BARRY M makiažo fiksatorius, suteikiantis odai pavasariškos gaivos ir sveiko spindesio!

Šiandienos dekoratyvinės kosmetikos įrašui pasirinkau jums papasakoti apie makiažo fiksatorių, kitaip purškiklį, kuris užfiksuoja makiažą. Niekad tokios priemonės nesu bandžiusi ir pirkusi anksčiau. Stebint rinką, anksčiau tokie purškikliai buvo skirti išskirtinai riebiai ar mišriai odai, kad sutvirtintų makiažą ar jį matizuotų, neleistų odai taip greit susiriebaluoti. Na, o aš, neturėdama problemų dėl riebaliuko tokių fiksatorių net nesiruošiau bandyti, kol kažkada nepamačiau, jog yra ir normaliai ir sausai odai skirtų purškiklių, suteikiančių drėgmės ir spindesio. Smalsumas nugalėjo!

Kadangi tai pirmasis mano makiažo fiksatorius, tai tikriausiai jo vertinimas remsis ne anksčiau naudotų patirtimi, o tai, ką įsivaizduoju kaip turėtų priemonė atrodyti ir kaip turėtų veikti. Tad šiam kartui testuotas Barry M makiažo fiksatorius, tinkantis normaliai ir sausai veido odai, žadantis ne tik užfiksuoti, ilgiau išlaikyti, tačiau ir suteikti odai drėgnos ir spindinčios odos efektą.

"Būk kieno nors saulės spindulėliu. Būk priežastimi, dėl ko kitas šiandien šypsosi"
Citata, be autoriaus


Produktas: BARRY M "Flawlwss" Mist & Fix makiažo fiksatorius "Dewy Finish"
Gamintojas: "Barry M Cosmetics Ltd". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veido makiažui sutvirtinti
Tinkamas tipas: sausai ir normaliai odai
Labiausiai patiko: suteikia makiažui sveiką spindesį
Labiausiai nepatiko: purškia stambiais lašais
Tūris: 50 ml
Kaina*: 7,99 EUR
Kur galima įsigyti: parfumeria.lt
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Sausai/normaliai odai skirtas fiksatorius, priešingai nei matinis, sukurtas kaip tik suteikti drėgmės ir jaunatviško spindesio sausai odai.
Jis žymiai pailgina makiažo išsilaikymą.
Jį taip pat galima purkšti tiek fiksuojant makiažą, tiek bet kuriuo dienos metu.
Rekomenduojama makiažo fiksatorių naudoti makiažo pabaigoje, purškiant 15-20 cm atstumu.
Bet papurškus juo ir prieš makiažą, ir ant pačios makiažo kempinėlės, kurią naudojate skystai pudrai, jis atliks papildomą sutvirtinimo funkciją.


Makiažo fiksatoriaus pakuotė pagaminta iš balto plastiko su mergaitiškai rožinės spalvos etikete. Iš tiesų visas vaizdas labai 'švarus' ir atrodo minimalistiškai. Tačiau tik gavusi pakuotę aš pagalvojau, kad kažko trūksta ant pakuotės, o gal turėjo būti kažkokia kartoninė pakuotė? Mintys galvoje sukosi ir bangavo ko čia trūksta? Galiausiai paieškojus informacijos suvokiau, kad nieko čia netrūksta, viskas su pakuote yra gerai, tieiog jos dizainas yra toks minimalus.

Pakuotė mažytė, su patogiu purkštuku, tačiau turiu pastebėti, jog jis purškia ne smulkia migla, o stambiais lašeliais, kurie nėra labai malonūs ir nemanau, kad labai tinkami tokiam produktui.

Kvapas. Jokio specifinio kvapo priemonė neturi, o ir gamintojas nenaudojo jokių kvapiųjų medžiagų priemonės sudėtyje. Kvapas yra toks, koks gaunamas maišant ingredientus kartu - natūtralus. Paprastai tokios priemonės vadinamos bekvapėmis.

Konsistencija. Skaidrios spalvos skystis atrodo visiškai kaip įprastas vandenukas.

Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, PVP, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Centaurea Cyanus Flower Extract.


Poveikis. Makiažo fiksatorius purškiamas ant veido su makiažu, taip dariau ir aš. Tiesa gamintojas sako, kad galima purkšti prieš makiažą, kad sukurti tvirtumą. Pirmiausia, man labai nepatiko kad purkštukas purškia ne smulkia migla ant veido, kuri nugultų ant veido itin smulkiais, nematomais lašeliais. Puršktukas purškia gana dideliais lašais ir jie bėga per skruostus - atrodo, kad su jais nubėgs ir veido makiažas. Ačiū Dievui nenubėga, bet naudoti jį nėra itin malonu, vis pribėgu prie veidrodžio patikrinti, ar viskas tvarkoje, ypatingai pirmuosius kartus.


Makiažo fiksatoriumi pasipurškusi jaučiu ne tik nubėgančius lašus ir drėgną veidą, bet kažkur per minutę ar porą jis įsigeria ir dingta nuo odos paviršiaus. Po to jaučiu kad odos paviršius, tiksliau makiažas toks kažkoks sutvirtėjęs, tarsi ženkliai elastingesnis odos paviršius. Sunkoka paaiškinti, bet manau jog tai ir yra tas fiksavimas, apie kurį kalba gamintojas.

Dėl veido makiažo išlikimo aš niekuomet neturėjau problemų, atvirkščiai, mano odai trūksta riebaliukų, todėl jos paviršius pakankamai sausas, o vasaros metu oda atrodo praradusi gyvybę ir pernelyg matinė. Pastebiu, jog pasipurškusi priemone odai suteikiu tokį visiškai natūralų švytėjimą, ji atrodo sveikai spindinti, pilna gyvybės ir visiškai sveika. Pati grožiuosi būtent tomis nuotraukomis, kurios darytos su makiažo fiksatoriumi - oda atrodo labai gerai, ypatingai priemone džiaugiuosi būtent šiuo metu, kai veido odos būklė visiškai nedžiugina...

Aišku, kaip jau ir minėjau, tai pirmasis mano makiažo, kurį bandau, bet kol kas jam priekaištų jam neturiu. Aišku, išskyrus tą keistą purškimą dideliais lašais. O pat fiksatorius - super, atlieka ką žada, makiažas atrodo dailiai sulietas, oda atrodo sveika ir makiažas išlieka ilgai, nepakitęs. P.S. netgi bronzantai ir skaistalai, kurie išikdavo iki kelių valandų su šia priemone išlieka gerokai ilgiau!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai