PARODONTAX "Gentle Whitening" balinamoji danta, stebinanti savo poveikiu

Labas,
Na niekaip vakar nebaigiau visko sutvarkyti - trys metai darbo ir virš tūkstančio įrašų reikalauja daugiau laiko redaguojant, nei man atrodė iš pradžių. Galvojau, prisėsiu vieną vakarą ir viską baigsiu - nieko panašaus, teks pasėdėti dar ne vieną vakarą...
Tačiau aš visiškai nenoriu palikti jūsų be įrašų, tad šiandien planuo ju kelis, senokai suplanuotus įrašus apie tuos gaminius, kurie jau sukūrė aiškią nuomonė. Tad pradedame nuo gana paprasto gaminio - balinamosios dantų pastos, kuri žada ne tik išbalinti mūsų dantukus, tačiau ir sustabdyti dantenų kraujavimą (kas man kartais pasitaiko). Tikėjausi nedaug, tačiau likau nustebinta priemonės poveikiu - kviečiu paskaityti.

"Garbė - tai mūsų išorinė sąžinė, o sąžinė - tai mūsų vidinė garbė."
A. Šopenhaueris


Produktas: PARODONTAX "Gentle Whitening" balinamoji dantų pasta, padedanti sustabdyti dantenų kraujavimą
Gamintojas: "Glaxo Smith Kline". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: išvalyti dantis, balinti dantų emalį, sustabdyti dantenų kraujavimą
Tinkamas tipas: visiems (iki 6 metų amžiaus naudoti atsargiai)
Labiausiai patiko: stiprus balinamasis poveikis
Labiausiai nepatiko: skonis
Tūris: 75 ml
Kaina*: 5,60 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Iki, Camelia vaistine, Eurovaistine ir t.t.
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Švelniai balina dantis, sudėtyje esantis natrio fluoridas neleidžia formuotis kariesui.
Pagrindinis dantų kasdienės dantų pastos „Parodontax®“ privalumas, kad ji gali padėti sustabdyti dantenų kraujavimą, gali padėti apsaugoti dantenas nuo uždegimo ir tolesnių sunkių ligų, pavyzdžiui, parodontito, ir ilgainiui gali padėti išvengti dantų praradimo. „Parodontax®“ būdingas neįprastas skonis, nes pastos sudėtyje yra 70 proc. veikliųjų medžiagų. Žolelės (ežiuolės, ramunėlės, šalavijai, miros, ratanmedžiai) ir mineralinė druska suteikia „Parodontax®“ dantų pastai neįprastą skonį, tačiau prie jo greitai priprantama. Taip pat „Parodontax®“, kaip ir visos kitos įprastos kasdienės dantų pastos, išvalo, suteikia ilgalaikį gaivumo pojūtį, apsaugo ertmes ir kt.

Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Aqua, Sorbitol, Glycerin, Hydrated Silica, Alcohol, Mentha Piperita Oil, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Echinacea Purpurea Flower/ Leaf/ Stem Juice, Alcohol Denat., Silica, Lysolecithin, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Krameria Triandra Extract, Chamomilla Recutita Extract, Cocamidopropyl Betaine, Salvia Officinalis Oil, Commiphora Myrrha Extract, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool.
Sudėtyje yra natrio flourido 1400 ppm


 Mano nuomonė. Man atrodo apie dantų pastos pakuotę daug nekalbėsime: viskas labai paprasta - kartoninė dėžutė su plastikine tūbele viduje. Labai tradicinė pakuotė, kaip ir pastos dizainas. Daugmaž visos Parodontax dantų pastos atrodo taip pat ir kartais stipriau sukoncentruoti dėmesį į užrašus, renkantis tarp kompanijos asortimento.
Dantų pasta švelniai ruda ir valantis dantis jos putos tokios pat spalvos, todėl pastebėti, ar dantenos kraujuoja valantis, ganėtinai sunku. Man atrodo, jog per visą naudojimo laiką jos taip nė karto ir nekraujavo, tad gal iš tiesų pasta efektyvi stabdant dantenų problemas.
Man nelabai patinka pastos skonis, toks kaip žolelių ir kartu itin gaivus. Pradžioje buvo labai sunku tokia valytis ir galvojau, kad visai man ta pasta nepatinka, bet gana greitai pripratau prie jos skonio. Ne, tikrai nepamėgau, bet jokių nemalonumų jis nebekelia. Užtat gaivumo pasta suteikia daug, tiek, kiek norisi ir ta gaiva išieka palyginus ilgai. Kaip ir geras apnašų šalinimas: galiu pasidžiaugti, kad visas apnašas valo gerai ir efektyviai ir švaros pojūtis išlieka ilgam.
Tačiau labiausiai mane stebina balinamasis poveikis. Naudodama balinamąsias dantų pastas pastebiu, jog žadamas poveikis būna gana silpnas, arba lyg ir gerai balina, bet jautrina dantis ir dantenas. Čia, kasdien valydamasi dantis jokio dantų jautrumo nepastebiu, jie netapo skausmingi ir netgi mažiau jautrūs negu prieš tai. O balinamasis poveikis stirpus - ne toks, kaip stomatologo kėdėje, tačiau iš visų naudotų pastų, balinamasis efektas vienas stipriausių, kokius esu jautusi.
Esu nepaprastai patenkinta pasta - labai patiko ir netgi sakyčiau bus gaila, kai ji baigsis. Šią galiu rekomenduoti esant jautresniems dantims, tačiau norint stipresnio balinamojo efekto.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai