Lush šveitiklis - spragintų kukurūzų aromatas ir švelnios, lygios lūpos.

Aš visuomet mėgau Lush produktus: man asmeniškai kompanijos žvaigždės yra vonios bombos ir lūpų šveitikliai. Rimtai, kol kas dar neradau kompanijos, kurios vonios bombos sukeltų malonesnių emocijų ar maloniau šveičiančio bei geriau lūpas paruošiančio lūpų dažams šveitiklio. Ir aš nekalbu apie konkrečius kvapus ir nevardiju pavadinimais, kalbu apskritai apie Lush kompaniją. Aišku, kiti gaminiai geri ir verti paminėjimo, dažnai pagyrų, tačiau šį kartą kalbame apie pačius pačiausius ir apie paskutinį kompanijos produktą mano namuose. Iš kur Lush gaminių gausiu ateityje, dar nežinau, gal reikės sakytis internetu, o gal prašysiu draugų užsienyje man atsiusti? Dar nežinau, tačiau kol kas, noriu jums papasakoti apie kompanijos lūpų šveitiklį, kuris padeda nepriekaištingai gerai paruošti lūpas dažams. 

"Šypsena yra gražias moters kūno linkis"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: LUSH "Popcorn" lūpų šveitiklis 
Gamintojas: "Lush Cosmetics". Pagaminta Poole, Anglija
Paskirtis: pašalinti negyvas lūpų odos ląsteles, nušveisti, paruošti lūpas makiažui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus šveitimas
Labiausiai nepatiko: aliejus išteplioja išorinės pakuotės sieneles
Tūris: 25 g
Kaina*: 8,50 EUR
Kur galima įsigyti: internetu www.lush.ee
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Popcorn sudėtyje yra kokoso aliejaus, cukraus ir jūros druskos. Jūsų lūpos bus pasiruošusios bučiniui, kaip šveitiklio cukraus, jūros druskos ir polenta kombinacija su kokosų ir jojobos aliejais nušveičia ir paruošia lūpas makiažui. Nepalieka plėvelės. Švelniai masažuokite lūpas su šveitikliu ir jos bus paruoštos Holivudinei šypsenai.



Lūpų šveitiklio pakuotė yra stiklinis indelis su juodos spalvos užsukamu dangteliu. Lush pakuočių dizainuose jau labai senai vyrauja minimalistiniai sprendimai ir baltos-juodos spalvos naudojimas. Visuomet malonu į rankas paimti Lush produktus ir smagu juos matyti, naudoti. Pakuotė primena veido ar paakių kremo indelius, yra palyginus paprasta ir patogi naudoti: tiesiog atsukam, kabinam reikiamą kiekį lauk ir šveičiam lūpas. Vienintelis dalykas, kas man nepatinka pakuotėje yra tas, jog sudėtyje esantys aliejai nuo šilumos tirpsta ir kažkaip sugeba iškeliauti ant indelio išorės. Nelabai man patinka faktas, kad stiklinės sienelės dažnai būna riebaluotos, o etiketė pasiraukšlėjusi nuo aliejų kiekio. Tai tikriausiai vienintelis produkto minusas, tačiau taip jau būna su visais aliejiniais produktais - jie vienaip ar kitaip randa kelią lauk iš pakuotės, kad ir kokia patikima ji atrodytų...

Kvapas. Lūpų šveitiklio kvapas intensyvus, stiprus ir nepaprastai gardus: kvepia spragintais kukurūzais. Uostydama jaučiu ir saldumą, ir sūrumą, ir sviestinį, ir šiek tiek karamelinį skonį. Viski spragėsių skoniai susilieja į vieną visumą ir telpa indelyje. Tuo tarpu šveičiam man burnoje jaučiasi sviestinis skonis su pakaitomis iššokančiu tai sūrumu, tai saldumu. Ir nors aš nesu labai didelė spragintų kukurūzų mėgėja, bet kvapas ir skonis - puikus ir labai tikroviškas.

Konsistencija. Tiršta. Būdama vėsioje temperatūroje kieta, sušilus aliejus tampa skystas ir masė šiek tiek minkštesnė. Konsistencijoje daug cukraus ir druskos dalelių, kurią supa riebi aliejinė masė.


Sudėtis: Caster Sugar, Simmondsia Chinensis Oil, Sea Salt, Polenta, Cocos Nucifera Oil, Popping Candy, Flavor.

Primenu, jog Lush kosmetika yra:
- 100% vegetariška;
- ingredientai perkami iš etninių bendruomenių ir ūkių;
- netestuoja kosmetikos ant gyvūnų;
- gaminama rankomis;
- pakuotei skiriama kiek įmanoma mažiau žaliavų, ir kai įmanoma, apsieinama be pakuotės.


Poveikis. Lūpų šveitiklį naudoju labai paprastai: tepu nedidelį kiekį ant lūpų ir masažuoju tiek, kiek norisi, kol jaučiu, jog lūpos švelnesnės ar tiesiog kiek turiu laiko. Realiai, aš niekuomet nenaudoju šveitiklio, kai esu pasidažiusi, nes nors produktas nepalieka riebios plėvelės ant lūpų, tačiau aliejus masažuojant išsitepa už lūpų kontūro, ir jei būčiau pasidažiusi - aliejus visuomet sugadintų makiažą - juk nuplauti tą aliejuką paskui norisi. Žemiau pridėjau nuotrauką, bet nemanau, jog ji visiškai tinkamos kokybės ir tikrai nenurodo, kaip viskas atrodo ant lūpų. 😊


Šveitiklis yra mažų mažiausiai nuostabus: pirmiausia, jis skanus, jį malonu naudoti ir jis gerai pašalina visokius lūpų atsišerpetojimus, padeda sušvelninti, išlyginti lūpų odą. Po procedūros mano lūpos tampa labai švelnios, malonios liesti, be to, taip aš geriau paruošiu jas lūpų makiažui. Bet koks lūpdažis po šveitimo procedūros ant lūpų atrodo gražiau ir dailiau, o prieš dengiant matines lūpų priemones tokia procedūra iš viso būtina. Matiniai dažai, dengiami ant nušveistų lūpų visuomet atrodo geriau ir gražiau, efektas būna tolygesnis, mažiau išryškina lūpų raukšleles.

Tad Lush lūpų šveitikliams nykščiai į viršų 👍: sudėtis gera, efektas nepriekaištingas, naudoti malonu ir "skanu". Rekomenduoju, jei tik turite galimybę. Tiesa, jei nesate spragintų kukurūzų mėgėja, šio nerekomenduočiau. Prieš tai esu naudojusi "Bubblegum", kurio skonis buvo saldžios kramtomos gumos, ir kiek pamenu, norėjosi naudoti ir naudoti ištisai, tad rekomenduočiau rinktis pagal mėgstamą kvapą, nes efektas visų jų lygiai toks pat geras.




Ačiū, kad skaitote,
Ramaus sekmadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai