CATRICE Ultimate Nail Lacquer nagų lakas "01 Fuchsiarama"

Šią savaitę ant mano nagučių.... Catrice Ultimate nagų lakas su "01 Fuchsiarama" atspalviu. Kai lakavausi nagus praeitą savaitę, pagalvojau, kad jau senai juos dažiau rausvu atspalviu arba raudonu... Tiesiog ryškių, intensyių spalvų kol kas dar nesinori, o ir pavasaris toks permainingas, kad niekaip nesivaizdavau šios savaitės su mėlynu, žaliu, geltonu, oranžiniu, juodu ar kokiu kitu, kaip rausvas nagų lakas... Rodau ir rašau.

"Noriu nusilakuoti nagus, bet niekaip nenusprendžiu, kurį iš turimų 200 nagų lakų naudoti..."
Ciata, be autoriaus


Produktas: CATRICE Ultimate Nail Lacquer nagų lakas "01 Fuchsiarama"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: idealiai gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: nepatogus šepetėlis
Tūris: 10 ml
Kaina*: 2,49 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Dėka naujos spindesį didinančios technologijos, pažangesni Ultinate Nail Lacquers turi intensyvų blizgesį, tolygų padengimą ir ilgą išlikimą. Su naujovišku šepetėliu jūs galite padengti savo nagus vos vienu perbraukimu. Be formaldehydų, tolueno ir ftalatų.

Patikrinta ir pamėgta: 9 iš 10 moterų dievina tolygų PADENGIMĄ, išskirtinį SPINDESĮ, bei PATVARUMĄ.
* Testas atliktas su 100 moterų, 2013

Sudėtis: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID / NEOPENTYL GLYCOL / TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, BARIUM SULFATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, POLYESTER-4, ALUMINUM HYDROXIDE, CI 15850 (RED 6 LAKE / RED 7 LAKE), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Nagų lako buteliukas volelio formos, be jokių puošybos elementų, išskyrus priemonės ir kompanijos pavadinimus. Paprastai man nepatinka Catrice Ultimate nagų lako šepetėliai, nes būna netvarkingai nukirpti, keistos formos arba labai platūs. Nors čia šepetėlis taip pat labai platus, tačiau nukirptas palyginti dailiai. Beje, padengiant laką tokiu šepetėliu nereiks daug vargo ir priklausomai nuo jūsų plokštelės pločio, padengsite su 1-2 perbraukimais šepetėliu.
Nagų lakas skirstosi lengvai ir tolygiai, jokių drūžių, brūkšnių, spalvos netolygumų nėra. O ir pigmentaciją norisi pagirti kaip labai gerą - visiškai pakanka vieno nagų lako sluoksnio ir manikiūras atrodo tobulai gerai.


"01 Fuchsiarama" atspalvis labiausiai primena prislopinto tono, tamsiau rožinę spalvą, galbūt turinčią šiek tiek raudono atspalvio. Man pasirodė, kad spalva labai kinta nuo apšvietimo: jie dienos šviesioje spalva labiau rožinė, tai prie dirbtinio apšvietimo ji atrodo labiau raudona, nors spalvoje to raudonumo maža. Tad tikriausiai reiktų sakyti prislopinta fuksijų spalva. Išdžiūvus lakui, nago paviršius vidutiniškai intensyviai spindi, tad super blizgesio čia nėra, o iš pačios, kreminės formulės jo irgi neišgausime. Ar tai spalva tinkanti šiam metų laikui? Paprastai sakyčiau, jog ne - pavasarį labiau norisi pastelinių atspalvių, tačiau kai tas pavasaris toks, koks dabar - tinka viskas, net jei nagus nusilakuočiau rudeniška spalva, kažin ar labai nepataikyčiau? 😆


Šitos linijos nagų lakai man išlieka daugmaž 4-5 dienas, na, o kalbant konkrečiai apie šitą atvejį - sakyčiau 4 dienas. Jau trečios dienos vakare nagų lakas ėmė po truputį nuskilinėti nuo pasisluoksniamvusių mano nagučių. Tačiau padoriai manikiūras atrodė visas 4 dienas. Aišku, aš jums jau pasirodžiau su sugadintu ir man jau buvo senai metas nusivalyti aptrupėjusį laką.
Nežinau, šiuo metu esančiai nuotaiko šitas atspalvis man tinka ir patinka. Žinau, jog niekad tokio nesirinkčiau vasarai, tačiau visus kitus sezonus - puiki spalva ir vidutinės kokybės produktas.





Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai