia, neatrodo pakankamai intensyvi ir ryški. Beje, šiam atspalviui būtinas nagų lako pagrindas, nors, jei vis dar jo nenaudojate po visais savo nagų lakais - rekomenduoju pabandyti ir šiaip, gerokai sveikiau nagučiams būtų tokią priemonę naudoti. Tikiu, kad jei jau galime sau leisti įsigyti nagų laką, tai pagrindas yra būtinas dalykas. Jau geriau 5 atspalviais mažiau nagų lakų, bet geras, tinkamas ir kokybiškas nagų lako pagrindas.

CATRICE Ultimate Nail Lacquer "121 Plump Around"

Aš, testuodama nagų lakus, ir rodydama jums, niekuomet nedengiu viršutinio nagų lako sluoksnio. Nežinau, ar tai verta priminti su kiekvienu manikiūro įrašu, tačiau pažymiu, dėl viso pikto. Kalbant apie nagų lakus, jie man išsilaikė apie 4 dienas. Tačiau čia aš stabdau save ir primenu tiek sau, tiek jums, jog mano nagų būklė šiuo metu yra prasta, todėl spalvotas lakas išsilaiko prasčiau. Įprastai Ultimate nagų lakai ant nagų išlieka 4-5 dienas visiškai be jokių nutrupėjimų. Šiuo metu jau 3 dieną dažniausiai matau nusilupusio nagų lako gabaliukais prie nago kampučių - ten, kur nagai siaubingai sluoksniuojasi ir nutrupa ne tik lakas, bet ir sluoksnis priemonės. Tad taip, įprastai tai būtų 5 dienos, o šį kartą - gerokai trumpiau. Tikiuosi jau netrukus būklė pasitaisys ir vėl galėsiu spalvotu manikiūru džiaugtis ilgiau.

Panašios spalvos:
Į "118 Take A Brick":
- MAYBELLINE Colorama Nr.17

Į "121 Plum Around":




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai