CATRICE dirbtinės lėlės blakstienos realiame gyvenime

Blakstienų tušas yra toks dalykas, kurį pastaruoju metu pradėjau keisti dažniau. Kodėl? Peržiūrėdama savo senas nuotraukas pastebėjau, jog tuo metu, kai tušą bandydavau naudoti kokį pusmetį, paskutinius mėnesius ant blakstienų jis atrodydavo nelabai gražiai, tad realiai naudoju juos tik tol, kol labai gražiai dengia, o vėliau? Tiesiog imu naują ir vėl mėgaujuosi rezultatu. Aišku, tai nerei škia, jog iš viso nebenaudoju tų tušų, ne, kartais pasiimu ir pasidažau, bet tai nėra tas kasdienis naudojimas, kaip kad su nauju tušu. Nesupraskite klaidingai, nesu iš tų, kurie be reikalo švaistosi daiktais ar kosmetika, tačiau jei rezultatas manęs netenkina, tuomet koks tikslas naudoti tokias priemones? Tik tam, kad sunaudoti? Kitas turimas kosmetikos priemones stengiuosi padovanoti tam, kam patiktų, leidžiu išsirinkti draugėms tai, ko nori, tačiau tušas - visų pirma jo naudojimo būdas jau pats savaime nėra higieniškas, mes juo liečiame akis, bakterijos gali lengvai patekti į tūbelę. Todėl jei kitų priemonių paviršių prieš atiduodant dezinfekuoju, tai su tušu to padaryti neįmanoma. Galbūt galėčiau kažkam ir pasiūlyti, bet dėl minėtų priežasčių tiesiog nemanau, jog tai būtų teisinga.

Jau apytiksliai porą mėnesių naudoju Catrice "Glam & Doll" blakstienų tušą, žadantį mums suteikti dirbtinių blakstienų efektą. Tuoj apie viską pasižiūrėsim, tik man visuomet kyla klausimas dėl tokių priemonių - dirbtinės blakstienos čia konkrečiai kokios? Jų būna tiek daug: ir didelės apimties ir tankesnės ir retesnės ir itin ilgos. Tačiau kadangi gamintojas paminėjo lėlės, tai tikėkimės būtent tokio rezultato. 😉

"Išlik pozityvi, būk laiminga. Neleisk blogom emocijoms ir gyvenimo dramoms tavęs palaužti"
Citata, autorius nežinomas



Produktas: CATRICE "Glam & Doll" False Lashes Mascara dirbtinių blakstienų efektą suteikiantis tušas (atspalvis "010 Black")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, paryškinti blakstienas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailiai atskiria, pailgina blakstienas
Labiausiai nepatiko: dėl greito tirštėjimo tušo naudojimo laikas trumpas
Tūris: 9,5 ml
Kaina*: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Lenktas tušo šepetėlis pasiekia kiekvieną individualią blakstieną ir padengią ją itin juoda tušo spalva vos vienu sluoksniu. Apimties suteikiantis tušas suteikia dramatiškų blakstienų efektą.
- Dirbtinių blakstienų efektas
- Lenktas pluoštinis šepetėlis
- Itin juodos spalvos tekstūra


Tušo pakuotė plastikinė tūbelė su man patinkančia, ties viduriu suriaurėjančia forma. Pastaruoju metu pastebėjau, kad jei man patinka blakstienų tušo pakuotė, tuomet aš automatiškai daugiau tikiuosi iš produkto ir labai noriu tikėti, kad jis man patiks. Tačiau visuomet stengiuosi atmesti savo asmeniškumus ir vertinti kiek galima objektyviau. Pakuotės dizainas man visai patinka, tačiau labiausiai akį traukia pilkai violetinė plastiko spalva.

Kalbant apie blakstienų tušo šapetėlį jis silikoninis, ir paprastai tokie yra man asmeniškai patys mėgstamiausi - su jais man patogiausia dirbti ir jie gražiausiai atskiria blakstienas ir tolygiau paskirsto priemones. Tušo šepetėlio forma man panaši į akies išliknkimą: vienoje pusėje jis beveik tiesus (tik vos vos įlenktas), kitoje - užapvalintas ir atrodo beveik išristas puslankiu. Šepetėlis lankstus ir juo patogu dirbti, o trumpi silikoniniai spygliukai yra vienodo ilgio per visą šepetėlį, nepriklausomai nuo to, kuria puse dažomes.

Kvapas. Silpnas, tačiau įprastas kitiems tušams kvapas.

Konsistencija. Vidutinio tirštumo, tačiau mane šiek tiek erzina, kad jau maždaug po mėnesio nuo tušo atidarymo jis ima tirštėti, o po poros mėnesių jau nebesinori jo visai naudoti.


Sudėtis: AQUA (WATER), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETIC BEESWAX, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, POLYBUTENE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, VP/EICOSENE COPOLYMER, OZOKERITE, AMINOMETHYL PROPANOL, TROPOLONE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, STEARYL STEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Pirmiausia turiu pasakyti, kad man labai patinka tušo šepetėlis ir dengimas. Dengiant ta beveik lygia šepetėlio puse blakstienos patankinamos ir paryškinamos, tuo tarpu lanku išlenktos formos puse jos užriečiamos ir pailginamos. Pirmąjį mėnesį tušas dažo tiesiog tobulai, dengia lengvai ir dailiai, apskritai, tuomet galvojau, jog tai bus vienas mylimiausių tušų, naudotų šiais metais. 

Tušas nerealiai gražiai atskiria blakstienas po vieną, dėl ko jos tampa vėduoklės formos ir galbūt būtent dėl to man primena dirbtines blaktienas. Ar tokios yra lėlės blakstienos? Bent jau ne lėlių iš mano vaikystės... mat trūksta tankumo, nors ir šiek tiek patankina, bet ne iki tiek, jog atrodytų kaip lėlytės. Dar tušas šiek tiek pariečia blakstienas į viršų. Na, o stipriausias šio tušo aspektas yra blaktienų ilginimas.


Nežinau kodėl, bet jau po mėnesio jis pradėjo labai greitai tirštėti ir prasidėjo bėdos: priemonė ėmė pasidengti nebe taip tolygiai, tušas po kelių valandų ėmė šiek tiek patrupėti ant skruostų, dengtis gumulėliais ir stipriai lipinti blakstienas. Pirmąjį mėnesį man be problemų išlikdavo visą dieną, o vėliau jau tekdavo kas kelias valandas pasižiūrėti, kaip atrodo oda po akimis ir ją pavalyti, kaip atrodo blakstienos ir ar kartais neištepė srities po antakiais. Žodžiu, tas greitas sutirštėjimas man labai nepatinka. Ir pastebiu, jog taip yra su dauguma Catrice tušų. Aišku, kaip jau minėjau įžangoje, aš galiu ir toliau mėnesį ar du jį dar naudoti, tačiau kam to reikia? Rezultatu šiandienai nebesu patenkinta, todėl gal dar kartais pasidažysiu, tačiau tai tikrai nebebus, o jau ir nebėra, kasdien naudojama priemonė blaktienoms dažyti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai