DOVE "Derma SPA" rankų kremas "Cashmere Comfort" labai sausai odai

Mano rankos šią žiemą atrodo tikrai gerai. Stebiuosi, kad jos nė karto šiais metais nebuvo suskeldėjusios iki kraujo, o ir pasausėjimų buvo visai nedaug, stebėtinai mažai. Nežinau, ar tam įtakos darė šaltuoju metų laiku naudoti rankų kremai? Ar mano oda tiesiog pasikeitė? Neįsivaizduoju, tačiau pastaruoju metu mano odos būklei didžiulę įtaką darė riebokas Dove Derma SPA rankų kremas. Apie šį, jau besibaiginėjant turimai pakuotei noriu papasakoti ir jums.

"Visada stenkitės padėti kitiems. Jūs galite būti vienintelis, kuriam rūpi."
C.Tang


Produktas: DOVE "Derma SPA" rankų kremas "Cashmere Comfort" labai sausai odai
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: atkurti sausą odą, drėkinti, maitinti, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: labai sausai odai
Labiausiai patiko: greitas efektas odai
Labiausiai nepatiko: nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 75 ml
Kaina*: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: SPA patirtis. Dermatologų priežiūra. Šita riebi rankų priežiūros priemonė su koncentruotais aliejaus, ląstelių drėkinkliais, greitai įsigeria ir giliai įsiskverbia į odos sluoksnius, taip kondicionuoja labai sausas rankas ir grubią rankų odą. 
Naudojimas: padenkite kremą ryte ir/ar vakare, tuomet, kai oda jaučiasi sausa. Švelniai įmasažuokite nuo pirštų galiukų iki riešų, nepamirškite nagų ir apynagių.


Rankų kremo pakuotė balta, su melsvais motyvais. Pakuotės plastikas minkštas ir patogus naudoti, dėl dozavimo Derma Spa linijos gaminiams neturiu jokių priekaištų, žinau, kad bus patogu naudoti ir išspausti iki pat paskutinio priemonės lašelio. Pakuotės dangtelis turi keistą pusiau matinį, rankomis liečiant jaučiamą efektą, kuris labai patinka tiek man, tiek kaip magnetas traukia mano vaiką. Pats dizainas man labai dailus, elegantiškas ir gal ir suteikia kažkiek iliuzijos, kad tai ne šiaip, o SPA produktas. Tiesa, jeigu jums nepatinka atsukami rankų kremo indeliai, tai šitas produktas jums tikriausiai nepatiks. 

Kvapas. Visi Dove produktai turi nepaprastai malonius, daugumai merginų tinkančius kvapus. Šis turi tą gaivų su trupučių saldumo kvapą ir man šiek tiek primena Dove įprastus produktus mėlynose pakuotėse. Kvapas kaip visuomet yra intensyvokas, kiek ilgai jis išlieka negalėčiau pasakyti, nes visuomet šitą kremą tepuosi tik nakties metui, o ryte jo tikrai neužuodžiu.

Konsistencija. Konsistencija atrodo labai lengva, iš pirmo žvilgsnio, tačiau kremas yra riebus, todėl jo reikia visai nedaug.


Sudėtis: AquaGlycerin, DimethiconeHydroxystearic Acid, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Isopropyl Myristate, PetrolatumArachidic Acid, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Citrus Aurantifolia Peel Powder, Citrus Limon Peel PowderDisodium EDTA, Glucose, Glyceryl HydroxystearatePalmitic Acid, ParfumPhenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Stearic AcidAlpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, CoumarinHexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891.


Poveikis. Kaip jau minėjau, rankų kremas turi riebumo, todėl aš jo niekuomet nenaudoju dienos metu, tiesiog dienai man jis gerokai per sunkus, tačiau nakties metui tinka tiesiog idealiai. Tai aš juo tiesiog pasitepu, o ryte atsikeliu su švelniomis rankomis, lygia rankų oda, sveikai atrodančiomis, ir visiškai neišsausėjusiomis, o drėgnomis ir pamaitintomis rankomis. 

Pabandžius pasitepti rankų kremu dienos metu matau, kaip jis greitai veikia odą ir didžioji dalis kremo beveik akimirksniu susigeria. Tačiau ant odos paviršiaus lieka šiek tiek lipnus riebumas, kuriam susigerti reikia šiek tiek laiko. Su tokiu riebumu norisi arba iš karto nusiplauti rankas arba nieko nedaryti kuris laikas - todėl ne, dienos metui aš jo jums nerekomenduoju. Man asmeniškai tas ilgai išliekantis riebalas ant rankų nepatinka - būdama mama aš neturiu laiko dieną laukti kol rankų kremas susigers. 

Aišku, jog momentinį poveikį rankų kremo sudėtyje duoda jame esantys silikonai - rankos iš karto atrodo gražios, oda greitai kondicionuojama. Atrodytų, silikonas odai nėra gerai? Aš irgi taip mąsčiau, kol pastebėjau, kad nuolat naudodama šį kremą galbūt aš apsaugau rankas nuo to siaubingo žiemos išsausėjimo ir jos neskeldėja. Tikriausiai, nes nuo pat kremo naudojimo pradžios aš neturiu jokių bėdų su rankų oda. Man šitas liuks, tik tiek, kad tai tikrai ne dieninis kremas - man tai 100% naktinė rankų priežiūros priemonė. 




Ačiū, kad skaitote,
Linksmo penktadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai