SAMPLE SIZE. ALMA K "Hydrate" apsauginis rankų kremas

Šiandien pakalbėsime apie dar vieną mėginį, šį kartą rankų kremo mėginį, kurių šiaip jau bandau ne taip ir dažnai. Realiai rankų kremo mėginių būna mažai, kompanijos tokių dalykų neturi, o tikriausiai ir neapsimoka, nes gi kremą perkame praktiškai be baimės - čia ne veido kremas, kuriam didelė rizika netikti mūsų odai. 

Alma K kosmetika yra gaminama Izraelyje, papildyta Negyvosios jūros mineralais, jūros druska ir kitomis naudingomis medžiagomis mūsų odai. Sudėtys gausiai papildytos natūraliais augaliniais ekstraktais ir aliejais, tačiau žiūrėdama į sudėtį matau ir vidutinio saugumo bei kelis žalingus konservantus ir ingredientus kvapams produkte išlaikyti. Ką gi, pasižiūrėkim, kaip man patiko kremas ir kokį efektą teikia rankoms.


Ką žada gamintojas: Intensyviai drėkinantis ir natūraliai apsaugantis lengvas, sodrus bei greitai įsigeriantis kremas, kurio sudėtyje yra natūralių aliejų ir Negyvosios jūros mineralų. 
Ten, kur gamta susieina su prabanga, kur kūnas susijungia su siela, yra „Alma K“ – natūralios odos priežiūros priemonės, kuriose gausu Jūsų odą puoselėjančių mineralų iš stebuklingiausios pasaulyje SPA – Negyvosios jūros. Papildyta Negyvosios jūros mineralais ir 100 proc. natūraliais aliejais. Sudėtyje nėra parabenų, petrolatumų ir naftos produktų. Intensyviai drėkinantis ir natūraliai apsaugantis lengvas, sodrus bei greitai įsigeriantis kremas, kurio sudėtyje yra riebaus kakavos aliejaus, maistingo erškėtuogių aliejaus ir Negyvosios jūros mineralų, veiksmingai apsaugos Jūsų darbščių rankų odą.
Naudojimas: Užtepkite nedidelį kiekį kremo ir švelniai masažuokite rankas, kol kremas visiškai įsigers. Naudokite tik išoriškai kasdien tiek, kiek reikia. Saugokite, kad nepatektų į akis.

Sudėtis: Aqua (Water), Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Fragrance (Parfum), Penoxyethanol, Maris Aqua (Dead Sea Water), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Cera Alba (Beeswax), Dead Sea Salt Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Triethylene Glycol, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Isoeugenol.

Kiekis: 2 ml. Pilnas gaminio kiekis - 100 ml
Kaina: 11,80 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Mano potyriai. Kremas baltos spalvos, jo konsistencija pakankamai lengva ir atrodo gero maitinimo rankų odai nesuteiks. Rankų kremas kvepia labai maloniai, toks saldžiai gaivus aromatas, kurį sunku apibūdinti, tačiau man jis labai labai patiko.
Rankų kremas atrodo pakankamai skalsus, mat tų 2 ml man užteko keturiems naudojimo kartams. Tankų kremas susigeria labai greitai (aišku, jei napadauginsime). Tik įsitrynus į rankų odą pastebiu, kaip jis vizualiai pagražina rankas, suteikia jos skaistumo ir lygumo. O jau švelnumas... tarsi kūdikio oda... Paskirsčius kremą aš jaučiu, jog jos ne tiek sudrėkintos, kiek lengvai pamaitintos, o ant odos paviršiaus susidaro toks kaip plonytis vientisos pudros sluoksnis. Tikriausiai tai yra ta apsauginė funkcija, apie kurią gamintojas kalba. Tad manau, kad tas puriškumo pojūtis gali patikti ne visoms, tiek kad jis neilgai trukus dingsta nuo rankos, o rankų oda atrodo keliais metais jaunesnė, gražesnė, pamaitinta, lygesnė ir nepaprastai švelni. 
Žinokite mane labai sudomino ir man labai patiko, atrodo, jog tai aukštos kokybės produktas, kurį būtų labai smalsu išbandyti pilno dydžio pakuotę. Kada nors, būtinai 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Rašo kafd made in Spain,pagaminta Espanijoje

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gali būti :) Pilnos pakuotės neturėjau ir jau nepamenu, kas buvo parašyta ant mėginio ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą