GOLDEN ROSE "Prodigy Gel Colour" mėlyno atspalvio geliniai nagų lakai, kuriems nereikalinga UV lempa (atspalviai: Nr. 07, 08, 09)

Pastarąsias savaites jūs nematėte kokiu spalvotu laku dengiau savo nagučius. O taip nutiko todėl, kad aš norėjau jums padaryti įrašą su keliais nagų lakais kartu. Ar jums tokie patnka labiau nei po vieną? Šiaip darau įvairiai - kartais norisi viską surašyti, kol spalva dar ant nagų ir nuomonė visiškai šviežia, o kartais - reikia trupučio daugiau laiko...

Šiam kartui pasirinkau gelinius nagų lakus su mėlynais atspalviais iš Golden Rose. Kalbėsime apie tris skirtingus atspalvius, jų privalumus, trūkumus ir pasižiūrėsime, kaip atrodo ant nagučių.

"Geriau vienas matęs liudininkas negu dešimt girdėjusių"
Plautas


Produktas: GOLDEN ROSE "Prodigy Gel Colour" mėlyno atspalvio geliniai nagų lakai, kuriems nereikalinga UV lempa (atspalviai: Nr. 07, 08, 09)
Gamintojas: "Erkul Cosmetik" A.S. Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: išlieka apie savaitę
Labiausiai nepatiko: kai kurių atspalvių pirmas sluoksnis dengiasi netolygiai
Tūris: kiekvienas po 10,7 ml
Kaina*: kiekvienas po 2,55 EUR
Kur galima įsigyti: ceryx.lt; Drogas; Martina, Kosmada
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Suteikia gelinio lakavimo efektą. Išlieka ir suteikia spindesio iki 7 dienų. Nereikia naudoti UV lempos. Lengva tepti, lengva nuvalyti. Reikalingas naudoti kartu ir viršutinio sluoksnio nagų lakas "GR Prodigy Gel Top Coat".
Naudojimas: Tepti du sluoksnius spalvoto nagų lako "GR Prodigy Gel Colour" ir palikti nudžiūti 2 minutes. Po to tepti vieną viršutinio nagų lako sluoksnį "GR Prodigy Gel Top Coat"  ir leisti išdžiūti natūralioje šviesoje. Nagų laką nuvalyti beacetoniu nagų lako valikliu.

Sudėtis: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl CitrateAdipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Styrene/ Acrylates Copolymer, Silica, Benzophenone-1, Diacetone Alcohol, Hydroxuethyl Acrylate/ IPDI/ PPG-15 Glyceryl Ether CopolymerTrimethylpentanedinyl Dibenzoate, Phosphoric Acid, Stearalkonium Hectorite, Phthalic Anhydride/ Trimellitic Anhydride/ Glycols Copolymer, Acrylates Copolymer.
+/-: Mica, CI 15850, CI 77891, CI 77163, CI 77007, CI 15880, CI 19140, CI 60725, CI 77499, CI 74260, CI 77491, CI 77510, CI 74160, CI 77742, CI 75470, Tin Oxide.


Poveikis. Nagų lakų buteliukai paprasti, tradicinės formos, todėl apie juos daug kalbėti neverta. 😉 Nagų lako šepetėliai šiek tiek ilgesni nei vidutiniai ir vos vos siauresni, tačiau su jais labai patogu dirbti ir pasiekti arčiau nagų odelių be didesnės rižikos juos nusiteplioti. Nagų lakų konsistencija vidutinio tirštumo, pigmentacija gera - pakanka vieno sluoksnio, tačiau dengiant antrą spalva tampa intensyvesnė ir sodresnio atspalvio, tad visuomet dengiu du sluoksnius.

Nr. 07. 
Atspalvis Nr. 07. tamsiai, ryškiai intensyviai mėlynas. Šiaip jau toks atspalvis gal nėra labai vasariškas. Paprastai tokias tamsias spalvas renkamės šaltuoju metų laiku. Tačiau čia visiškai nėra jokio tamsaus tono - spalva tokia karališkai mėlyna, blizgi.

Šitas atspalvis nuo pirmojo sluoksnio dengiasi tolygiai ir dailiai, jo pigmentacija intensyvi ir labai gera. Tačiau spalva sodrumą ir tą aiškų tamsiai mėlyną toną įgauna būtent su antruoju sluoksniu. Spalva visiškai kreminė, be jokių blizgių dalelių, tačiau išdžiūvus paviršius labai intensyviai spindi.

Aš nežinau, ar daug merginų renkasi tokio atspalvio mėlynas? Man ši spalva tokios ledo šaltumo jūros, karališkai mėlynos spalvos, todėl aš šituo atspalviu daug mieliau lakuojuosi ankstyvą pavasarį arba žiemos metu. Juk vasara visgi skirta ryškiems, pasteliniams, neoniniams ir šviesiems nagų lakų atspalviams!

Panašus atspalviai:
Norėjau rašyti Golden Rose "Mate" nr. 10, tačiau atidžiau pasižiūrėjusi, nieko panašaus į šitą atspalvį aš neturiu - viskas arba su tamsiais pustoniais, arba su blizgučiais, arba ne tokio intensyvaus mėlynumo, tad šį kartą šiam atspalviui rekomendacijų su panašiais atspalviais neturiu.

Nr. 08.
Atspalvis Nr. 08. šviesiai šviesiai mėlynas, greičiau žydras vasariško dangaus atspalvis. Tačiau jis nėra visiškai visiškai žydras ir jeigu lyginant su kitais žydrais atspalviais, man atrodo turi vos vos žalsvo atspalvio (aišku, jo nesimato, nes galutinis rezultatas - ta pati žydra, tačiau kituose tas žydrumas labiau į melsvumą, o čia, šiek tiek į žalsvumą).

Man šitas atspalvis skirstėsi vos sunkiau negu tamsiai mėlynas, pigmentacija jo gera, tačiau reikėjo antro sluoksnio, kad spalva tolygiau ir dailiau pasiskirstytų. Spalva kreminė, vientisos tekstūros (be blizgių dalelių). Jos efektas šiek tiek mažiau spindi, negu 07 numerio, tačiau visgi, tai yra pakankamai intensyvus spindesio efektas.

Man šitas atspalvis labai pavasariškas/ vasariškas, šiltų orų atspalvis. Apskritai, tokio šviesumo žydra spalva - geriausias vasaros draugas. Jei šviesiai mėlyną su pilku atspalviu aš mieliau renkuosi pavasariui, tai šita šviesiai mėlyna - šiltų orų draugas!

Panašūs atspalviai:
- MOLLON PRO Hardening "106 Greece" (turi daugiau žalsvo tono);
- GOLDEN ROSE Paris "Nr. 132" (turi daugiau pilkumo).

Nr. 09.
Atspalvis Nr.09. neįprastai keistas atspalvis, kurį dedu prie šio įrašo ir rašau "mėlyna", bet jis tikrai ne mėlynas, bet ir ne žalias, kaip gali pasirodyti žiūrint į rezutlatą. Prie ryškesnio apsšvietimo jis labiau žalias nei mėlynas, tuo tarpu prie blankesnio - labiau mėlynas. Sunku pasakyti, toks tarpinis variantas tarp mėlynos ir žalios, tad tikriausiai teisingiausia apibūdinti kaip 'mėlynai-žalias'. Kažkada vaikystėje tokią spalvą vadindavome elektrine. Gal ir šiam atvejui tiktų toks apibūdinimas? Tad šiuo atveju aš sakau tamsiai elektrinis atspalvis, tačiau vėlgi - spalvų apibūdinimas sudėtingas dalykas, nes šitą laką kiekvieno akis tikriausiai mato labai skirtingai.

Šitas atspalvis buvo kančia tolygiai padengti ant nago: pirmu sluoksniu jis man niekaip nepasidengė gražiai - matėsi netolygi spalva ir brūkšniai ant  paviršiaus, buvo sunku paskirstyti, tad antras sluoksnis čia tiesiog mirtinai būtinas. Spalva kreminė, neturi jokių spindinčių ar blizgių dalelių. Išdžiūvus efektas itin blizgus.

Koks šitas atspalvis? Aš galvojau, kad su juo jausiuosi nepatogiai ir man jis nepatiks, kai lauke taip šilta, bet man visai lipo prie tokio saulėto, bet dar ne itin karšto pavasario oro. Atidžiau žiūrėdama į spalvą, aš ją tikriausiai mieliau rinkčiausi pereinamiesiems sezonams iš šalto į šiltą arba iš šilto į šaltesnį orą - jei paprasčiau - pavasarį ir rudenį. 😉

Panašūs atspalviai:
Nieko panašaus neturiu, tokio panašaus, kad galėtų būti alternatyva. Galbūt kažkiek panašus Golden Rose "Matte" nr. 15, tačiau tik tuo, jog ten atspalvis irgi yra tarp mėlynos ir žalios - toks elektrinis, tačiau daugiau jokių panašumų (nei spalvos, nei efekto, nei intensyvumo, nei tamsumo....) neturi.


Nepaisant to, jog visos spalvos turi spindesio, kai išdžiūva, bet galutinis efektas tikrai nėra kaip gelinių. Todėl norint išgauti itin spindintį, gelinį efektą, reikia ant viršaus dengti GOLDEN ROSE "Prodigy Gel" viršutinio sluoksnio nagų laką, suteikiantį gelinio lakavimo efektą (efektų nuotraukose nagučiai su viršutiniu sluoksniu). Jis suteikia to gražaus spindesio, o ir nagų lako išlikimo laiką prailgina 1-2 dienomis. Kalbant apie išlikimą - gamintojas žada savaitę, tačiau man išlieka 5-6 dienas, o paskui viskas tiesiog nušoka lauk nuo nago. Visgi, aš linkusi manyti, kad mano šiuo metu naudojamas nagų lako pagrindas (iš Mesauda) yra prastas ir būtent dėl jo šitas nagų lakas neišlieka ilgiau. Na, jei viskas atšoka nuo nago, o nei galiukai nusilaupo nei spalva apsitrina, tai ką manyti? Tikriausiai tai, jog kaltas mano turimas pagrindas.

Vertinant apskritai - man patiko intensyvus spalvų blizgumas, man patiko ilgesnis išlikimas. Gal šiek tiek erzino kad pasidengia pirmu sluoksniu prastai, tačiau kaip matėte, čia jau priklauso nuo pačio atspalvio, nes kai kurie pasidengia be priekaištų. Man patiko! 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai