AVON Sun+ Maxi Tan įdegį spartinantis purškiamasis aliejus su alavijų ekstraktu

Vasara jau visai į pabaigą, o aš nespėjau jums papasakoti, kokias priemones naudojau degindamasi saulėje. Taip, tikrai pasakojau, jog žinodama, jog tiesioginėje saulėje būsiu ilgesnį laiką ir vengdama nudegimų, aš naudoju tą partį Margaritos apsauginį losjoną, kurį naudoju ir savo mažyliui. Tačiau ką naudoju tuomet, kai noriu pasimėgauti saulės spinduliais, aš jums dar nepapasakojau. Vistiek norisi padaryti trumpą įrašą apie tai, kokia priemone tepuosi ir kodėl.

Na, o pernai nusipirkome Avos purškiamą priemonę, skatinančią įdegį, tačiau aš jos pernai beveik nepanaudojau - vaikas dar buvo visai kūdikis ir degintis laiko visai nebuvo. Na, o kadangi purškiklis tinkamas  naudoti 24 mėn. (vadinasi net 2 metus!) nuo pirmojo atidarymo, tai drąsiai naudojome ir šiemet. Tiek kad, pasibaigus šiltiems orams ir praradus bet kokią deginimosi ir galimo įdegio viltį, tikrai teks mesti lauk. Tad trumpai, apie Avon purškiamojo aliejaus privalumus bei trūkumus.

"Greičiau pasieksi atkaklumu, negu skubotumu."
V. Šekspyras


Produktas: AVON Sun+ Maxi Tan įdegį spartinantis purškiamasis aliejus
Gamintojas: "Avon Cosmatics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: drėkinti odą deginantis, paspartinti įdegį, leisti išlikti įdegiui ilgiau
Tinkamas tipas: visiems odos tipams, suaugusiems
Labiausiai patiko: įdegį tikrai spartina
Labiausiai nepatiko: sudėties saugumas
Tūris: 150 ml
Kaina*: 5,90 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų (www.avon.lt)
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Drėkina odą deginantis, kad įdegis išliktų ilgiau.
Naudoti: nepurškite tiesiai į veidą.

Sudėtis: Mineral Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, VP/ Hexadecene Copolymer, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Benzyl Alcohol, Parfum, Tocopheryl Acetate, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, BHT, Retinyl Palmitate, Tocopherol.


Poveikis. Pirmiausia apie pakuotę - rudos spalvos patogus, purškiamas plastikinis buteliukas, kurio pompa retkarčiais ima ir užstringa. Na, ne tai, kad užstringa, bet reikia kelis kartus paspausti, kad išpurkšti produktą lauk. Tačiau iš esmės dėl dozavimo didelių problemų nėra - purškia vidutiniško stambumo lašais ant odos, kuriuos paskirstome ant odos rankomis.

Priemonės konsistencija aliejinė, tačiau jos pagrindas yra mineralinis aliejus, kuris nėra saugiausias pasirinkimas, bet logiškai galvojant - dauguma priemonių su UV filtrais neturi saugių sudėčių ar išskirtingai visuomet naudingų ingredientų. Kad ir kaip ten bebūtų, sudėtyje randame tikrai nemažai įvairių augalinių aliejų: saulėgrąžų, kokosų, kakavos, taukmedžio, alavijų ekstrakto, vitaminų E bei A. Visa šita kombinacija sukuria komfortabilią priemonę odai - atrodo jog ji tikrai drėkina - gal ne taip gerai, kaip norėtųsi, bet drėkina. Kvepia saldžiai maloniu, šiek tiek kokosus primenančiu kvapu.

Kadangi visuomet itin sunkiai įdegdavau, tokios priemonės jau daug metų man buvo tikras išsigelbėjimas, norint įgauti nors trupučio įdegio vasaros metu. Avon priemonė veiksminga, norint greičiau įdegti. Tas spartinimas sunkokai išmatuojamas dalykas - kaip apibrėžti tą spartinimą? Tikrai neįgaunu įdegio itin greitai, tačiau daug greičiau, negu be tokio tipo produkto. Praleidusi pusdienį paplūdimyje su šiuo purškikliu, matau, jog įgavau įdegio, kas anksčiau buvo sunkiai įsivaizduojaams dalykas.

Šitas purškiklis dar turi ir saulės filtą, gaila, bet niekur nenurodyta, koks priemonės spf faktorius. O gal aš suprantu kažką neteisingai? Neaišku, kiek laiko saugu būti saulėje, pasitepus šia priemone? O ir po maudynių, tikrai reiktų iš naujo išpurkšti ir paskirstyti produktą ant odos.

Galiausiai norisi reziumuoti, jog priemonė veiksminga spartinant įdegį, turi nemažai aliejų ir ekstraktų sudėtyje, tačiau visiškai neaišku, kiek su šia priemone saugu išbūti saulėje. Man labiau patiko mano senasis gerasis Kolastynos losjonas, spartinantis įdegį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai