SO...? Toks nuodėmingas ir toks trokštamas lūpų balzamas? Ar iš tiesų?

Nuodėmingos ir trokštamos lūpos man asocijuojasi su sveikomis, tolygios spalvos, aiškaus kontūro, drėgnomis ir lygiomis lūpomis. Deja, man su lūpomis nepasisekė: matyt kai Dievas dalino lūpas, aš buvau į kažką kito užsižiopsojusi ir atsidūriau eilės gale. 😆 O jei rimtai - mano lūpos nuolat sausėja, man nepatinka ir jų forma, ir dydis, ir nors formos pakeisti negaliu, tačiau su tinkamomis priemonėmis galiu pasiekti, jog jos atrodytų sveikos, drėgnos. Tam aš pasitelkiu visą armiją lūpų balzamų ir lūpas puoselėjančių priežiūros priemonių. Šį kartą kalbėsime apie "SO...?" kompanijos lūpų balzmamus, kurių vienas sako esantis 'toks...? nuodėmingas', o kitas - 'toks...? trokštamas'. Pasižiūrim, kiek tas nuodėmingas, ir kiek labai aš jų trokštu, bei ką daro lūpoms.

"Pasitikėjimas.
Dėvėk jį taip, kaip dėvi savo makiažą"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: SO...? "Vanilla & Cherry" lūpų balzamas "So...? Desirable", "So...? Sinful"
Gamintojas: "So...?" Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: puoselėti lūpų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patrauklus vizualinis dizainas
Labiausiai nepatiko: sintetiniai kvapai
Tūris: 2 x 10 ml
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, IKI
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Vanilės ir vyšnių kvapo.


Abu lūpų balzamai buvo supakuoti vienoje kartono pakuotėje. Pačių balzamų dėžutės plastikinės, švelniai rožinės spalvos. Kalbant apie dizainą - na pripažinkim, jis paaugliškas, mergaitiškas, tačiau vistiek atkreipia dėmesį: kartoninė pakuotė puošta didžiųjų pasaulio miestų motyvais, vyrauja pilkai balta ir violetiniai užrašai. Tuo tarpu ant pačių balzamo pakuočių matome skirtingas etiketes: 'trokštamoji' - rožinė, puošta širdelių ir fejerverkų samplaika, 'nuodėmingoji' - vyrauja violetinė su kažkokiais ar tai gėlių ar tai audeklo ar tai dar kažin ko motyvais. 

Kvapas. Lūpų balzamai turi būti vanilės ir vyšnių skonio. Vyšnių balzamas ('desirable') ir vanilės balzamas ('sinful')  turėtų kvepėti labai maloniai, aš įsivaizdavau nepaprastai malonius aromatus, tačiau jei dar uostant iš pakuotės kvapas daugmaž malonus, tai pasitepus ant lūpų kvapas visiškai sintetinis, labai jaučiamas parafino kvapas ir skonis - fui, kažkaip nemalonu. Uostant atrodo pusę bėdos, o pasitepus, nemalonu...

Konsistencija. Lūpų balzamų konsistencija labai panaši: ji gana kieta indelyje, bet imant pirštu ir paskirstant ant lūpų konsistencija suskystėja, tampa minkšta ir malonesnė - lengvai slysta ir maloniai jaučiasi.


Sudėtis:
"So...? Sinful": Ceresin, Paraffinium Liquidum (Mineral Oil), Caprylic/ Capric Triglyceride, Octyl Palmitate, Petrolatum, Bis-Diglyceryl Polacyladipate-2, Ricinus Communis (Castor Seed Oil), Hydrogenated Jojoba Oil, Butyrospermum Parkii Shea Butter, Squalane, Microcrystalline Wax, Polybutene, Hydroxystearic Acid, Ascorbyl Palmitate, Propyl Paraben, Methyl Paraben, Aroma (Flavour), CI 15850 (Red 7), CI 77492 (Iron Oxides).

"So...? Desirable": Ceresin, Paraffinium Liquidum (Mineral Oil), Caprylic/ Capric Triglyceride, Octyl Palmitate, Petrolatum, Bis-Diglyceryl Polacyladipate-2, Ricinus Communis (Castor Seed Oil), Hydrogenated Jojoba Oil, Butyrospermum Parkii Shea Butter, Squalane, Microcrystalline Wax, Polybutene, Hydroxystearic Acid, Ascorbyl Palmitate, Propyl Paraben, Methyl Paraben, Aroma (Flavour), CI 15850 (Red 7), CI 45410 (Red 27).


Poveikis. Aš labai nuoširdžiai nekenčiu lūpų balzamų indeliuose, iš kurių priemonę reikia kabinti pirštu. Pirmiausia, aš beveik visuomet turiu šiek tiek ilgesnius nagus, tad taip kabinant balzamas lieka panagėse, o ir tokie indeliai nėra higieniški ir patogūs naudoti: manau daug patogiau pieštuko formos išsukami lūpų balzamai - už juos nėra patogesnės balzamo formos. Tačiau vėlgi, kad ir kaip nemėgčiau balzamų indeliuose, kartais pasitaiko tokius nupirkti, net nesusimąsčius, kad paskui vėl keiksiu save ir man vėl nepatiks. Pastaruoju metu tokius balzamus naudoju ne kabindama iš indelio pirštu, tačiau naudodamasi lūpų makiažo šepetėliu. Aišku nėra pats patogiausias būdas, bet atrodo higieniškiau ir į panages neprilenda.

"So...? Desirable" lūpų balzamas raudonos spalvos, o "So...? Sinful" rausvos su oranžiniu atspalviu, tačiau turiu pastebėti, kad nei ant lūpų, nei bandant ant rankų odos, priemonė nepalieka jokios spalvos, todėl šį kartą nefotografavau efekto ant savo lūpų. O kam? Balzamas spalvos neduoda, suteikia tik vidutinišką blizgesį ir atrodo taip, lyg būčiau padengusi paprasčiausiu, gal šiek tiek blizgiu lūpų balzamu.

Kalbant apie efektą lūpoms, turiu pripažinti, kad aš tikėjausi daugiau. Aišku, kad mergaitiškai atrodanti pakuotė daug nežada, bet prieš tai bandžiau kompanijos sausą plaukų šampūną, kuris man patiko, tad ir iš balzamo tikėjausi daugiau. Jis šiek tiek padrėkina lūpas, tačiau efektas labai trumpalaikis ir balzamą labai greitai norisi vėl padengti ant lūpų. Priemonės tikrai netiks labai išsausėjusioms ir daug priežiūros reikalaujančioms lūpoms. Kai mano lūpos stipriai išsausėja, aš net nebebandau dengti balzamo, nes vistiek nesutvarko.

Tad galvojant apie tai, kam balzamas gali tikti? Jaunoms merginoms? Galbūt, jei norisi pasižaisti, tačiau nieko gero šiame balzame aš nerandu, net ir tas kvapas, kuris skaniai kvepėjo iš indelio, yra sintetinis ir nemalonus. Taigi, naudoti galima, tačiau aš nerekomenduoju - rinkoje milijonas daug geresnių ir jūsų dėmesio vertų pasirinkimų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai