DI PALOMO - Italijos dvasia kvėpuojantis rinkinys kūnui

Italijos kraštovaizdis ir vynuogynai, ant kurių kekių supasi rytinės rasos lašeliai... Italijos ežerai ir apylinkės, lygumos ir plantacijos.... Italijos įkvėpta kūno ir vonios kolekcija "White Grape with aloe" žada nuraminti, pamaitinti ir sudrėkinti kūno odą ir leisti mintims pasinerti į Italijos dvasią... Skamba taip viliojančiai, kad nusprendžiau, jog noriu, labai noriu išbandyti ir įsigijau. Deja, arba aš kitaip suprantu ir įsivaizduoju Italiją, arba gamintojas kažką padarė ne taip, nes aš visiškai nesužavėta. Pasižiūrim, kas ir kaip.

"Aš myliu vietoves, kurios turi neįtikėtiną istoriją. Myliu italų gyvenimo būdą. Myliu italų maistą. Myliu italų žmonės. Myliu italų požiūrį."
Elton John


Produktas: DI PALOMO "White Grape with aloe" rankų ir kūno losjonas bei vonios ir dušo kremas
Gamintojas: "di palomo". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odos nešvarumus ir pamaitinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: patogios dozavimo pompos
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 2 x 250 ml
Kaina*: rinkinio kaina 20,00 EUR
Kur galima įsigyti: Grožio draugas
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Prisirpusios vynuogės, spindinčios nuo ryto rasos, kylančios saulės metu. Corbaro ežero kraštovaizdis su vynuogyno fonu. Visa žemė atrodo pasitelkia savo jėgas užauginti alavijus Umbriano žemėse, kurie šnabžda pažadus raminti ir maitinti..."
Viršutinė nata: žaluma, alavijas
Vidurinė nata: žaliosios vynuogės, jazminas, kriaušė
Bazinė nata: muskusas, mediena, gintaras

Rankų ir kūno losjonas: Riebus rankų ir kūno losjonas iš vynuogių ir alavijų ekstraktų, tonizuojančių ir drėkinančių odą. Padenkite ant viso kūno odos po vonios ar dušo ir leiskite susigerti. Oda taps švelni ir pamaitinta.

Vonios ir dušo kremas: Riebus, prabangus vonios ir dušo kremas sukurtas naudojant geriausius ingredientus. Sudėtyje yra vynuogių ir alavijų ekstraktų, kurie tonizuoja ir ramina odą.


Abu buteliukai mane pasiekė supakuoti žalio kartono dėžutėje, puoštoje vynuogių lapų ir uogų motyvais. Dar ant dėžutės radau patogią medžiaginę rankenėlę ir ant jos - visą reikalingą informaciją apie produktus. Aš linkusi manyti, kad tokių dėžučių tikrai nereikia, nors puikiai suprantu gamintojo mintį - jis parduoda tik abu gaminius kartu, atskirai jų neįsigysite, tad dėžutė reikalinga būtent laikyti abu produktus kartu. Man tai nepatinka, nes iš karto išėmusi dėžutę metu lauk.

Kalbant apie vidinės pakuotės: buteliukai pagaminti iš balsvos spalvos, kietoko plastiko. Ta spalva tokia keista, kad beveik galima kurti asociacijas dėl pigaus plastiko, tačiau sąmokslo teorijų nerengsim, tik paminėsiu tiek, jog visiškai skaidrus plastikas man atrodo ir gražiau ir patikimiau. 😊 Abu buteliukai turi patogias dozuoti pompas, kurias esant reikalui galima užsukti, kad netyčia nepasispaustų. Kiek jos būtų patikimos kelionėje? Nežinau, nes net mintis nekiltų vežtis tokius didelius buteliukus, tačiau atrodo patikimai.

Kalbant apie buteliukų dizainą: jis visiškai toks pat, vienodas abiems buteliukams:  ant kakliuko randame popierinį, žalios spalvos vynuogės lapelį (miela), o etiketė balta, su žalsvais vynuogių kekių ir vynuogių lapų motyvais. Iš tiesų dizaino sprendimas čia man patinka, jis toks paprastas, tačiau kartu ir įdomus, nerėžiantis akies, bet traukiantis žvilgsnį. Skoningas! 😊


Kvapas. Nors gamintojas sako, kad priemonės sukurtos su natomis, visai kaip kvepalų, tačiau man kvapas labai nepatinka, žauriai nepatinka. Jis pernelg saldus, o dar šalia jaučiasi stiprus duslus sunkumas - viskas gaunasi šleikštaus nemalonaus kvapo. Nežinau, man labai jau primena pigius kvepalus, o su tokiais kūną plauti ir paskui tepti tokio kvapo losjoną man labai nepatinka. Aš tiesą sakius sunkiai pakenčiu kvapą: jei dar duše galima iškęsti, nes greitai išgaruoja; tai losjonas yra baisus - kvapas lieka ant odos dar kuris laikas ir nuteikia labai nemaloniai.
Viršutinė nata: žaluma, alavijas
Vidurinė nata: žaliosios vynuogės, jazminas, kriaušė
Bazinė nata: muskusas, mediena, gintaras

Konsistencija. Abu produktai turi lengvą žalsvą atspalvį. Dušo kremas gana skystas, tačiau kreminės konsistencijos. Jau tikriausiai iš nuotraukos matote koks jis skystas ir visiškai neprimena tirštos Dove būdingos kreminės tekstūros.
Kūno losjonas atrodo tirštas, tačiau konsistencija vandeninga ir skysta, greitai pasisklaidanti. Sakyčiau net šiek tiek skystesnė negu įprasto kūno losjono konsistencija.


Sudėtis:
Rankų ir kūno losjono: Aqua (Water), Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate SE, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Steareth-21, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum, Steareth-2, Phenoxyethanol, Carbomer, Disodium EDTA, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Dehydroacetic Acid, Butylphenyl Methylpropional, Glycerin, Linalool, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Ethylhexylglycerin, Polyaminopropyl Biguanide, Aloe Barbadensis Leaf (Aloe Vera) Extract, Vitis Vinifera (Grape) Extract, Hydroxycitronellal, Limonene, Geraniol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Vonios ir dušo kremoAqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Decyl Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Styrene/ Acrylates Copolymer, Panthenol, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Polyquaternium-7Butylphenyl Methylpropional, Benzophenone-4, Linalool, Citric AcidAlpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Phosphoric Acid, Tetrasodium EDTA, Benzyl Alcohol, Trideceth-7Aloe Barbadensis Leaf (Aloe Vera) Extract, Vitis Vinifera (Grape) Extract, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Potassium Sorbate, Methylisothiazolinone, CI 15985, CI 19140, CI 42090.


Poveikis. Dušo želė putoja vidutiniškai, tačiau man jos nepakanka nei vieno, nei trijų pompos paspaudimų ir prireikia 5-7 kartų pompai paspausti, kad išgaučiau reikiamą priemonės kiekį. Atrodo prausia neblogai, tačiau man nepatinka. Matomai erzina ne tik kvapas, tačiau ir skystoka konsistencija. Į vonią pilti ir naudoti kaip vonios putų ir ne tik dėl kvapo, tačiau manau, jog ir putų būtų per mažai, suputotų nepakankamai, tad net nebandžiau, manau neverta. Tiesiog sunaudosiu kaip prausiklį, nors ir visiškai nesu juo sužavėta.

Rankų ir kūno losjonas man nepatiko dar labiau: konsistencija atrodo lengva, o susigeria kažkaip sunkiai, reikia nemažai pastangų, kol įmasažuoji į kūno odą. O va į rankas susigeria daug greičiau, nors ir įmasažuoti sunkoka. Nežinau, na nepatiko - nei pakankamai drėkina, nei pakankamai maitina o ir kvapas labai erzina.

Aš turėjau labai didelių vilčių šioms priemonėms, bet teko labai nusivilti. Būtų kainavę pigiau, jau senai būčiau metusi lauk, o dabar, bandau kažkaip sunaudoti, nors žinau, kad jei labai stipriai atsibos - mesiu lauk. Žodžiu, na nieko gero, nors, visai norėčiau išbandyti figų ir vynuogių bei tuscano rožių priemonės iš kompanijos. Gaila, kad nėra kaip pauostyti kvapo prieš perkant, todėl kol kas abejoju, gal kada nors. O "White Grape" tai tikrai ne, niekad nepirkčiau, ir jei jums nepatinka saldūs ir sunkūs kvapai, primenantys pigius kvepalus - nerekomenduoju.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai