BARRY M "Speedy Quick Dry" greitai džiūvantis nagų lakas "517 Stop the Clock"

Metas parodyti jums, kas ant mano nagų gyveno šią savaitę ir taip, - metas savaitės manikiūrui! Šį kartą nagus nusprendžiau nusilakuoti pasteliniu, tačiau pakankamai drąsiu geltonu atspalviu iš Barry M kompanijos. Mano turimos linijos nagų lakas žada itin spartų džiūvimą, tolygų dengimą ir nepriekaištingą spalvą. Skamba gerai, skamba labai gerai, tad nieko nelaukiam ir kviečiu pasižiūrėti kaip spalva atrodo ant nagučių ir paskaityti apie priemonės privalumus bei trūkumus.

"Geltona dažniausiai reiškia - ne toks jau rimtas"
Bobby Unser


Produktas: BARRY M "Speedy Quick Dry" greitai džiūvantis nagų lakas "517 Stop the Clock"
Gamintojas: "Barry M Cosmetics Ltd". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: netolygiai besidengianti konsistencija
Tūris: 10 ml
Kaina*: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: parfumeria.lt
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Speedy nagų lakai džiūva šviesos greičiu - tobulam manikiūrui per kelias sekundes. Inovatyvus plokščias šepetėlis padengimą padaro lengvesnį, su juo tiksliau padengiama ir išgaunamas tobulas efektas vos su 2 nagų lako sluoksniais.
Naudojimas
1. Gerai supurtykite buteliuką.
2. Padenkite nagų lako pagrindą.
3. Padenkite vieną ar su sluoksnius greitai džiūvančio nagų lako ir leiskite jam išdžiūti.

Sudėtis: sudėtinių dalių nei ant buteliuko, nei internete rasti nepavyko


Poveikis. Nagų lako buteliukas stačiakampio formos, kvadratiniais kraštais, užsuktas lenktynių trasos motyvais dabintu dangteliu. Plokščias šepetėlis/ aplikatorius užapvalintais galais, vidutinio ilgio ir šiek tiek platesnis negu vidutinis. Visai patogus, tačiau tokiu dirbti reikia įprasti, ypač, jeigu prieš tai naudojote mažesnius ar siauresnius šepetėlius.

Priemonės pigmentacija atrodo pakanakamai gera ir atrodo pakaktų tik vieno nagų lako sluoksnio, tačiau turiu pasakyti, jog deja jo nepakanka dėl nagų lako formulės. Pirmasis sluoksnis dengiasi lanbai sunkiai, pasidengia dryžiais, o dėl greito džiūvimo jį išlyginti labai sunku. Be to, visas pirmojo sluoksnio rezultatas gaunasi vietomis padengtas storiau, o kai kur pasidengia taip plonai, kad plokštelė persimato kiaurai per laką. Kai jau žadėjau keikti nagų laką, padengus antrą sluoksnį, visi netobulumai dingo, priemonė pasidengė lygiai ir galutinis rezultatas mane tenkino.

Vienas nagų lako sluoksnis

Nagų lakas žada išdžiūti itin greitai ir sakyčiau, kad džiūvo pakankamai greitai - pirmas sluoksnis per 30-60 sekundžių. Antrasis gal užtruko keliolika sekundžių ilgiau, tačiau ne ilgiau, kaip po 5 minučių buvau pasiruošusi, o nagai visiškai išdžiūvę. Aišku, iš įpročio dar keliolika minučių sėdėjau saugodama nagus, kad ant jų netyčia neįsispaustų kas nors, pakliuvęs ant paviršiaus ir nesugadinčiau savo manikiūro.

"517 Stop the Clock" atspalvis yra kažkas tokio ir beveik tobulo pavasario metui - pastelinė geltona spalva, gal geltona nude ar prislopinto atspalvio geltona? Manau tiktų ir apibūdinimas geltona su baltu atspalviu. Priemonė kreminė, neturi jokių blizgučių ar spindinčių dalelių ir yra kažkas nepaprastai unikalaus ne tik mano kolekcijoje, tačiau ir parduotuvių lentynose ne dažnai pamatysi tokį atspalvį (iki šiol aš nesu mačiusi). Tobulas pavasario atspalvis, kuris nors ir nepateko tarp mėgstamiausiųjų, tačiau buvo pakankamai stirpus pretendentas.

Du priemonės sluoksniai

Labai gražus ir labai neįprastas atspalvis, kuriuo džiaugiasi mano akys, man laikė 3 dienas, viskas, jau trečią dieną norėjosi nusivalyti manikiūrą ir persilakuoti nagus. Iš tiesų, jau pirmą parą nagų lako kampučiai šiek tiek paskilinėjo bet tik tuose naguose, kurie stipriai sluoksniuojasi. Todėl šiaip jau nevertinu to nuskilinėjimo, kaip nagų lako trūkumo - čia gi mano, o ne priemonės problema.

Nors man labai patinka unikali spalva, ir rezultatas atrodo dailiai ir visai tinka mano odos tipui, tačiau mane nepaprastai erzina prasta formulė, kuri dengiasi negražiai ir netolygiai, ypatingai pirmu sluoksniu. Ir dar nelabai patinka gana trumpas išlikimas, tačiau keista, nė kiek nesigailiu įsigijusi būtent šią spalvą - man ji nepaaiškinamai maloni akiai ir labai patinka. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai