DR. ORGANIC Organic Rose Otto - veido serumas su rožėmis odos jaunystei, drėgmei ir elastingumui

Oi, kokia įtempta man ši diena... Nuo pat ryto: namučių tvarkymas, lakstymas paskui mažiuką, beseinas, krūva reikalų pašte, apsipirkimas, vakarienė, skalbiniai... Žiū, ir vakaras atėjo, o aš nespėjau ir suvokti, kur dingo mano diena. Apskritai, pastaruoju metu mano dienos dingsta taip greitai ir visas dėmesys skiriamas buičiai ir šeimai, jog aš nebesuvokiu, kur dingsta mano laikas, o taip norisi jo šiek tiek daugiau skirti tinklaraščiui ir sau. Todėl turėdama laisvą minutę ir aukodama savo miegą, vakarais sėdu prie įrašų ir pasakoju jums apie savo namuose 'einamąją', t.y. šiuo metu nuolat naudojamą kosmetiką ir grožio priemones. 

Šiam įrašui pasirinkau pasakoti apie aliejinį veido serumą iš Dr. Organic su rožių aliejumi ir visa krūva natūralių ekstraktų ir aliejų. Prieš pradėdama naudoti šventai tikėjau, kad man patiks, ilgai testavau, ir manau jau metas pakalbėti apie visus privalumus ir trūkumus.

"Vienam žmogui nelemta puikuotis visais talentais."
Stendalis


Produktas: DR. ORGANIC Organic Rose Otto atkuriamasis veido seruamas su rožių aliejumi
Gamintojas: "Dr. Organic" Ltd. Pagaminta Swansea, Didžioji Britanija
Paskirtis: veido odai - stangrinti, lėtinti odos senėjimą, drėkinti, švelninti, atkurti elastingumą, mažinti smulkias raukšleles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtyje labai daug matūralių augalinių ekstraktų ir aliejų
Labiausiai nepatiko: kemša poras
Tūris: 30 ml
Kaina*: 19,98 EUR
Kur galima įsigyti: Hiperfarma, pigu.lt, ekogrozis.lt, damodara.lt, Assorti
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Ekologiškas, natūralus, eterinis rožių aliejus stangrina odą, yra aromatingas, gausus antioksidantų, puikiai žinomas nuo seniausių laikų, naudotas odos ir plaukų priežiūrai. Šis odos senėjimą lėtinantis serumas įsigeria į poodinį epidermio ląstelių sluoksnį, veiksmingai drėkina, giliai prasiskverbia į odą, padeda atkurti jos elastingumą ir vientisumą. Oda tampa švelni, veiksmingai atkuriama jos drėgmės pusiausvyra.   
+ Reguliuoja odos drėgmę   
+ Mažina odos sausėjimą   
+ Mažina smulkias raukšleles ir raukšles   
+ Atkuria odos elastingumą ir stangrumą 

Biologiškai aktyvūs, natūralūs ir ekologiški ingredientai: rožių aliejus, erškėtuogių aliejus, argano aliejus, pasifloros sėklų aliejus, pelargonijų aliejus, gvazdikėlių žiedų aliejus, arnikos žiedų aliejus, simondsijų aliejus, vitaminas E, medvilnės sėklų aliejus, ryžių sėlenų aliejus, putonių sėklų aliejus, medetkos, saldžiųjų migdolų aliejus, sojos pupelių aliejus, saulėgrąžų sėklų aliejus, vitaminas C. Dr. O: „Pažangus ir puikiai subalansuotas kompleksas, lėtina odos senėjimo procesą, turi stiprinančių ir apsaugančių odą aliejų“.  
Naudojimas: ryte padengti ant veido odos prieš veido kremą. Vakare ant odos, padengtos veido kremu.


Veido serumo pakuotė - stiklinis buteliukas su dalinai matiniu efektu ir tokiu labai jau Dr. Organic kompanijos gaminiams būdingu dizainu: daug užrašų, įvairiais stiliais ir viena vyraujanti spalva (šiuo atveju raudonai ruda). Buteliukas užsuktas baltu plastikniu dangteliu, o produktas dozuojamas prie buteliuko pritvirtinta pipete, kuri irgi stiklinė ir prisipildo paspaudus dangtelio viršuje esantį mygtuką. Man šita pakuotė labai faina, tik man atrodo, jog nesenai priemonės pakuotė buvo atnaujinta, tačiau tikrindama sudėtines dalis, pažadus ir kitus aspektus, galiu pasakyti, jog viskas (išskyrus pakuotę) išliko taip pat, kaip mano turimo produkto.

Kvapas. Serumo kvapas pakankamai intensyvus, stiprokas, mat net einant miegoti po kokio pusvalandžio nuo serumo padengimo, aš vis dar aiškiai užuodžiu serumo kvapą. Jis aiškiai rožių aromatas su lengvai jaučiamu, aliejams būdingu poskoniu. Tačiau be abejonės - rožės. Tad jei esate prisiekusi jų mėgėja, - turėtų labai patikti.

Konsistencija. Gelsvos spalvos serumas labai lengvos aliejinės konsistencijos, tarsi truputį praskiestas saulėgrąžų aliejus. Sunku pasakyti, toks vandeningas, gana skystas, tačiau aliejus ir riebumas labai jaučiamas.


Sudėtis: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet almond) Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Rosa Canina (Rose) Fruit Oil, Glycine Soja (soybean) Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Dicaprylyl Ether, Dicaprylyl Carbonate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Passiflora Incarnata Seed Oil, Parfum*, Argania Spinosa (Argan) Oil, Calendula Officinalis, Arnica Montana Flower Oil, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Eugenia Caryophyllata (Clove) Flower Oil, Rosa Damascena (Rose) Flower Oil, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Linalool, Citral, Limonene
*Natūralūs, maistiniai.

 Be parabenų
 Be SLS (natrio laurilsulfato)
 Be dirbtinių dažiklių
 Be stiprių cheminių medžiagų, kvapų ir konservantų


Poveikis. Dėl priemonės aliejinės ir gana riebios konsistencijos, aš pasirinkau ką naudoti ne ryte ir vakare, tačiau tik vakarais, kaip ir rekomenduoja gamintojas, po veido kremo. Tikriausiai reiktų paminėti, kad ne su visais veido kremais jis tinkamas - jei kremas intensyvesnės, stipresnės sudėties, dengiant serumą, kremas lupasi smulkiais rutuliukais nuo odos - tokiais lyg nešvarumai. Nešvarumų ant odos tikrai nelieka, ten tikrai kremas, kurį serumas nuima nuo odos. Todėl jei jau naudojame tokio tipo serumą - reiktų rinktis lengvesnį kremą. Su Green Feel kremu jis tiko, o va šiuo metu naudojamas Avon Anew Vitale - nesutaria su serumu ir kartu jų naudoti negaliu.

Turbūt aktualiausia yra tai, ar serumas veikia? Tikrai veikia, ir po nakties mano oda atrodo ženkliai geriau, putlesnė, sveikesnė, itin švelni, o ilgesnio naudojimo pasekoje pastebiu ir elastingesnį odos paviršių. Tad serumas iš tiesų veiksmingas, jei ne vienas bet... Bet serumas mano odai netinka! Mano oda sausa - normali, tačiau po kelių dienų serumo naudojimo ant veido pastebiu giluminius iškilimus, kurie dar kelių dienų bėgyje virsta skausmingais spuogeliais. Patikėkite - bandžiau keisti visas veido priežiūros priemones, bandžiau nevalgyti saldumynų (kurie dažnai kelia tokius bėrimus), bandžiau ir lauke daugiau būti ir daugiau vandens gerti... niekas nepadėjo, kol supratau, jog kaltas šitas serumas. Nustojus naudoti per kelias dienas spuogai dingsta, pradėjus - vėl atsiranda, tad su liūdesiu tenka daryti prielaidą, jog serumas kemša mano veido odą, sukelia spuogus ir visiškai netinka. Keista, nes priemonė tinkama visiems odos tipams, net neįsivaizduoju, kaip tokio riebumo priemonė tiktų riebiai ar mišriai veido odai...

Aš nustebinta pačia priemone - man ji atrodo kokybiška, turiu galvoje - sudėtis pilna natūralių natūralių augalinių ekstraktų ir aliejų. O gal kuris iš jų man netinka? Gaila, nes tikėjausi labai daug. Dėl sukeliamų problemų odai, aš jau senokai jo nenaudoju savo veiduko odai. Išmesti likučius gaila, todėl sunaudosiu kaklo ir dekoltė sričiai - ten odos tikrai nekemša, galbūt panaudosiu ir kūno odao, nes turiu dar šiek tike daugiau nei pusę, o priemonė itin skalsi, pakanka jos ilgam.

Gal jūs bandėte Dr. Organic Rose otto veido serumą? Ar jums tiko? Kokia jūsų nuomonė?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai