CAREX "Pure Blue" antibakterinis skystas muilas rankoms

Pakalbėkime apie skystą muilą, kuris mano namuose visiškai ne naujiena: Carex muilą, būtent šitą mėlyną aš dažnai pirkdavau gyvendama UK. Galiu išduoti paslaptį, jog jis ten kainuodavo apie 0,80 - 1,00 Britanijos svaro. Tiesa, šitą muilą, su šiek tiek neįprastu kvapu, dažniausiai naudodavau virtuvėje, tačiau dažnai apgyvendindavau ir vonios kambaryje. 
Pamačiusi jį Maxima grožio mugės metu negalėjau nenusipirkti ir norisi tikėtis, kad ateityje šitų gaminių bus galima rasti įprastiniame parduotuvių asortimente. O dabar, kviečiu trumpai nuomonei apie muilą.



Produktas: CAREX "Pure Blue" antibakterinis skystas muilas rankoms (šiuo metu pavadinimas pakeistas ir vadinasi Carex Complete Original Hand Wash)
Gamintojas: "Pz Cussons". Kilmės šalis - Didžioji Britanija, pagaminta - Lenkijoje
Paskirtis: nuprausti rankų odą ir pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: rankos po prausimosi jaučiasi nepaprastai švarios
Labiausiai nepatiko: greitai baigiasi
Tūris: 250 ml
Kaina*: 2,29 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, Assorti
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Antibakterinis rankų prausiklis per kelias sekundes valo, rūpinais ir apsaugo jūsų rankas. Tinka visai šeimai.
Efektyviai pašalina nešvarumus ir bakterijas
Speciali formulė drėkina ir padeda odai jaustis švelniai
Apsaugo odą, tad jūsų rankos išlieka sveikos.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Polyquaternium-7, Parfum, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, CI 42051


Mano nuomonė. Rankų muilo pakuotė šiek tiek suplota, mano akiai labai gražios ir patogios formos. Kaip ir visi muilai, ji atkeliauja į mūsų namus su gamintojo pritvirtinta pompa, kuri veikia be priekaištų. Muilas gelinės konsistencijos, melsvos spalvos, tirštokas. Putoja gerai.

Carex "Pure Blue" arba "Original" (čia vienas ir tas pats muilas su skirtingais pavadinimais - jų sudėtys identiškos) nėra jokia naujovė mano namuose - aš jį visuomet pirkdavau gyvendama UK, tik dažniausiai jis apsigyvendavo mano virtuvėje. Ir aš jį esu pamėgusi kaip vieną geriausių muilų. Kiekvieną kartą juo nusiplovusi rankas jaučiu jog jos visiškai švarios. Ar tai muilo kvapas, kuris intensyvus, tačiau gaivus ir šiek tiek primena vyrišką kvapą, - ar tai kažkas tokio yra priemonės sudėtyje, dėl ko nusiprausus atrodo visiškai, idealiai švarios rankos. Aš spėju, jog tokias asociacijas kelia priemonės kvapas, mat patyrinėjusi sudėtį nieko labai mandro ten nerandu (ko nebūtų kituose muiluose). Jei jau prakalbome apie sudėtį - ji tikrai nėra labai gera, matome nemažai žalingų ir vidutinio saugumo ingredientų. Tad būtent dėl sudėties muilas niekaip negauna aukščiausių balų.

Vertinant apskritai - tikriausiai tai yra muilas, kuriuo visiškai pasitikiu - jis nesausina rankų, švariai prausia ir man visuomet patiko. Ar atidžiau patyrinėjusi sudėtį pirkčiau vėl? Taip pirkčiau, tik galbūt dabar nebejaučiu aklo pasitikėjimo, tačiau patinka nė kiek ne mažiau. Galbūt reiktų išskirti dar vieną priemonės minusą - indelyje jis senka ir baigiasi labai greitai. Man jo pakanka daugmaž 3 savaitėms (rankas skystu muilu plaunu tik aš), tad nežinau, jei šeimai buteliukas baigtųsi per savaitę? Gamintojas pasiūlė muilą rinktis 250 ml, 500 ml ir 700 ml pakuotėse, todėl ekonomiškiau pirkti didesnį kiekį, gaila, bet Lietuvoje tokio kol kas nerasime. O ir vertindama tai, jog Maxima pardavinėjo senojo leidimo pakuotes į galvą lenda mintys, jog daugiau Lietuvoje jo neturėsime (paprastai parduodant senojo leidimo pakuotes reiškia, jog gamintojas nori kuo greičiau atsikratyti tokių pakuočių ir į rinką paleisti naujo leidimo. Perpardavinėtojams naudinga gauti tokius produktus pigiau, tačiau pirkti iš gamintojo pilnomis kainomis paprastai atsisakoma).




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai