GUANBO juodi anglies nano dantų šepetėliai, pirkti Kinijoje

Aš nežinau, kiek jums įdomu skaityti apie dantų šepetėlius? Atrodo toks kasdieniškas dalykas, kurį naudojame nuolat ir dažnai net nesusimąstome, kiek jis patogus, kiek gerai valo burnos ertmę ir  ar tikrai visi šepetėliai yra vienodai verti mūsų dėmesio?

Prieš 3-4 mėnesius nusipirkau dantų šepetėlių rinkinį, kuris man atrodo garsėja kaip gero kainos ir kokybės santykio priemonė. Tad susigundžiau išbandyti, juolab, kad jo kaina buvo visai nedidelė, tik reikėjo šiek tiek palaukti, kol gavau. Šepetėlius su vyru naudojam jau 2,5 mėnesio, tad metas trumputei nuomonei apie juos.

"Pasaulyje nėra nieko gražesnio už dorą žmogų"
R. Rolanas



Produktas: GUANBO juodi anglies nano dantų šepėtėliai (4 vnt. pakuotė)
Gamintojas: ant pakuotės parašyta, kad pagaminta Korėjoje
Paskirtis: burnos ertmei valyti
Labiausiai patiko: nedidelė ir lanksti galvutė
Labiausiai nepatiko: grubūs, netolygiai nukirpti šereliai
Matmenys: ilgis: 18,5 cm; galvytės: 3 cm x 1,3 cm; šereliai: 1,2 cm ilgio
Kaina*: $1.54 (1,46 EUR)
Kur galima įsigyti: ebay.com (pardavėjo parduotuvė ČIA)

Ką žada gamintojas: Nano apsaugo nuo nakterijų augimo ant dantų šepetėlio. Nano yra mažos ir švelnios, valo bei apsaugo dantis geriau negu įprastas dantų šepetėlis. Tobuli keliaujant.


Man atrodo daug netempiant gumos reikia sakyti, kad manęs šepetėliai visiškai nesužavėjo, netgi nepatiko. Pirmiausia, kai aš juos gavau - jie atrodė, ir darbar atrodo visiškai nekokybiški: na patys pasižiūrėkit į nuotrauką: šereliai įvairaus ilgio, netolygiai nukirpti, kotelio plastikas žiauriai nekokybiškas ir tai geriausiai matosi prie sujungimų. Iš karto galiu pasakyti, kad jau po mėnesio man šereliai nusilankstė, o ir juodą kotelio plastiką sugebėjau apgriaužti! Nea, specialiai negriaužiau, bet nuo valymo nusilaupė kaip kažokia plėvelė nuo plastiko - niekad neteko patirti nieko panašaus, todėl manau jog taip tikrai neturėtų būti - juk ne metus dėviu.

Nuotrauka skolinta iš pardavėjo puslapio. Pripažinsiu, tos juodos panagės ir nešvarūs pirštai pasitikėjimo nekelia, tačiau geriausia nutorauka, parodanti šepetėlio lankstumą.

Man labai patiko nedidelė šepetėlio galvutė ir stiprus lankstumas. Savaime supranta, prie to reikėjo priprasti, bet šepetėlis dėl to gerokai manevringesnis, ir atrodo, jog pasiekia dantis ir tarpdančius šiek tiek geriau ir lengviau. Tad šitas dalykas man patiko.
Bet šereliai... na man dar norisi trumpai grįžti - jie žiaurūs, aštroki ir ne kartą jaučiau, kaip po dantų plovimo subraižytos ir sudirgusios dantenos. O ir kelis kartus burnoje pajutau šerelių skonį - vadinasi šepetėlis dar ir meta šerelius.

Aš manau, kad šitas rinkinukas, nepaisant to, kad yra pigus, bet nevertas jūsų dėmesio, tiesiog, nei jis patogus, nei jis labai geras... Aš rinkausi Korėjietišką variantą, tačiau nepaisydama savo taisyklės - nepirk nieko kas korėjietiška iš Kinijos - siunčiausi iš Kinijos. Manau čia ir buvo mano klaida - greičiausiai šepetėliai yra padirbinys, dėl to toks nekokybiškas ir prastas. Galbūt kada pabandysiu parsisiųsti tiesiai iš Korėjos ir žiūrėsiu, kokia ten kokybė, o kol kas šito iš Kinijos jums siųstis nerekomenduoju - neverta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai