SAMPLE SIZE. ALTERNA HAIRCARE "Caviar Moisture" Intense Oil Creme Pre-Shampoo Treatment - drėkinanti priemonė plaukams, skirta naudoti prieš plovimą šampūnų

Šį kartą trumpai kalbėsime apie mėginuką plaukams, bet ne, tai ne šampūnas, tai ne kondicionierius ir net ne kaukė. Net nežinau, kaip tiksliau įvardyti priemonę, kuri yra kremas, skirtas plaukams prieš plaukų plovimą? Taip ir įvardiju - plaukų priemonė prieš plovimą. 😄
Tad brangesnė Alterna priemonė su ikrais skirta naudoti kartą per savaitę ir žadanti suteikti plaukams intensyvaus drėkinimo. Kviečiu paskaityti, kaip man patiko.


Ką žada gamintojas: Drėkinanti priemonė prieš plovimą šampūnu sausiems/pažeistiems plaukams.
Nauja aliejumi praturtinta Alterna Caviar Moisture Intense priemonių linija apjungia maistinėmis medžiagomis gausų Abisinijos aliejų ir senėjimo požymius mažinantį kremą, siekiant suteikti prabangią priežiūrą sausiems pašiurusiems plaukams ir paversti juos minkštesniais, glotnesniais ir jaunatviškais.
Caviar Moisture Intense Oil Creme Pre-Shampoo Treatment - kassavaitinė intensyvi priežiūros priemonė prieš plovimą šampūnu, idealiai tinka sausiems plaukams, kuriems reikia papildomo drėkinimo. Ji pagerina šampūno ir balzamo poveikį, minkština plaukus ir suteikia jiems blizgesio. Padeda šampūne ir balzame esantiems prižiūrintiems komponentams geriau įsiskverbti į plaukus, tuo pačiu metu trukdo vandenyje esantiems mineralams kauptis plaukuose. Tinka naudoti kartu su visais kitais Alterna Caviar linijos šampūnais bei balzamais.
Naudojimas: sudrėkinkite rankas ir padenkite nedidelį kiekį priemonės ant sausų plaukų. Įmasažuokite į galvos odą ir padenkite per visą plaukų ilgį. Palikite 5-15 min. Toliau išplaukite galvą šampūnu ir naudokite kondicionierių.

Sudėtis: Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Glycerin, Caviar Extract, Algae Extract, Hydrolyzed Pearl, Keratin, Hydrolyzed Keratin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Dimethiconol, Phospholipids, Saccharomyces/ Magnesium Ferment, Saccharomyces/ Copper Ferment, Saccharomyces/ Silicon Ferment, Saccharomyces/ Zinc Ferment, Saccharomyces/ Iron Ferment, Superoxide Dismutase, Panthenyl Ethyl Ether, Phytantriol, Polysilicone-15, Silicone Quaternium-3, Propylene Glycol Dicaprylate/ Dicaprate, Caprylyl Glycol, Butylene GlycolPPG-1 Trideceth-6, C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate, Behentrimonium Methosulfate, PEG-45M, Cetyl Alcohol, Trideceth-12, Ascorbic Acid, Polyquaternium-37, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum)

Kiekis: 7 ml. Pilnas gaminio kiekis - 125 ml
Kaina: 36,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas

Pilno dydžio pakuotėė. Nuotrauka iš ČIA

Mano potyriai. Kremas baltos spalvos spalvos, konsistencija labai primena kremą, o kvapas intensyvus, kažką man labai primena, bet ką, tikrai negalėčiau pasakyti: saldus, gaivus, malonus... Man jis patinka.
Kremą tepiau ant plaukų, paskirstydama nuo pat galvos odos, per visą ilgį. Man asmeniškai kremo buvo per mažai, norėjosi jo šiek tiek daugiau, o ir plaukai jį labai greitai sugėrė, arba kaip mėgstu sakyti "suvalgė" labai greitai. Galiausiai išsiploviau plaukus šampūnu ir pamaitinau kondicionieriumi.
Sunku po vieno naudojimo karto pasakyti, kiek labai kremas veiksmingas, ir koks jo efektas, juolab, kai po jo dar naudojame šampūną ir kondicionierių. Tačiau aš pastebiu, jog mano plaukučiai labai švelnūs, glotnesni, minkštesni - atrodo iš tiesų gerai. Tačiau vėlgi, kiek tai šio kremo poveikis, o kiek kitų priemonių, reiktų panaudoti ilgiau. Šita priemonė kol kas sukėlė man smalsumą - įdomu, ar ji gali pakankamai drėkinti? Matyt teks laukti akcijos ir bandyti įsigyti pilną pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai