NAILBERRY "4 free nail lacquer" nagų lakas be pavojingų cheminių elementų (atspalvis "Cherry cherie")

Kiekvieną kartą, kai renkuosi kokia spalva bei kokiu nagų laku lakuosiuosi nagus, noriu kas kartą patirti tą malonų atradimo jausmą, pataikyti į savo savaitės nuotaiką. Tikriausiai puikiai žinai, kad niūresnę savaitę, kaip kad ši, tikrai renkiesi ramesnių spalvų nagus, o būna ir tokių, kai tavo nuotaika sproginėja fejerverkais - tiesiog negali rinktis nuobodžių spalvų! Bent jau man taip būna - nagų lakas, labiau nei bet kuri kita grožio priemonė, man suteikia malonų džiaugsmą, atradimo jausmą. Jeigu turi kokį didesnį pomėgį ar maniją, tikriausiai supranti tą racionaliu protu nepaaiškinamą džiaugsmą įsigijus naują, atrandant kažką nepaprasto...

Galbūt dėl šios priežasties, nagų lakų turiu daugiau, negu dauguma grožio salone dirbančių manikiūro meistrių. 🙊Pastaruoju metu, matydama savo spalvotų buteliukų kolekciją, suvokiu, kad tiek niekuomet nesunaudosiu per visą savao gyvenimą, o kur dar faktas, kad kosmetika tikrai sensta - nagų lakai lėčiau, bet vistiek sensta. 

Apie Nailberry kompanijos nagų lakus aš prieš porą metų nebuvau nieko girdėjusi - faktas kaip blynas, kad jie nėra labai populiarūs ir dabar... Prieš gerus metus, gal šiek tiek daugiau, kai naršiau po visas internetines parduotuves, ieškodama įdomesnių nagų lakų Lietuvos rinkoje, dėmesį atkreipiau į Nailberry nagų lakų įdomų buteliuką ir nepaprastai gražų dizainą. Pagalvojau, kad tikrai, kada nors... Pagaliau tas "kada nors" atėjo ir aš nepaprastai džiaugiuosi galimybe išbandyti lako kokybę ir vieną iš jų siūlomų atspalvių. 

"Daug jausti, vadinasi, daug gyventi."
A. Fransas

Produktas: NAILBERRY "4 free nail lacquer" nagų lakas be pavojingų cheminių elementų (atspalvis "Cherry cherie")
Gamintojas: "NBY London Ltd". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: ilgai išlieka
Labiausiai nepatiko: brangokas
Tūris: 15 ml
Kaina*: 18,00 EUR
Kur galima įsigyti: Grožio draugas
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Nagų lako sudėtyje nėra pavojingų cheminių elementų. Tokių, kaip formaldehidas (Formaldehyde), kuris yra draudžiamas, tačiau kartais aptinkamas įvairiuose kosmetikos gaminiuose, tolueno (Toluene), sintetinio kamparo (synthetic camphor) bei dibutilftalato (Dibutyl Phthalate), kurie nėra draudžiami kosmetikoje, tačiau didelis jų kiekis gali turėti negiamos įtakos sveikatai. Šių elementų ypatingai turėtų vengti besilaukiančios moterys bei žindyvės.

DRAUGIŠKAS GAMTAI
Netestuotas ant gyvūnų.

Sudėtis: deja, bet sudėtinių dalių ant produkto pakuotės nėra. Ir nors ant pakuotės randame ženkliuką, nurodantį, jog sudėties reiktų ieškoti internete, tačiau ir oficialiame puslapyje neradau. Išskyrus jau aukščiau paminėta informaciją dėl 4 pavojingų ingredientų nenaudojimo nagų lako sudėtyje.


Poveikis. Tai va, tikriausiai galite atspėti kodėl mano žvilgsnį patraukė būtent šitas nagų lakas? Pasižiūrėkite į buteliuką: tobulai dailus... gana aušktas, kvadratinis ir labiau primena kvepalų buteliuką negu nagų lako pakuotę. O ir dizainas labai dailus: minimali etiketė su prabangiai atrodančiu dizainu. Rimtai, ir dar tas gana ilgas dangtelis. Nežinau kodėl, bet žiūriu ir vis kyla asociacijos su kvepalais. Ir man tai labai patinka - išskirtininis dizainas rinkoje yra labai gerai, kiek galima tų nuobodžių vienodų buteliuko formų ar pabodusių dizainų - lai prasiaučia nauji vėjai!

Kalbant apie aplikatorių - šepetėlį: jis ant labai ilgo kotelio, šepetėlis ilgesnis ir plonesnis nei vidutinis. Ar tau tokie patinka? Man asmeniškai nėra problemų dirbti su jokiais šepetėliais, tik visuomet reikia priprasti prie kitokio aplikavimo. Kai šepetėlis toks plonas ir ilgas - jūs lengvai pasieksite net ir sunkiausiai prieinamas nagų lako vietas. Tačiau ilgas kotelis duoda mažesnę šepetėlio kontrolę, judesiai turi būti laisvesni ir ženkliai tikslesni, tam kad nenusiterlioti nagų laku. Pirmą kartą lakuojantis tikrai apsiterliojau visur aplink. (šito įrašo nuotraukos iš pirmojo lakavimo, todė aiškiai matysite mano klaidas). Antrą kartą buvo lengviau. Tikriausiai šepetėlis yra vienas iš tų aspektų, kurių itin pagirti negalėčiau. Tačiau jau minėjau, jog tai subjektyvus dalykas - gal tu pratusi būtent prie tokių šepetėlių.

Vienas nagų lako atspalvis

"Cherry cherie" atspalvis nors ir užvadintas vyšniniu, tačiau toks tikrai nėra. Tai raudona spalva su trupučių rožinės ir vos vos oranžinės spalvos. Aš manau, jog tai labai universalus atspalvis, labai tinkantis visoms progoms, visiems metų laikams, visoms nuotaikoms. Nesvarbu, ar tu kraštutinumų mėgėja, ar klasikinė mergina - tai atspalvis tinkantis visoms. 
Nagų lako formulė kreminė, neturi jokių blizgučių, spindesio ar priedų. Išdžiuvęs suteikia manikiūrui stiprų spindesio efektą (net ir be viršutinio nagų lako).

Iš karto norisi pakalbėti ir apie kompanijos atspalvių pasiūlą. Gaila, bet Lietuvos rinkoje rasime tik labai įprastus spalvų variantus: raudona, rožinė, pilka, meslva, violetinė, ir tik geltona kiek neįprastesnė mūsų rinkoje. Iš pradžių galvojau, kad gal kompanija orientuodamasi į natūralesnius nagų lakus nuprendžia negaminti itin ryškių atspalvių. Tačiau panaršiusi oficialioje svetainėje radau kokius 10 nagų lako atspalvių, kurių labai norėčiau: nakties dangaus arba kosmoso, salotinė, mėtinė, melsva, alyvinė... ir dar daug daug daug įdomių akiai. Tad atspalvių kompanija siūlo daug, tik Lietuvą pasiekia neutraliausia, universaliausi atspalviai. Kita vertus, puikiai suprantu ir platintojus - parduodamas kosmetiką renkiesi tuos variantus, kurie bus populiarūs ir perkami. Nes ne, kiek tokių nagų lakų maniakių kaip aš? Ir kiek tokių, kurios renkasi ryškias ir neįprastas spalvas?


Nagų lakas yra šiek tiek skystesnis, negu vidutinis, tačiau ant nagų lako plokštelės skirstosi labai lengvai ir tolygiai, nesukuria dryžių. Tačiau jei jūsų natūralus nagas nelygus - visus nelygumus tikrai paryškins. Sprendimas - būtų prieš dengiant tokius, rekomenduočiau ne tik šiam, bet ir apskritai visiems manikiūrams, nulakuoti nagus baziniu nagų laku, kuris išlygins nagų netolygumus.

Nagų lako pigmentacija po vieno sluoksnio tikrai nėra tobula, man labai trūksta spalvos ryškumo ir intensyvumo. Gamintojas sako, kad nagų lakui būtini du sluoksniai, todėl čia labai nebambėsiu ir keliaujam toliau, tik reikia žinoti, kad du sluoksniai yra būtini.


Man labai patinka, kai lakas pasižymi geru išlikimu - juk daug smagiau, kai nereikia nagų lakuotis kas kelias dienas? Šitas nagų lakas man išlieka 6 dienas, be jokio viršutinio nagų lako. Būtent tokio ilgio išlikimas man ideliai tinka - tiek nagų lakas ir turi išlikti! 

Aš esu sužavėta šituo nagų laku, jis turi viską, ko man reikia: įdomi pakuotė, gera sudėtis (juk neturi tų 4 blogiečių - ingredientų), lengvas dengimas, intensyvus spindesys ir tobulai ilgas išlaikymas. Savo asmeniškam skoniui aš rinkčiausi kiek originalesnes ar ryškesnes spalvas, bet manau jog šitas buteliukas tikrai nėra paskutinis iš Nailberry mano kolekcijoje. Labai patiko 👌

Panašūs atspalviai:
- MISSGUIDED Splash, Peace, Love and Polish "Misschievous"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai