SLEEK "Oh So Special" - ypatinga 12-kos atspalvių akių šešėlių paletė

Metas akių šešėliams... Ir šiam kartui aš pasirinkau jums papasakoti apie Sleek akių šešėlių paletę, užvadintą "Oh so special". Iš tiesų, šita paletė yra mano pirmoji pažintis su Sleek kompanijos produktais, nors girdėjau labai daug, bet prisiliesti iki šios paletės taip ir neteko. 

Renkantis paletę man sukosi galva ir ilgai mąsčiau, kokių atspalvių derinio norėčiau? Galvojau apie "Natural" paletę, tačiau tada, kai pirkau, ji beveik visur buvo išparduota, o ir natūralių atpsalvių tarp savo akių šešėlių turiu nemažai, tad pasirinkau kaip ir natūralesnę, tačiau rožinių atspalvių turinčią specialiąją paletę - 'o, kokia ji ypatinga'... Pasižiūrim.

"Nedėk šitiek pastangų, patys geriausi dalykai atsitinka netikėtai"
G. Garsija Markesas




Produktas: SLEEK i-Divine akių šešėlių paletė "Oh So Special"
Gamintojas: "Sleek". Pagaminta Kinijoje, sukurta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: puikus atspalvių derinys tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui
Labiausiai nepatiko: šviesiausių atspalvių pigmentacija nėra tobulai gera
Kaina*: 12,49 EUR
Kur galima įsigyti: parfumeria.lt; topbeauty, bjuti
Įvertinimas: 4,5-5/5

Ką žada gamintojas: Legendines Sleek i-Divine akių šešėlių paletes sudaro 12 atspalvių itin pigmentuotų, mineraliniu pagrindu pagamintų akių šešėlių, specialiai sukurtų tam, kad atitiktų skirtingus poreikius. Kiekviena Sleek i-Divine akių šešėlių paletė turi perlamutrinių atspalvių, kurių sudėtyje yra žėručio dalelių, pabrėžiančių akis ir suteikiančių ypatingo spindesio. Paletės pasižymi gausiu skirtingų atspalvių deriniu. 
Oh So Special akių šešėlių paletę sudaro gražūs rožiniai, rudi, melsvi ir violetiniai atspalviai, kurie padės sukurti gražių akių makiažą bet kokia proga. Naudojant Oh So Special akių šešėlių paletę skursite tiek subtilų dieninį, tiek ryškų ir temperamentingą vakarinį makiažą. Oh So Special paletė sukurta rafinuotai, pasitikinčiai savimi, besidominčiai naujausiomis mados tendencijomis moteriai.
Nebandyta su gyvūnais. Tinka veganams ir vegetarams.

I variantas:
+ Atspalviai Bow ir  The Mail gali būti dengiami ant viso akies voko, kaip bazinė spalva;
+ Švelniai spindintys atspalviai Organza ir Gateau gali būti dengiami į vidinį akies kamputį, kad pašviesinti veidą bei praplatinti akis;
+ Dėkite tamsias spalvas Wrapped Up  ar blizgią Celebrate į akies raukšlę, suteikti akims formą.

II variantas:
+ Padenkite Organza ant viso akies voko ir vidiniame akies kamputyje. Įdėkite Boxed arba Wrapped Up, priklausomai nuo jūsų spalvinio tipo, į akies raukšlę;
+ Papildomai galite Boxed arba Wrapped Up spalvos dėti ant apatinio akies voko palei blakstienų augimo liniją.


Pakuotė. Visos sleek akių šešėlių paletės atkeliauja kartoninėse dėžutėse, kurios man visos iš pradžių atrodė labai panašios, bet pasižiūrėjus kas ir kaip, suvokiau, kad iš esmės skiriasi tie spalvoti birūs šešėlių debesėliai - balutės ant juodos pagrindo ir pavadinimas. Ant kartoninės pakuotės rasime ir ingredientus ir kelis patarimus kaip dažytis ir šiek tiek apie paletę.

Tačiau kartoninė dėžutė juk visiškai nesvarbi? Bent jau aš, iš karto po įsigijimo, ją metu lauk, o nuo tinklaraščio rašymo pradžios stengiuosi saugoti tik iki apžvalgos, nors pripažinsiu, kartais net tam saugojimui kantrybės pritrūksta. Tad man asmeniškai ta dėžutė tikrai nėra svarbi - daug svarbiau tai, kas slypi jos viduje. O viduje randame juodą matinę paletę su blizgiu, beveik nematomu Sleek užrašu. Smagu, kad kitoje pusėje randame paletės pavadinimą - mažiausia, ko noriu, tai paskui ieškoti, kokią kosmetikos priemonę aš čia naudoju.

Plastikinė paletė labai kompaktiško, tačiau ne miniatiūrinio dydžio. Tokia pats tas - nei per didelė, kad negalėtum įsimesti keliaujant, nei per maža, kokias paprastai nepatogu laikyti rankose dirbant ar vargti paimant produkto. Pirmus kartus mane žiauriai erzino pernelyg tamprus paletės uždarymas - nagus galima nusilaužti, todėl stengdavausi neuždaryti, o jei jau pilnai užspausdavau - prašydavau vyro pagalbos. Ot gera kosmetikos priemonė, ne? Reikalinga vyro pagalba 😆 Tačiau smagu, kad po kiek laiko tas uždarinėjimas tampa lengvesnis, laisvesnis ir galiu laisvai pati atidaryti ir uždaryti.



Per visą dangtelio dydį randame didžiulį veidrodį - super, nes tokią paletę galima įsimesti keliaujant ir nebus reikalingas papildomas veidrodėlis prie kitų makiažo priemonių ir nereikės ieškoti, o kur veidrodis, kažkur svečiuose. Taip pat randame ir pridėtą dvipusį makiažo šepetėlį su kempinėlėmis, kuris gal ir gerai padengti vienai spalvai ant viso voko, tačiau tikrai netinka normaliam makiažui pasidaryti, todėl tikrai bus reikalingi normalūs makiažo įrankiai prie šios paletės.

Smagiausias dalykas čia - spalvos! Jūs tik pasižiūrėkite, kokia graži paletė ir kaip viskas suderinta tarpusavyje. Aš prieš perkant ilgai galvojau, ar noriu šios, ar tos "Natural" paletės, bet ši nugalėjo dėl rausvų atspalvių, kurių ne taip ir dažnai galima rasti tokių, nuo kurių neatrodysite lyg užverktomis akimis. Paletė turi ir blizgių ir matinių spalvų, o viskas tarpusavyje sukuria dermę ir pilnos paletės vaizdą tiek dieniniam, tiek naktiniam makiažui. Visi atspalviai surašyit ant skaidraus lapelio, kurį uždėjus ant spalvų, aiškiai matome, kuri spalva yra kuri. Neįprasta, įdomu, bet mano skoniui labiau patiktų, jei tie atspalviai būtų nurodyti prie kiekvieno spalvos lizdelio - juk niekad nežinai, kada gali pamesti tą lapuką... Ir dar vieną dalyką norisi pagirti šioje paltėje - tai pakankamai gilūs ir aiškiai atskirti vienas nuo kito spalvų lizdeliai. Man žiauriai nepatinka, kai spalvos būna viena šalia kitos taip arti, jog dažantis maišosi tarpusavyje ir paletė galiausiai tampa spalvų koše, o ne akių šešėliais... Todėl šitas gilesnių lizdelių sprendimas labai geras - spalva niekaip neiškeliaus iš savo vietos, net jei šiek tiek paterliojame aplink.

Kvapas. Aiškus mica kvapas, būdingas daugumai akių šešėlių.

Konsistencija. Vidutiniškai minkšti, švelnūs. Kai kuriuose atspalviuose jaučiasi stipresnis miltingumas, ko pasekoje linkę byrėti imant iš pakuotės. Na, o iš blizgių spalvų šiek tiek byra ne pats pigmentas, bet blizgutis.


Sudėtis: Mica, Talc, Paraffinum Liquidum, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Propylparaben, Methylparaben, Pigment.
May Contain (+/-): CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 16035, CI 15850:2, CI 45410:2, CI 15850, CI 77499, CI 77742, CI 77491, CI 77007.


Poveikis. Ne visų šešėlių pigmentacija man pasirodė nepriekaištinga. Pavyzdžiui, atspalviai Bow ir Pamper yra kaprizingi ir jų pimentacija prastoka, be akių šešėlių pagrindo jų net nesimato ant odos. Nors dėl Bow, aš pilnai suprantu, jog tai atspalvis, kuris turėtų atitikti odos spalvą, sulieti šešėlius ar paruošti visą voką kitoms šešėlių spalvoms. Kalbant apie blizgius šešėlius - man jie patinka, bet tas blizgesys nėra toks geras, na norisi, jog jis atrodytų prabangiau. Nesakau, kad atrodo labai pigiai, tačiau norėtųsi to prabangesnio spindesio. Na, o kiti šešėliai man pasirodė be didesnių priekaištų: pimentacija labai gera, spalvos intensyvios, ryškios ir su jomis lengva dirbti - galima lengvai sukurti norimo intensyvumo rezultatą. Visgi, aš visiek rekomenduoju naudoti akių šešėlių bazę - su ja spalvos bus dar intensyvesnės, o ir rezultatas laikys ilgiau. Ir reikia turėti galvoje, kad paimant iš paletės, šešėliai linkę birti.


Man šešėlių paletė labai patinka ir pirkau ją dėl to rožinio-rudo atspalvių derinio, su kuriuo galiu susikurti bet kokį akių makiažą. O ir paletėje rasime tiek blizgias, tiek matines spalvas - bent jau daugma mano turimų yra tik blizgios arba tik matinės, o kur nors važiuojant tikrai nesinori kelių akių šešėlių palečių savo lagamine. Kalbant apie keliones - šešėlius patogu pasiimti kartu ir naudoti kaip daugiafunkcinę priemonė - aš Wrapped Up atspalvį kelis kartus naudojau antakiams, o jei plaukai tamsesni, tam tiks ir matinis Bow atspalvis. Paletėje esančias rausvas Gift Basket ir Pamper galima panaudoti kaip skaistalus. Juodąjį Noir galima panaudoti kaip pieštuką, ryškinant blakstienų augimo liniją. Tad pamiršus kažkurią priemonę, su šita palete galima labai lengvai išsiversti.


Man akių šešėliai išsilaiko gerai: niekas niekur nesubėga ir nuo akies nedingsta visą dieną, tiesa, šiek tiek dienos eigoje pablunka (ypatingai jei juos dengiu be akių šešėliu pagrindo), tačiau iki pat vakaro man spalva niekur nedingsta, tad išlikimo laikas neprastas.

Tobula šešėlių paletė - man nepaprastai patinka tiek spalvos, tiek pakuotė, tiek pigmentacija, tiek konsistencija, tiek pakankamai lengvas sklaidymas ir dengimas. Tiesiog, aš su ja susigyvenau ir įsimylėjau ir tas jausmas niekur neblėsta. Tobuli blizgūs atspalviai, geri matiniai ir žaismingi rožiniai... Tiek dienos, tiek nakties metui. Aaaa... naudodama šią paletę noriu daugiau jų iš Sleek - jau dabar mastau apie 'Garden of Eden' su žaliais atspalviais ir dar labai norisi kažko itin ryškaus vasarai... Dėmesio vertos paletės, o spalvinis sprendimas jau priklauso nuo jūsų... Negaliu garantuoti už kitų palečių kokybę, bet šita man labai patinka!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai