MILANI Amore matinis lūpų kremas - meilė nuo pirmojo potėpio

Na ir kas, kad matinių lūpų dažų manija jau senai praėjo, o tokios lūpos tapo nebemadingos? Pastaruoju metu vis dažniau pastebiu merginas, plaukiančias pasroviui to, kas madinga ir populiaru, kartais nepasiant, ar tai joms tinka ar ne. Tereikia prisiminti prieš kelis metus vyravusias madas, instagraminius ar Brėžniavo antakius, tamsias matines lūpas... visur, kur tik pasisuksi... Ir tas išskirtiniu turėjęs būti lūpdažis, ta antakių forma, turėjusi būti jūsų veido formai pritaikytos formos, plaukų intensyvumo; pagaliau ta vienoda apranga - turinti paryškinti kiekvienos kūno pivalumus... tampa jokiu išskirtinumu ir tiesiog sukuria bandos jausmo pilką masę, kuria man nesinori būti. Todėl beprotiškai populiarioms madoms siaučiant miesto gatvėmis, aš nelinusi jomis aklai sketi (ne, ne tiek, kad atrodyčiau kaip visos) ir dažnai renkuosi kiek kitokius, savotiškus variantus, derindama populiarumą su individualumu...

Tad nesvarbu, kad matiniai dažai nebėra madingi, aš šį kartą renkuosi tokius, ir noriu jums papasakoti apie Milani Amore lūpų dažus, sukėlusius meilės nuo pirmo potėpio jausmus. O kur dar krūva komplimentų, kaip neįprastai gražiai atrodo mano lūpos... Tad kokia ta skysta meilė buteliuke ir kiek ji kokybiška? Pasižiūrim.

"Žmogui, kuris žino kur eina, pasaulis duoda kelią."
D. S. Džordanas



Produktas: MILANI Amore Matte lip cream - matinis lūpų kremas (atspalvis "25 allure")
Gamintojas: "Milani". Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: dekoratyvinė, lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spalva
Labiausiai nepatiko: šypsantis, kitaip keičiant lūpų formą, suskilinėja 
Tūris: 6 g
Kaina*: 10,49 EUR
Kur galima įsigyti: parfumeria.lt; topbeauty.lt
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Itin pigmentuotas lūpų kremas, kurio užtenka vos vieno sluoksnio, kad pasiektumėte maksimalų rezultatą. Ilgai išlieka, visiškai matinis užbaigimas. Rekomenduojama lūpas padengti drėkikliu, prieš naudojant šią priemonę. Malonus vanilės aromatas.
Atspalvis: šiltas rožinis atspalvis, su koraliniu potoniu.


Aš produktą pirkau internetu, todėl prieš gavimą, aš neturėjau galimybės realiai pačiupinėti priemonės pakuotės ir įvertinti jo kokybės. Tik atidarius dėžutę... wow... pakuotė atrodo daug prabangiau, neg mokėjau: tvirtas, storas, kokybiškas plastikas, minimalistinis dizainas ir aukso spalvos intarpai... Visa tai sukuria švaraus ir dailaus diziano efektą su lengvu 'aukštesnės klasės' kosmetikos prieskoniu... Ir nepaisant to, kad niekas nekrenta į akis, visą reikalingą informaciją tikrai rasime ant pakuotės.

Lūpų kremo aplikatorius itin minkštas, švelnus, su nedideliais plaukeliais - tokie man patinka labiausiai. Jo forma itin patogi padengti lūpas - siaura iš abiejų pusių ir plokščia, tačiau prie kotelio storesnė. Tobulai lengvai slysta lūpomis, tačiau nubrėžti tikslią formą tikrai reikia daugiau kruopštumo.

Kvapas. Lūpų kremas turi labai malonų, pakankamai intensyvų saldų aromatą, kuris man primena vanilinius kepinius. Mmm... mėgaujuosi... nuo tokio kvapo galima ir valgyti užsimanyti. 😅

Konsistencija. Vidutiniškai tiršta, tačiau slidi, lengvai slysta lūpų oda.


Sudėtis: Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Kaolin, Flavor (Aroma), Hydrogenated Polyisobutene, Synthetic Beeswax, Silica, Dimethyl Silylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Tocopheryl Acetate.
[+/-] May Contain: CI 73360, CI 77891, CI 15859, CI 15850, CI 19140, CI 77742, CI 45410, CI 77491, CI 77492, CI 77499.


Poveikis. Lūpų dažai dengiasi labai lengvai ir tolygiai, svarbu aiškiai nusibrėžti lūpų kontūrą, kam puikiai tiks spalvai derantis lūpų pieštukas, arba rekomenduočiau jį brėžti naudojanti lūpų makiažo šepetėliu. O toliau padengimas labai lengvas paprastas ir jokių problemų nebekyla. Lūpų kremo pigmentacija labai gera - tačiau sodresniam efektui aš visgi siūlyčiau denti du priemonės sluoksnius.

Spalva ant lūpų dengiasi drėgnu, slidžiu, šiekš tiek blizgiu efektu, kuris dingsta per 1-1,5 minutes ir dažai tampa visiška matiniai. Savaime suprantama, kad būdama matinė priemonė paryškina visus lūpų netobulumus, kiekvieną raukšlelę, tačiau jau pripratau prie tokio efekto ir tai man nė kiek nemaišo. Vienintelis dalykas, kuris man visgi užkliuvo priemonėje - lūpų dažai, padengus ant lūpų linkę skilinėti ir skeldėti. Nesuvokiu kodėl, tačiau per raukšleles, šypsantis dažai suskeldėja. Galiausiai, atlikau eksperimentą, ir jei padengiu dažus kol šypsausi, ir išsišiepusi laukiu, kol jie pilnai išdžius, tuomet to skilinėjimo beveik nėra. O va, jei padengsiu įprastai, jie išdžius ir nusišypsosiu - viskas, tikrai bent keliose vietose paviršius sukils.

"Allure" atspalvis renkantis dažus man pasirodė vienas gražiausių. Taip šiek tiek pergyvenau, kad nebūtų tokios situacijos, kai renkiesi viena ir kompiuterio ekrane atrodo vienaip, o gavus - visiškai kita spalva. Taip nenutiko - atspalvis toks, kokio tikėjausi - prislopintos tamsiai rožinės - nude. Toks tarpinis variantas, todėl manau puikiai tinka absoliučiai visiems sezonams: neužklius už akių kaip per tamsus vasarą, o žiemą - nebus itin šviesus. Tobulas variantas kai nežinau ką rinktis, mat manau, jog spalva puikiai tinktų daugumai merginų. Nude - tamsiai rožinė, kartu tokia kasdieniška spalva, kad ja pasidažiusi galiu tiesiog darbuotis namie ir džiaugtis gražiomis lūpomis ir jaustis graži (net jei mane mato tik mano mažylis).


Paprastai matinės priemonės lūpoms nepaprastai sausina lūpas, tačiau čia, to įprasto, intensyvaus sausumo jausmo nėra: jis atsiranda tik maždaug 4 valandas po padengimo, kai jau beveik reiktų nusivalyti lūpų dažus. Kalbant apie išlikimą: išlieka 5-6 valandas. Dažniausiai jau po 5 valandų imu jausti lūpų sausumą ir pastebiu, kaip ji nusitrina negražiais, netolygiais gabaliukais - tuomet skubu viską nuvalyti. Ant viršaus aplikuoti priemonės nepatariu, nes viskas pasidengs labai negražiai - nuvalyti tiesiog būtina prieš atnaujinant spalvą.

Tiesa, pats nuvalymo procesas sunkokas, su vandeniu tikrai nenuplausite, o ir su kai kuriais valikliais makiažui tenka gerokai pavargti, kol spalva pašalinama nuo odos. Tai rodo priemonės patvarumą - ir iš tiesų, kol ant lūpų "Amore Matte" drąsiai galima valygti, drąsiai galima gerti, bučiuoti, liesti lūpas... nieko su dažais nenutinka ir nė trupučio jų nepersikelia nei ant jūsų mylimo puodelio, nei ant odos.

Man patiko, ir netgi labai labai patiko ta laisvė, daryti ką noriu, kol mano lūpos padažytos... tas universalus ir man (manau) puikiai tinkantis atspalvis, tas kelias valandas trunkantis malonus jausmas, kai tavo lūpų netempia, kaip nuo kitų matinių priemonių. Super! Aš jau žvalgausi į kitus atpsalvius ir labai gundausi - tik kol kas nežinau, ar man tikrai jo reikia? Rekomenduoju!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai