L'OREAL Paris "Color Riche le Vernis À L'huile" nagų lakas (atspalvis "116 Cafe de Nuit")

Savaitės manikiūro įrašas šį kartą bus šiandien. Tiesiog šią savaitę viskas susidėliojo šiek tiek kitaip, ne visus įrašus pavyko įgyvendinti, kitiems neturiu reikiamų nuotraukų arba nepatinka, kaip jos atrodo, todėl šiek tiek pastumdžiusi įrašus nusprendžiau šiandien daryti manikiūro įrašą.

Aš jau senai pamiršau, ką reiškia ant nagų turėti nude tipo atspalvį... Jau nepamenu, kada tokia lakavausi nagus? Man visuomet norisi ryškių spalvų arba sodrių tamsių atspalvių, o nude atspalviai būna tiesiog pamiršti. Aš nude spalvas vadinu nuobodžiomis spalvomis (kalbant apie konkrečiai nagų lakus), tačiau pasirodo, kad kartais tų nuobodžių atspalvių pasiilgsti ir norisi traukti lauk, jais lakuoti nagus ir prisiminti tą 'nude' jausmą! 

O mano nude atspalvis šį kartą iš L'Oreal Paris, kurį įsigijau visai nesenai. Ir tai yra vienintelis šios kompanijos nagų lakas mano kolekcijoje. Iš karto galima pasakyti, kad buteliukas labai gražus, o kaip su kokybe? Kviečiu pažiūrėti ir paskaityti.

"Laimingas tas, kuris džiaugsmingai dirba ir džiaugiasi darbais, kuriuos padarė."
J. V. Gėtė


Produktas: L'OREAL Paris Color Riche le Vernis À L'huile nagų lakas (atspalvis 116 Cafe de Nuit)
Gamintojas: "L'Oreal Paris" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: nagų lakas turi malonų kvapą
Labiausiai nepatiko: nemanau, kad kainos ir kokybės santykis yra labai geras
Tūris: 13,5 ml
Kaina*: 7,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Douglas, Kosmada
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Prireikė daugiau nei 10 metų, kol tyrimų laboratorijose pagaliau buvo sukurta nagų lako su aliejais formulė. Le Vernis à l'Huile pasižymi sodresnėmis, ryškesnėmis spalvomis ir akinančiu žvilgesiu. Atraskite 12 intensyvių viliojančių atspalvių. Prabangių aliejų derinys ir ryškūs spalvų pigmentai leidžia mėgautis rafinuotomis ir sodriomis spalvomis. Nagų lako formulė puoselėja ir maitina nagus. Inovatyvus platus vėduoklės formos šepetėlis su daugiau nei 400 šerelių padeda greitai ir ypač tiksliai nulakuoti nagus be jokių gumulėlių, kad rezultatas būtų nepriekaištingas. Malonaus ir subtilaus aromato.

Naudojimas:
1 žingsnis. Suteikite nagams norimą formą, nupoliruokite jų paviršių, kad jis taptų glotnus.
2 žingsnis. Užtepkite mėgstamiausio atspalvio nagų lako Color Riche Le Vernis à L’Huile, pasistenkite, kad lakas nepasiektų nagų odelių krašto. Leiskite lakui visiškai išdžiūti per maždaug 2 minutes.
3 žingsnis. Kad užbaigtumėte manikiūrą, užtepkite bet kokį viršutinį nagų lako sluoksnį iš Color Riche serijos, kad nagų lakas išliktų ilgiau.

Rezultatas: Intensyvi spalva, žvilgesys ir maitinimas.

Sudėtis: Ethyl AcetateButyl AcetateNitrocellulose, Phthalic Anhydride/ Glycerin/ Glycidyl Decanoate Copolymer, Isopropyl Alcohol, Ethyl TosylamideAcetyl Tributyl Citrate, Stearalkonium Hectorite, Propyl Acetate, Tributyl Citrate, Octocrylene, ParfumTosylamide/ Epoxy Resin, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Hydrogenated Acetophenone/ Oxymethylene Copolymer, Argania Spinosa Kernel Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Acrylates Copolymer, Dimethicone, Geraniol, Citric Acid, Benzophenone-1, Oxidixed Polyethylene, Benzyl Alcohol, Colophonium/ Rosin, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Alumina, Methyl-2-Octynoate, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Propylene Glycol, Propyl Gallate, Aluminium Hydroxide, CI 77002, Tocopherol.
May Contain [+/-]: CI 77891, CI 15850, CI 77491, CI 77499, CI 77120, CI 19140, CI 15880, CI 15850, CI 77510, Mica, CI 77266, CI 77163, CI 77000, CI 42090.


Poveikis. Man labai labai gražus nagų lako buteliukas: tie stikliniai kvadratukai ir aukso spalvos dangtelis sukuria prabangiai atrodančios priemonės efektą, o kur dar rantuotas šepetėlio kotelis. Atrodo gamintojas labai rūpinosi, kad priemonė atrodytų gerai ir trauktų mūsų žvilgsnius ir ji tikrai traukia.

Jei kalbėsime apie šepetėlį, jis vidutinio ilgio, platus ir atrodo, su tokiu bus pakankamai sudėtinga pasiekti nagų kraštelius, tačiau mano nuostabai - nėra. Tai vienas patogiausių nagų lako šepetėlių, kokius tik esu naudojusi. Laką padengia pora perbraukimų per plokštelę, ir dengiasi taip lengvai, kad net nepagalvotum, jog šepetėlis toks platus! Super!

Nagų lakas dengiasi pakankamai tolygiai ir dailiai. Su pirmuoju sluoksniu matosi šiokie tokie netobulumai, todėl būtinai rekomenduoju dengti du sluoksnius. Ir tai yra nagų lakas, kuris nėra pajėgus užmaskuoti nago nelygumų: jei tokių turite, dengite nagų lako pagrindą, kuris netolygumus užmaskuotų ir paslėptų.

Vienas nagų lako sluoksnis

"116 Cafe de Nuit" atspalvis kūno odos spalvos, smėlio atspalvio arba balintos kavos spalvos. Aš jau pamiršau ką reikšia tokias dėvėti ant savo nagučių. O reiškia tikrai daug: visų pirma toks atspalvis tinka absoliučiai visoms progoms ir idealiaia dera prie tokių permainingų dienų, kokias turime pastaruoju metu. Tai lakas, kuris tiks prie absoliučiai visko. Aš manau, kad tokio atspalvio nude jau senai tapo manikiūro klasika ir gali drąsiai stovėti prie raudono klasikinio nagų lako atspalvio.

Išdžiūva labai greitai, o kreminės formulės paviršius tampa intensyviai spindintis, blizgus ir tobulai lygaus paviršiaus (išskyrus tuos nagų netobulumus, jei jų nepaslėpėte po nagų lako pagrindu). Tačiau žinote, kas nerealu? Nagų lakas kvepia. Aga, žinau, kad visi nagų lakai turi tam tikrą kvapą, kuris visuose būna vienodai stiprus. Tačiau čia - šalia acetono kvapo, tiksliau jam išgaravus nagai kvepia subtiliu, maloniu aromatu. Nežinau ką tas kvapas man primena, nesukelia jokių konkrečių asociacijų, tačiau kvepia maloniai. Aišku, kvapas neišlieka ilgai - jaučiu tik pirmąją dieną po nagų lakavimo.

Du nagų lako sluoksniai. Be viršutinio nagų lako. Žaiždelė ant smiliaus ne nuo prastai padaryto manikiūro - pirštą prisivėriau stalčiumi.

Ir galiausiai apie išlikimą - jei nagų lakas išliktų ilgiau - vertinčiau labai labai gerai, nes visa kita man labai patiko. Tai va, kvepėjo jis man apie pusdienį, sekančią dieną atrodė dar neblogai, o jau trečią, kai kur nuskilo smulkūs gabaliukai. Nagų lakas ant mano nagučių išlieka apie 3-4 dienas. Aš suprantu, kad daugumai panelių tai ilgas laiko tarpas, tačiau man, praktiškai bet kuris nagų lakas lengvai išsilaiko 5 dienas, net ir be viršutinio nagų lako sluoksnio. Ir mes kalbame apie tikrai pigius nagų lakus. Todėl kad ir kaip man patinka dengimas, pakuotė, šepetėlis, spalva, malonus kvapas, gera konsistencija, beveik tobula pigmentacija, tačiau vertindama kainą, aš manau kokybės santykis turėtų būti geresnis. Arba kaina mažesnė. Ką manote jūs? Ar bandėte šituos nagų lakus?

Panašūs atspalviai:
- SINCERO Nude Touch N3




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai