SAMPLE SIZE. UOGA UOGA "Tamsos valdovė" natūralus naktinis veido kremas su levandomis ir migdolais sausai ir normaliai odai

Nors naujo naktinio kremo visai neieškojau, tačiau perkant Uoga Uoga salelėje gavau mėginuką naujojo naktinio "Tamsos valdovė" veido kremo. Kadangi buvau girdėjusi nemažai gerų atsiliepimų, su malonumu išbandžiau, ir šiandien noriu jums papasakoti savo savaitės naudojimo potyrius.



Ką žada gamintojasIlsėkis ir gražėk!
Šį naktinį veido kremą sukūrėme tam, kad Tavo oda būtų lepinama net tada, kai ilsiesi. Į jį sudėjome ypač efektyvias drėkinamąsias medžiagas: D-pantenolį, gliceriną ir alavijų sultis, kurios padeda išlaikyti drėgmę odos viršutiniuose sluoksniuose. Natūralūs saldžiųjų migdolų, sviestmedžių aliejai gerai maitina ir minkština odą, vitaminų B ir D gausus sezamų aliejus suteikia jai elastingumo. Baltuoju auksu vadinamas arganų aliejus padeda odai regeneruotis, turi daug vitamino E, o šaltalankių veikia raminamai. Į kremą įlašinome levandų eterinio aliejaus, kuris nuramins ne tik Tavo odą, bet ir mintis. 
Naudojimas: Tepkite ant švarios veido odos prieš eidama miegoti. Geriausia laikyti šaldytuve.

Sudėtis: Aloe Barbadensis Leaf Juice (alavijų milteliai)*, Aqua (vanduo), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (saldžiųjų migdolų aliejus)*, Sesamum Indicum Seed Oil (sezamų aliejus)*, Butyrospermum Parkii Butter (sviestmedžių aliejus)*, Glycerin (augalinis glicerinas), Cetearyl Glucoside, Simmondsia Chinensis Seed Oil (simondsijų aliejus)*, Panthenol, Cetyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil (arganų sultys)*, Hippophae Rhamnoides Oil (šaltalankių aliejus), Tocopherol (vitaminas E), Helianthus Anuus Seed Oil (saulėgrąžų aliejus), Xanthan Gum (ksantano guma), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Lavandula Angustifolia Flower Oil (levandų eterinis aliejus)*, Limonene**, Linalool**, Geraniol**. 
*Išauginta ekologiniame ūkyje. 
**Įeina į eterinių aliejų sudėtį.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Kiekis: mėginuko kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 12,95 EUR
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga salelėse, Rimi ir internetu ČIA


Mano potyriai. Veido kremas ryškiai geltonos spalvos, veido kremas lengvos konsistencijos, tačiau masažuojant į veido odą jaučiamas sudėtyje esančių aliejų riebumas. Keista, iš pradžių atrodo, jog kremas į odą gersis ilgokai, bet susigeria taip staigiai, jog imi abejoti ar pakaks jo drėkinamojo ir maitinamojo poveikio?

Kremas aiškiai kvepia levandomis ir gana intensyviai. Aš nesu levandų kvapų mėgėja, tad man jo galėtų ir nebūti. Tačiau puikiai suvokiu, kad sudėtyje levandos naudojamos daugiau kaip aromaterapijos kvapiklis. priemonės kvapas nuramina prieš nakties miegą, atpalaiduoja mintis, leidžia geriau pailsėti ir išmiegoti. 😉

Ir tikriausiai svarbiausias dalykas - poveikis odai: po nakties mano oda atrodo dailiai, ir pakankamai pamaitinta ir gerai sudrėkinta ir itin švelni. Atrodo, jog oda per naktį gavo visų jau reikalingų medžiagų. Tad taip, nepaisant man ne itin malonaus levandų kvapo, kremukas man patiko, suintrigavo ir sudomino - mielai išbandyčiau ir pilną šio kremo pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai