DOUGLAS Essential Light Foam Make-up remover - valomosios veido putos "Face & Eyes", valančios veido ir akių makiažą

O kokią mes šiandien naktį smagią apturėjom... Nemiegojau nei aš, nei vaikas... tai dabar per dvi paras esu miegojusi keturias valandas! Kažkaip priminė studentavimo laikus ir sesijos metą, kai ruošdavaisi kokiam egzaminui ir nemiegodavai iš viso arba nusnausdavai valandžiukę, tik tiek, kad niekas neverkdavo. Oi,, tas baisus baisus dantų dygimo procesas... Kai pagaliau vaikas užsnūdo, jau buvo rytas, o aš visai nebenorėjau miego, tad kėliausi kavai, dušui ir rytiniams buities darbams. Ot būna naktų, kaip tyčia... Tačiau čia tikriausiai renkamės tikrai ne apie mano mažiuką ir ne apie mūsų naktinius nuotykius pasikalbėti, o apie kosmetiką, gožį ir kitus smagius ir moteriškus dalykėlius.

Šį kartą mano įrašas bus kupinas optimizmo ir geros nuotaikos, nes gavusi Douglas prausimosi putas, skirtas šalinti veido makiažą, aš buvau labai susidomėjusi, o išbandžiusi ir dabar nuolat naudodama - kasdien vis labiau ir labiau esu patekinta pačiu produktu ir jo poveikiu. Ir taip, tikrai rekomenduočiau ir jums. Smalsu? Kviečiu paskaityti.

Kuo domiesi, to ir gausėja, todėl pasistenk kreipti dėmesį į tai, ko trokšti. Šiandien pažvelk į musę, iš kurios padarei dramblį, ir susivok, ar tau tai padeda... jei ne, liaukis taip elgtis.


Produktas: DOUGLAS Essential Light Foam Make-up remover - valomosios veido putos "Face & Eyes"
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: pašalinti veido nešvarumus ir makiažą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektyviai valo/ prausia makiažą
Labiausiai nepatiko: galbūt kelių ingredientų saugumas sudėtinėse dalyse
Tūris: 175 ml (galima įsigyti ir 50 ml pakuotėje)
Kaina*: 50 ml - 4,99 EUR; 175 ml - 9,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu (ČIA)
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Valomosios veido putos visų tipų odai.

•Šių lengvų makiažą valančių putų sudėtyje yra rugiagėlių ekstrakto, pasižyminčio raminamosiomis savybėmis ir siauralapių velniapupių (cassia angustifolia), žinomų dėl savo drėkinamųjų savybių.

•Ypač švelni putų formulė valo odą jos neišsausindama: pašalinami odos nešvarumai ir makiažas, o oda tampa gaivi ir švari kasdien.

NAUDOJIMAS: Nedidelį kiekį putų užtepkite ant sudrėkintos odos ir ryte ir vakare. Pirštais švelniai masažuokite priemonę sukamaisiais judesiais, po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

GERA ŽINOTI: Be mineralinių aliejų, parabenų, silikonų, ftalatų.


Tikriausiai jau tradiškai, aš visuomet pasakoju apie pakuotę ir kaip ji man patinka arba nepatinka, bei kokias emocijas sukelia. Šitų putų pakuotė man tokia vasariška, gal dėl to, kad skaniai mėlyno atspalvio? Kaip ir visų veido putų pakuotės, taip ir ši - plastikinis buteliukas su pompa ir putojimą sukeliančiu įtaisu. Labai patogu, kai pro skaidrias sieneles matosi, kiek produkto dar liko, tad jis niekad nepasibaigs netikėtai. 😅 Pompa dozuoja tolygiai ir lengvai, bet žinau, kad baiginėjantis produktui tas dozavimas nebebus tobulas, tiesiog su tokio tipo produktais taip jau yra.

Kvapas. Keistokas - gaivus, vos vos saldus ir nepaprastai malonus, man labai asocijuojasi su gaiva ir švara. Nes nusiprausus kvapas kelia tokias malonias asociacijas, kad atrodo produktas tikrai itin švariai nuprausė ir atgaivino - ir čia tik dėl kvapo. O kur darr efektas.

Konsistencija. Buteliuke skystas bespalvis, vandenukas, kuris perėjęs per pompą tampa vidutinio standumo baltomis putomis.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Decyl Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Potassium Sorbate, Centaurea Cyanus Flower Extract, Cassia Angustifolia Seed Extract, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose.


Poveikis. Iš pradžių šiek tiek sutrikau dėl priemonės užrašo, kuris sako, kad čia makiažo valiklis, tačiau paskaičiusi, kad naudojamas tiek ryte, tiek vakare, suvokiau, kad čia bus veido prausiklis su makiažo valymo funkcija. Tikriausiai pastebite, jog pastaruoju metu tinklaraštyje atsiranda daugiau putų pavidalo priemonių ir prausiklių tiek veidui, tiek kūnui. O kaip kitaip - man vasarą tokius naudoti daug smagiau, negu kreminius ar netgi gelinius produktus. su putomis nusiprausti žymiai greičiau, o kai vasarą visur skubame, nesinori sugaišti nė sekundės ilgiau.

Douglas veido prausimosi putos yra nerealios - jos efektyviai prausia veido odą, gerai pašalina nešvarumus, o ir oda po prausimo atrodo vizualiai graži. Tačiau didžiausią įspūdį palieka labai labai labai efektyvus makiažo nuprausimas - su dviem pompos paspaudimais nuprausiu visiškai visą makiažą, taip, netgi blakstienų tušą! Visiškai švariai! Ne tik paviršinį sluoksnį ar ne tik numozoju odą aplink, kaip dažnai būna su tokio tipo priemonėmis - visiškai jokio makiažo nelieka niekur, nei ant odos šalia blakstienų, nei ant veido! Netgi sunkiau nuvalomus, atsparesnius lūpų dažus priemonė visai neblogai nuprausia! Kaip šauniai! Patikėkite, tik pradėjusi naudoti galvojau, kad čia bus paprastas prausiklis, kuris šiek tiek valo, tačiau ne - tai labai labai efektyvus prausiklis. Aš įsimylėjau šį produktą ir bus labai sunku, kai jis baigsis - matyt teks pirkti naują pakuotę! Super - rekomenduoju, o ir kelionėms galite įsigyti mažesnę pakuotę ir niekad nesukti galvos dėl makiažo nuvalymo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai