L'OCCITANE pavasariškas vyšnių žiedų sezono rankų kremas

Ar girdėjote - jau žydi vyšnios?! Aišku dar ne Lietuvoje, kol kas tik Japonijoje, tačiau kiek čia truks ir pavasaris ateis ir į Lietuvą. Jau greitai Lietuvoje atšils, vis dažniau švies saulė, nors ir taip jau šviečia pakankamai intensyviai ir dažnai. O ir vyšnios netruks sužydėti - o tada, jau tikrai bus tikras pavasaris...

Įkvėpta naujų pavasario vėjų, iš savo turimų priemonių stalčiuko traukiu pavasariu kvepiantį, vyšnių žiedų aromato rankų kremą iš mylimos L'Occitane kompanijos. Žinau, jog kremas kvepės maloniai, ir tikriausiai man patiks, bet dėl viso pikto bandome ir testuojame, bei žiūrime kas ir kaip.

"Ar žodžiais įmanoma apibūdinti pavasario oro kvapą?
Neltje Blanchan



Produktas: L'OCCITANE EN PROVENCE "Folie Florale" (Fleurs de Cerisier) vyšnių žiedų rankų kremas
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: maitinti, apsaugoti ir švelninti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: vidutinio saugumo ir žalingi ingredientai sudėtyje
Tūris: 30 ml
Kaina*: 8,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse 
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Praturtintas taukmedžių sviestu, šis rankų kremas maitina, apsaugo ir suteikia rankų odai šilko švelnumo. Sudėtyje esantis vyšnių žiedų gėlių vanduo iš Luberono, Provanso, odą subtiliai pakvėpina gaiviu, kibirkščiuojančiu aromatu.
Naudojimas: tepkite kremą ant švarios ir sausos rankų odos ryte ir/ar vakare ar vos tik pajusite odos sausumą.


Tikriausiai niekuomet nerasiu tokios L'Occitane kompanijos produkto pakuotės, kurios man nesinorėtų girti ir kuri man nepatiktų. Šita pagaminta iš plastiko, su dailia rožine etikete, tačiau iš pirmo žvilgsnio atrodo, lyg būtų metalinė, ant kurios neva tai priklijuota etiketė. Nieko panašaus - rožinė etiketė įspausta ant plastiko, tiksliau yra plastiko tąsa. Pats plastikas labai minkštas ir labai patogu iš tokios pakuotės išspausti absoliučiai visus priemonės likučius. Šešiakampis rožinis dangtelis užsisuka ant pakuotės, dozavimo angų nėra - tik tūbelės kaklelis, tačiau niekuomet neturėjau problemų išspaudžiant reikiamą priemonės kiekį lauk.

Man labai patinka vyšnių žiedų pakuotės dizainas: rožiniai, sidabriniai, oranžiniai ir geltoni lapeliai ar tai lašeliai suteikia jai žaismingumo ir pavasariško lengvumo. O neperkrautas dizainas priemonei suteikia rimtumo, solidumo. Vien į pakuotę žiūrint norisi tikėti produktu, kyla kokybės ir gaivaus pavasario asociacijos. Tiesa, pastebiu, kad kiekvienais metais vyšnių žiedų pakuotės dizainas keičiasi, tačiau pasižiūrėjus į sudėtis, ji visuomet išlieka ta pati - iš dalies tai gal ir šiek tiek painu, nes ne visuomet pagal pakuotę gali atsekti, kur gi tas tavo mėgstamas gaminys, tačiau iš kitos pusės nauji vėjai, tegul tik pakuotėje, visuomet nuteikia maloniai.

Kvapas. Kažkada buvau minėjusi, kad vyšnių žiedų aromatas nėra mano mėgstamiausias L'Occitane kompanijos kvapas. Ir iš tiesų, jis nėra mėgstamiausias - turiu daug labiau patinkančių kompanijos kvapų sąrašiuką, o vyšnių žiedai man ypatingų emocijų nesukelia. Tačiau turiu pripažinti, kad vyšnių žiedų kvapas yra malonus, pakankamai intensyvus ir nepasakyčiau, kad tai tikrai vyšnios. Bent jau lietuviškos vyšnios tikrai kvepia kitaip. Čia jaučiamas toks vyšnių žiedų ir saldžios kosmetikos kvapas, kuris išlieka apie 30 minučių po pasitepimo rankų kremu.

Konsistencija. Baltos spalvos rankų kremas vidutinio tirštumo, tvirtos, tačiau pakankamai lengvos konsistencijos.


Sudėtis: Aqua/ WaterButyrospermum Parkii (Shea) ButterGlycerin, Cetearyl AlcoholHelianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Octyldodecyl MyristateParfum/ Fragrance, Coco-Caprylate/ Caprate, SorbitolCetyl Alcohol, DimethiconePrunus Cerasus (Bitter Cherry) Flower ExtractCocos Nucifera (Coconut) OilTocopherolCeteareth-33, Polysorbate 60Xanthan GumCera Alba/ Beeswax, Corn Starch ModifiedHydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate CopolymerPhenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium EDTASorbitan Isostearate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Hexyl CinnamalAlpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citral, Geraniol.


Poveikis. Ką ir besakyti? Rankų kremas nuostabus: gerai drėkina ir lengvai maitina rankų odą, suteikia jai švelnumo, rankos atrodo lygesnės, kartu pamaitinamos nagų odelės. Tobulas poveikis, tačiau ne, žiemos metui rankų kremo riebumo nebūtų pakankamai ir jis tikriausiai nebūtų pajėgus susidoroti ir pamaitinti išsausėjusią rankų odą.

Nežinau kodėl, bet man dauguma L'Occitane kremų asocijuojasi su rankinės turiniu. Galbūt dėl nedidelių pakuočių, o galbūt dėl greito susigėrimo, rankų kremas man tinkamesnis nešiotis rankinės kosmetinėje, negu gyventi prie mano lovos ir naudoti nakčiai. Tačiau vienaip ar kitaip - man jis patinka, kaip puikus, geras, malonus naudoti dieninis rankų kremas. Ką jau ką, o L'Occitane rankų kremus aš myliu! 💖




Ačiū, kad skaitote,
Tegu pavasaris kuo greičiau aplanko mūsų kiemus ir širdis,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai