GREEN FEEL'S natūralios sudėties micelinis vanduo su ekologišku moliūgų ekstraktu

Kai rinkoje atsirado miceliniai vandenys, po šiek tiek pasipriešinimo ir bandymo laikytis senosios veido rutinos, aš pradėjau bandyti viską, ką siūlo mūsų rinka. Pirmiausia pradėjau nuo mažai žinomo Eucerin micelio vandens, tuomet sekė garsusis Bioderma, Mixa, Lirene... galiausiai nusprendžiau išbandyti tai, ką siūlo mūsų lietuvių gamintojai. Kaip jau norėjau pirkti Rasos micelinį vandenį, parduotuvių lentynose pamačiau naują Green Feel ir aišku, pagalvojau, kad gal Rasa nesupyks ir kol kas palauks, o aš noriu naujienų! 

Todėl šiam kartui kalbame apie lietuvišką, natūralios sudėties micelinį vandenį iš Green Feel su ekologišku moliūgų ekstraktu. Mmm moliūgai... asocijuojasi su rudeniu? Tai, tačiau tikriausiai nelabai didelė bėda, kad apie jį kalbame pavasarį? Makiažą valomės visus metus! Tad kaip man pavyko susidraugauti? Kas patiko, o kas visgi ne?

"Už baimę stipresnė tik viltis"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: GREEN FEEL'S natūralios sudėties micelinis vanduo su ekologišku moliūgų ekstraktu
Gamintojas: UAB "Cosmoway". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: veido odai - pašalinti nešvarumus, valyti makiažo likučius
Tinkamas tipas: visiems tipams, ir jautriai odai
Labiausiai patiko: saugesnė sudtis
Labiausiai nepatiko: silpnas valomasis efektas
Tūris: 150 ml
Kaina*: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Rimi
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Micelinis vanduo valo veido odos nešvarumus ir makiažo likučius. Priemonė praturtinta ekologišku moliūgų ekstraktu, kuris drėkina, ramina sudirgusią odą. Micelinis vanduo nuo kitų valomųjų priemonių išsiskiria micelių veikimu, t.y. vandenyje esančios micelės, kurios pritraukia nešvarumus, yra itin artimos natūraliai odos struktūrai, taigi oda valoma itin švelniai. Tinka visų tipų odai.
Naudojimas: užlašinkite vandens ant vatos tamponėlio ir kruopščiai nuvalykite veidą.



Pirmiausia šiek tiek pakalbėkime apie pakuotę - aš esu įpratusi micelinius vandenis matyti skaidriose buteliukuose. Skaidrus plastikas micelinėms priemonėms nuteikia maloniau, yra gerokai patrauklesnis akims. Čia gi - plastikas žalios spalvos, tačiau beveik visas apklijuotas baltos spalvos etikete, puošta moliūgai viršuje. Man dizainas pasirodė žaismingas, skanus akims ir tiesiog negaliu nepaminėti trispalvės širdelės, kuri sako "Pagaminta Lietuvoje su meile". Taip ir norisi rinktis prekę lietuvišką ir kartu didžiai džiūgauti, jei kažkuris kosmetikos gaminys pavyko puikiai.

Kalbant apie dangtelį - jis iššoka paspaudus dalį dangtelio viršaus. Dozavimo anga kvadratinė, tačiau man ji nėra labai patogi, nes kad ir kaip atsargiai pilu iš buteliuko, vistiek priemonės įsipilu per daug. Tad tikriausiai pirmasis palinkėjimas gamintojams būtų pagalvoti apie patogesnę dozavimo angą.

Kvapas. Micelinio vandens kvapas labai savotiškas, lengvas, tačiau man labiau primena kažkokius vaistus, negu kosmetikos priemonę. Tačiau jaučiamas tik tol, kol valausi veido odą, o paskui aš jo visiškai neužuodžiu. Ir visai nesvarbu, kad primena vaistus, manęs visiškai neerzina.

Konsistencija. Kaip ir visų micelinių vandenų - skystas, skaidrus produktas, visai kaip įprasto vandens.


Sudėtis: Aqua, Sea Water, Cucurbita Pepo Seed Extract, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Propanediol, Sodium Chloride, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate

Keista, tačiau natūralios sudėties produkte randame sausinančių odą ingredientų, tokių kaip alkoholis (konservantas) bei sodos chloridas. Todėl tikriausiai po naudojimo visgi reiktų nuprausti veido odą. Sudėtyje taip pat dviejų rūšių vanduo - iš jų vienas jūros, kuris tirpina makiažą. Taip pat sudėtyje gana daug moliūgų sėklų ekstrakto, kuris minkština odą ir yra pilnas antioksidantų. Tačiau jei nuplausime priemonę vandeniu, ekstraktas nedarys jokio didesnio poveikio veido odai. Tačiau vertinant apskritai, sudėtis minimali ir palyginus gera.


Poveikis. Tikriausiai ilgai nevyniojus į vatą, reikia pasakyti, kad man šitas vanduo nepatiko: ne, jis ne tragiškas, bet prastas. Pirmiausia ir nemaloniausia buvo pamatyti ir suvokti, kad micelinis vanduo praktiškai nieko nevalo: mozoja, mozoja makiažą ant veido, tačiau nei jo tirpdo, nei pakelia nuo odos, nei nuvalo. Kažkoks siaubas, aš nesuprantu, kaip tiek daug merginų teigiamai atsiliepė apie priemonę? Geriausiu atveju ji tik šiek tiek pakelia viršutinį makiažo sluoksnį, bet net nepanašu, kad valo. Nežinau, buvau labai labai nusivylusi šiuo produktu. Gal dėl to, kad prieš tai naudojau labai geria valantį toniką iš Babe? O gal dėl to, kad jau buvau bandžiusi Bioderma micelinį vandenį, kuris puikiai, tiesiog nepriekaištingai valė? O kur dar gerai valanti Mixa? O Eucerin? Nežinau merginos, man jis gal neveikia prasčiau nei prieš tai bandytas Lirene, tačiau valo tikrai prastai, nepalyginus prasčiau nei trys paminėti iš jau spėti išgirti vandenukai. 

Tačiau žemiausio įvertinimo priemonei neskyriau, pastebėjote? Kodėl? Turiu pastebėjimą, kad vandenukas neblogai drėkina odą, suteikia jai gaivumo, nusivalius juo veidą (jau po normalaus makiažo valymo) jaučiu malonų komforto jausmą - negriaužia, neerzina, nedirgina... Tad likučiais jau senai nebesistengiu valyti makiažo, tiesiog naudoju kaip tonizuojančią veido priemonę. Tikriausiai tam ir sunaudosiu priemonės likučius. O jei esate pratusios prie normalaus, efektyvaus veido valymo, aš jums šito micelinio vandens nerekomenduoju. Ką gi, lieka tikėtis, kad veido kremas, kurį jau esu įsigijusi, bus geresnės kokybės ir maloniai nudžiugins.




Ačiū, kad skaitote,
Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai