MILANI "Prime Perfection" makiažo gruntas/ praimeris, drėkinantis veidą ir mažinantis poras

Makiažo gruntus kai kas vadina makiažo pagrindu, kai kas makiažo baze... O kaip vadinate jūs? Makiažo pagrindas mano suvokimu yra 'foundation', kitaip kreminė pudra, o 'primer' ir būtų tas dalykėlis, kurį vadintumėme makiažo gruntu arba baze. Kartais ieškodama šito produkto susiduriu su šiokiais tokiais nesusipratimais - elektroninių parduotuvių sistemoje priemonė įvardijama skirtingai ir tenka labiau įsigilinti, kuris tai produktas.

Šį kartą aš noriu pakalbėti apie Milani kompanijos gruntą/ bazę, kuri žada ir gerai drėkinti odą, ir sumažinti veido odos poras. Automatiškai tikiesi, jog sumažins ir kitus veido odos trūkumus. Šitą produktą naudojau ištisai, paskui padėjau ir pamiršau, galiausiai vėl pradėjau naudoti. Toks kaitaliojimas paprastai nėra į gera - reikšia su produktu ne viskas gerai. Ir tikrai - nėra viskas gerai, nors norėjau tikėti priemonės efektyvumu, tačiau... nusivyliau... ir skubu pasakoti kodėl.

"Gyvenime labiausiai mums stinga žmogaus, kuris mus verstų daryti tai, ką mes mokame."
R. V. Emersonas



Produktas: MILANI "Prime Perfection" makiažo gruntas/ praimeris, drėkinantis veidą ir mažinantis poras ("01 Hydrating + Pore Minimizing")
Gamintojas: "Milani cosmetics". Pagaminta Los Angeles, JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - suteikti odai lygumo, sumažinti poras, sumažinti raudonį, drėkinti odą
Tinkamas tipas: visiems tipams\
Labiausiai patiko: jaučiamas odos drėkinimas
Labiausiai nepatiko: vizualiai nesimato jokio poveikio
Tūris: 20 ml
Kaina*: 12,49 EUR
Kur galima įsigyti: parfumeria.lt, topbeauty.lt
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Makiažo gruntas paruošia odą makiažui, suteikia jai lygumo. Drėkina ir suteikia natūraliai atrodančios odos efektą. Sumažina veido raudonį ir poras. Nepalieka riebumo ir lipnumo pojūčio. Neužkemša porų.
Naudojimas: Padenkite ant švarios odos. Naudokite vieną arba ant viršaus denkite makiažo pagrindą.


Makiažo grunto/ bazės pakuotė standartinio dydžio, balto plastiko spalvos tūbėlė su juodu užsukamu dangteliu. Milani kompanijos pakuočių dizainas palyginus minimalistinis, puošybos detalių nėra, išskyrus užrašus. Pateikta visa reikalinga informacija. Paprasta ir aišku. Be to, labai smagu, jog dozavimo anga prieš pradedant naudoti produktą, yra apsaugota folijos plėvele - jokių smalsių rankyčių ir nosyčių niekas tikrai nebuvo prikišęs. 😇

Kvapas. Gaivus kosmetinis kvapas, be jokio saldumo. Nors sudėtyje yra alavijo, bet man alavijo kvapo visiškai neprimena.

Konsistencija. Baltos spalvos priemonė lengvos, beveik vandeningos konsistencijos ir labiau primena lengvą veido kremą, negu praimerį.


Sudėtis: Water (Aqua), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Polymethylsilsesquioxane, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Hydroxypropylcocoate PEG-8 Dimethicone, Isododecane, Dimethicone, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, PEG/ PPG-18/18 Dimethicone, Silica, Zea Mays (Corn) Starch, Ethylhexylglycerin, Menthone Glycerin Acetal, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate.


Poveikis. Paprastai savo odos tipui renkuosi makiažo pagrindus, kurie sudėtyje turi silikono, taip išlygindami odos paviršių ir padėdami tolygiau padengti makiažo pagrindą. Tačiau Milani praimeryje nerasime silikono pagrindams būdingo slidumo jausmo. Ir tai savaime suprantama - ant pakuotės nurodyta "oil free" tad būdamas neslidus, ne aliejimio pagrindo, jis puikiai tiks ir riebesniems odos tipams ir sausesniems, dėl savo drėkinimo.

Pasitepusi praimeriu jaučiu vėsumo ir gaivumo jausmą, atrodo, kad priemonė tikrai drėkina veido odą. Tačiau neilgam, man ta vėsa dingsta pakankamai greitai, o ir po priemonės, aš nepasakyčiau, jog mano veido oda jaučiasi kaip po drėkinimo. Tad drėkinimas trumpalaikis dalykas ir tai bus ypač jaučiama sausesniems odos tipams. 

Čia mano nuomone buvo gerieji aspektai. Blogiausia yra tai, kad praimerio efektas yra labai minimalus. Jis turėtų užmaskuoti bei sumažinti veido odos poras. Techniškai tai įmanoma, mat priemonę tepant ant veido jaučiasi tokie kaip mikro grūdeliai, kurie turėtų užpildyti poras. Mano poros nėra mažos, tačiau nėra ir didelės, tikriausiai apibūdinimas vidutinio dydžio yra labai tinkamas. Tad nors techniškai priemonė pajėgi veikti, tačiau poveikis toks mažas, kad aš nepastebiu jokio skirtumo tarp makiažo su praimeriu ir be jo. Kelis kartus bandžiau ir vienaip ir kitaip, bet niekaip, tikrai nemaskuoja porų, o jei galvojate, kad pamaskuos ir kitus netobulumus, pavyzdžiui, randelius, raukšleles, tai turiu nuvilti - jokio poveikio nedaro ir joms.

Aš linkusi manyti, kad jeigu priemonė neatlieka savo pagrindinės funkcijos, tuomet ji nėra verta nei gerų įvertinimų, nei ilgo naudojimo. Na kam teptis papildomą priemonę, jei rezultato nėra? Dėl drėkinimo? Mano veido odą kuo puikiausiai drėkina kremai... Tačiau, jei vistik susigundysite išbandyti, tuomet noriu atkreipti dėmesį į priemonės kiekį. Nors tūbelė atrodo normalaus dydžio, bet priemonės yra visai nedaug, o ir tūbelėje senaka itin greitai. Jei naudočiau kasdien, tikriausiai pakaktų daugmaž 2-4 savaitėms, nors ne, tikriausiai trims, bet aišku, priklauso nuo to, kiek jo reikės jūsų odai padengti. Tad dar ir neskalsi. Manęs visiai nežavi ir manau nėra verta nė vieno odos tipo savininkių dėmesio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai