VENUS "Aqua 24" drėkinamasis dieninis veido kremas

Veido kremas tikriausiai yra vienas tų dalykų, be kurio aš neįsivaizduoju savo dienos pradžios. Rūpintis veido oda, ypatingai pavasarį, kai jai trūksta vitaminų, kai ji atrodo pavargusi, papilkėjusi, negavusi pakankamai saulės... Tiesiog atrodo negražiai, nesveika ir nelaiminga. 
Venus veido kremas mano požiūriu yra labiau vėlyvo pavasario ar vasaros dalykas, todėl lai tai būna apžvalga į priekį. Jei rimtai, tai aš kremą radau Douglas advento kalendoriuje ir jį iš karto atidariau, kad pasižiūrėti, kokia jo tekstūra, konsistencija ir koks gi poveikis. Tuomet man pasirodė per lengvas ir aš jį padėjau. Bet, aš nežinau kaip jūs, o va aš labai nemėgstu kai atidariau kosmetikos gaminį ir jo nenaudoju - vadinasi jis ne tik stovi be tikslo, bet ir po truputį genda, gauna oro, ko pasekoje ant veido tepu ne pačios šviežiausios ir ne pačios geriausios kokybės kremą. Todėl jei jau atidariau - noriu sunaudoti prieš imant kitą gaminį. Aišku, dekoratyvinei kosmetikai tai netaikoma. Galbūt jums atrodo keista, tačiau aš kitaip nebegaliu ir nebemoku, tad kol kas gyvenu taip ir kuris laikas panaudojusi drėkinamąjį kremą, noriu jums papasakoti ką apie jį manau.

"Man patinka būti savimi <3"
Citata, autorius nežinomas

Produktas: VENUS "Aqua 24" drėkinamasis veido kremas 
Gamintojas: "Kelemata". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: drėkinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: šiek tiek kemša poras (man tik nosies srityje)
Tūris: mano turima pakuotė - 30 ml, parduodama pakuotėse po 50 ml
Kaina*: 50 ml - 13,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas 
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Nuolatinis drėkinimas 24 valandas per parą. Drėkinamasis kremas su  p-akvaporinu 24 valandas skatina natūralią drėgmės pusiausvyrą.  Odai teikia gaivumo pojūtį, skatina ląstelių atsinaujinimą. Nuolatinis drėkinimas ilgam apsaugo odą nuo išorinių aplinkos veiksnių.
Naudojimas: Ryte nusiprausus, veidą atgaivinkite švelniu toniku. Jeigu naudojate veido serumą, tepkite veido serumą. Po kelių minučių masažuojamaisiais judesiais pasitepkite dieniniu kremu. Užtepę kremą, veidą paplekšnokite pirštais - kremas geriau įsigers ir pagerės odos kraujotaka. Veidą kremu tepkite kylančiais judesiais: nuo smakro, lūpų kraštų, nosies - smilkinių link.

50 ml pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Mano turima kremo pakuotė mini dydžio, tūbelės formos minkšto, melsvai žalsvos spalvos plastiko. Man patiko, kad tūbelės dozavimo anga buvo apsaugota folija - vadinasi aš pirmoji, kuri atidarė veido kremą ir jis buvo pats šviežiausias, kokį galėjau gauti. Man patinka lengvas, švarus ir gaiviai atrodantis dizainas ir spalvinė gama.

Kalbant apie spalvas - šiek tiek keista, kad 50 ml pakuotėje ji labiau mėlyna nei melsvai žalsva, kokią turiu aš. Ir aišku, didesnėje pakuotėje indelis ne tūbelės formos, o mums įprasto veido kremo pakuotėje - indelyje. Tokia, pripažinsiu man įprastesnė, priimtinesnė ir mielesnė naudoti.


Kvapas. Labai lengvas, gaivus ir švelnus, man asmeniškai labai malonus ir labai patinka. Tačiau mane šiek tiek erzina, kad jis išlieka gerokai per ilgai. Ką turiu galvoje? Aš mėgstu pasitepti kremu ir beveik iš karto nejausti kremo kvapo. O čia gi aš dar beveik pusę dienos, na 4 valandas tai tikrai, aiškiai užuodžiu kremo kvapą ant savo odos. Aišku, jis man nėra nei įkyrus, nei atstumiantis, ir kol kas dar tikrai nepabodęs, tiek kad aš visgi norėčiau jo nejausti ir neužuosti tiek ilgai.

Konsistencija. Kremas baltos spalvos, labai lengvos konsistencijos, tokios lyg truputį vandeningos. Į veido odą tokios lengvos konsistencijos priemonė susigeria labai greitai. 


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Palmitate, Sucrose Polystearate, Sodium Polyacrylate, Orbignya Oleifera Seed Oil, Punica Granatum Bark Extract, Maris Sal, Sodium Cetearyl Sulfate, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Panthenol, Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Dimethiconol, Parfum, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Chondrus Crispus Extract, Glucose, Silica, Decylene Glycol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylphenyl Methlpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, CI 42090.

Sudėtyje yra silikono, todėl jis išlygins veido odą, o sudėtyje esančios kondicionuojamos medžiagos suteiks jai švelnumo. Sodium Polyacrylate sudaro plėvelę ant odos ir gali būti toksiškas. Sudėtyje esantys atalų ir granatmedžio ekstraktų, kurių palyginus daug pašviesina, kondicionuoja odą, skatina odos atsinaujinimą. Kremą reiktų atsargiai naudoti ir jei anksčiau tepdavote dieniniu kremu odą aplink akis (žinau kelias merginas, kurios vis dar tai daro, bet pakeisti žmonių nuomonės negaliu. Tad sakau bent jums - odai aplink akis sukurtas paakių kremas, o jei jo nenaudojate, tuomet tos srities netepkite įprastu kremu ir palikite kaip yra. Dauguma veido kremų tikrai netinka odai aplink akis) - šito nedarykite, nes tetrasodium edta ingredientas yra tokiškas akims. Phenoxyethanol yra žinomas kaip konservantas - jo dėka kremas ilgiau išlieka šviežias, tačiau man niekad nepatinka, kai šitas konservantas naudojamas veido kremuose - juk jis netinkamas naudoti aplink burną. Kiti sudėtyje esantys parabenai, žinomi, kaip konservantai, lygiai taip pat nėra saugūs - juk žinote, kaip prieš kelis metus visi kosmetikos gaminojai masiškai atsisakinėjo parabenų savo sudėtyse? ne veltui, jie kenkia endokrininei sistemai, tačiau mano akimis žiūrint sudėtyse būna daug prastesnių ir žalingesnių ingredientų nei blogiukai parabenai. Butylphenyl methylpropional, Linalool - kvepalų ingredientai, kurie yra toksiškas, sukelia alergijas. Kiti kvepalų ingredientai; Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hexyl CinnamalBenzyl Salicylate, Citronellol yra mažiau žalingi, daugiau toksiški, tačiau neturi alergijų, tokiškumo ir kenkimo endokrininei sistemai paketo, tiesiog turi vieną iš šių blogybių.


Poveikis. Man labai patinka itin lengva ir maloni tekstūra. Kremas susigeria nepaprastai greitai - pasitepu ir atrodo per kelias sekundes viskas susigeria į odą. Aš iš karto jaučiu vėsumą ir drėgnumą. Tačiau kremas susigėręs į odą kažkokio vėsumo nebeteikia ir to pirminio efekto nebėra. Man kremukas nepalieka ant odos jokios riebios plėvelės ir atrodo ant odos nieko netepiau.

Kremas iš tiesų gerai drėkina odą, tačiau nepasakyčiau, kad 24 valandas. Man daugiau mažiau drėkinimas jaučiamas dieną, bet ne parą, nes jei paros bėgyje nieko netepu - jaučiu stiprų sausumo jausmą. Mano oda po kremo jaučiasi atgaivinta - sunku net apsakyti, efektas man labai patiko. Iki tol, kol nepastebėjau, kad nosies srityje vis atsiranda vienas ar kitas spuogelis. Kuriam laikui nustojau naudoti kremą ir spuogelių nebeliko, o tik pradėjus naudoti, spuogeliai vėl iškilo. Vadinasi kremas linkęs kimšti poras! Jeigu ne šis aspektas, man kremas būtų superinis, ypač vasarai ir pavasariui, tačiau tas porų kimšimas... na nežinau, kokiam odos tipui jis būtų tinkamas? Gal sausai odai, labai sausai odai? Net nežinau, nes mano normaliai su polinkiu sausėti - vistiek kemša, kad ir tik nosies srityje. Gaila, na nežinau, kaip vertinti šitą kremą - vidutinis, ne daugiau ir tikrai tinkamas ne visiems odos tipams.




Ačiū, kad skaitote
Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai