ESSENCE "Shine Shine Shine" šlapio efekto lūpų blizgesiai: "01 behind the scenes"; "12 runway, your way" ir "13 red carpet starlet"

Rašydama apie vieną ar kitą lūpų priemonę, aš ne kartą sulaukiau jūsų rekomendacijų išbandyti Essence "Shine Shine Shine" lūpų blizgesius. Vienu ar kitu metu jūs džiaugėtės priemonių kokybe ir pasakojote, kaip jums jos patinka. Ar galėjau neišbandyti? 

Du iš šių lūpų blizgesių aš gavau testavimui, o trečiąją, su kompanijos gimtadienio dėžute, kurios pusę padovanojau vienai jūsų. Tad tikriausiai reiktų sakyti, kad visi šie produktai - PR-Sample gaminiai. Tačiau tai neturėtų jūsų gąsdinti ar tikėtis, kad imsiu girti priemones vien dėl to, kad jos gautos ne už piniginę išraišką. Ne, ne kartą matėte, kaip nepatikę produktai buvo kritikuojami ir iš to paties Essence. Todėl labai džiugu, kad šita kompanija priima kritiką ir įvairias nuomones - tai vienas iš aspektų, kodėl man patinka dirbti su Essence ir Catrice kompanijų atstovais.

Nevažiuojant per daug į šoną, grįžtam prie priemonių. Stabdau save, nes žinau, kaip lengva rašant užsiplepėti ir sukurti ilgiausią įrašą. 😆 Tad paskutiniuoju įžangos sakiniu, kviečiu jus paskaityti, kaip gi man patiko šitie spindesio efektą turintys lūpų blizgesiai.

"Nebūtina daryti žygdarbių. Visai pakanka mažų dalykėlių, atliktų su didele meile."
Motina Teresė



Produktas: ESSENCE "Shine Shine Shine" šlapio efekto lūpų blizgesiai (atspalviai: "01 behind the scenes"; "12 runway, your way" ir "13 red carpet starlet")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nr.12 atspalvio pigmentacija ir spalva ne visai tokia, kokios tikiesi pažiūrėjusi į pakuotę
Tūris: kiekvienas po 5 ml
Kaina*: kiekvienas po 2,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: švelni, subtili tekstūra sukurs ypatingą blizgesį su drėgnų lūpų efektu. nuo nude atspalvių iki ryškių spalvų su spindesio efektu.


Lūpų blizgesių pakuotės aptakios tūblelės, storesnės formos su užapvalintais kampais. Visai tokios, kaip nesenai pasiūlytos Matt, matt, matt iš Essence linijos pakuotės. Plastikas storas ir tvirtas, dangteliai blizgaus sidabrinio metalo imitacijos. Man šitos pakuotės daug smagesnės ir gražesnės už prieš tai buvusias kompanijos lūpų blizgesių pakuotes.

Lūpų blizgesių aplikatoriai lašelio formos su siauru galiuku, vienas aplikatoriaus šonas kirstas, kad patogiau paskirstyti blizgesį ant lūpų. Tačiau šitai konsistencijai man pasirodė, kad reiktų šiek tiek tikslesnio galiuko - jei matinių blizgesių linijai jis visiškai pasiteisino, tai spindinčiai man norėtųsi siauresnio galiuko, kuris leistų dailiau ir tiksliau nubrėžti lūpų kontūrą.

Kvapas. Turi šiek tiek saldumo, tačiau ne toks saldus, kaip prieš tai buvę matiniai lūpų blizgesiai. Šitas turi tokį labai lengvą, vos jaučiamą saldumą ir įprastą, blizgesiams būdingą skonį. Manau, jog tai labiau tradiciniai lūpų blizgesiai, ir nors juose naudojami ir saldikliai ir kvapniosios medžiagos, jie ženkliai mažiau saldūs. Galbūt man šiek tiek asocijuojasi su vaisių kvapu?

Konsistencija. Tirštoki lūpų blizgesiai, turintys vos vos jaučiamą lipnumo jausmą, bet jis manęs neerzina, nors šiaip jau esu jautri visokioms lūpų priemonių lipnumo pojūčiams. Suteikia itin spindintį, šlapių lūpų efektą.


Sudėtis:
"01 behind the scenes"POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, DEXTRIN PALMITATE, TOCOPHERYL ACETATE, SACCHARIN, PHENOXYETHANOL, AROMA (FLAVOR).

"12 rumway, your way"POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DEXTRIN PALMITATE, ALUMINA, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE CARBONATE, SODIUM SACCHARIN, PHENOXYETHANOL, AROMA (FLAVOR), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"13 red carpet starlet"POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ALUMINA, DEXTRIN PALMITATE, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE CARBONATE, SODIUM SACCHARIN, PHENOXYETHANOL, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Su šitomis priemonėmis man paskirstymas tikrai nebuvo tas itin lengvas, kad dengdama galėčiau negalvoti, kaip čia dengiu ir padengti keliais brūkštelėjimais. Dengiant nuolat turėjau žiūrėti savo lūpų kontūro, ypatingai su ryškiomis spalvomis, ir padengti kruopščiai ir labai atsargiai, kad neištepliočiau, o kontūro linija būtų kuo tiesesnė ir tikslesnė.

"01 behind the scenes" atspalvis visiškai skaidrus ir tik paryškina natūralią jūsų lūpų spalvą. Šitą atspalvį galima drąsiai dengti ant lūpų be jokių galvojimų apie kontūrus ir galvos sukimo, kaip tolygiau padengus. Tokius blizgesius aš dažnai naudoju ant lūpų dažų, siekdama suteikti jiems spindesio efekto.
Užbaigimas spindintis, lūpos tarsi šlapio efekto. Apskritai šitas atspalvis paryškina natūralią lūpų spalvą, suteikdamas joms natūraliau atrodančių, sveikų lūpų efektą.


ESSENCE Shine Shine Shine wet look lipgloss "01 behind the scenes"

"12 runway, your way" atspalvis mano nuomone yra prasčiausias iš visų turimų. Turėdama priemonės pakuotę rankoje ir dan nebandžiusi, įsivaizdavau, kad čia bus tamsiai, tamsiai violetinis atspalvis. Net ir pabrėžus ant rankos jis atroso pakanakamai ryškus. Tačiau ant lūpų jis man niekada nėra toks tamsus, kaip pakuotėje. Spėju, kad jo pigmentacija nėra gera, ko pasekojeant lūpų jis atrodo labiau fuksijų, tamsiai rožinis ar šviesiai violetinis nei tamsiai violetinis. Efektą įmanoma šik tiek pataisyti sluoksniuojant priemonę ir suteikiant jai tamsesnės spalvos bei geresnio padengimo. Tačiau vistiek nesigauna tokia ryški, kaip pakuotėje. O ir sluoksniuoti reikia atsargiai - per didelis kiekis paprasčiausiai gali nubėgti nuo lūpų.

Tad labai labai gaila, bet jei vertinčiau tik šitą atspalvį - lūpų priemonė gautų ženkliai prastesnį įvertinimą ir dėl pigmentacijos ir dėl spalvos neatitikimo.
Kaip ir visų šios linijos lūpų dažų - efektas spindintis, suteikia lūpoms šlapio įvaizdžio efektą.

ESSENCE Shine Shine Shine wet look lipgloss "12 runway, your way"

"13 red carpet starlet" atspalvis ryškiai raudonas, blizgus. Tikriausiai šitas man patinka labiausiai iš turimų ir pigmentacija jo daug geresnė negu violetinės spalvos priemonės. Tiesa, šitai spalvai reikia daugiausiai kruopštumo, ir dengiant aš mieliau apsibrėžčiau lūpas pieštuku, negu bandyčiau su blizgio aplikatoriumi sukurti tikslų kontūrą.
Nuotraukoje žemiau matosi, kad kai kur tas kontūras nėra labai geras ir tikrai ne visuomet be kontūro pieštuko man pavyksta gražiai pasidažyti.

ESSENCE Shine Shine Shine wet lipgloss "13 red carpet starlet"

Apskritai vertinant, lūpų blizgesiai man patinka - jie gražiai atrodo, yra ryškūs ir turi intensyviai spindintį efektą. Jei kalbame apie išlaikymą - tai jis tikrai nėra įspūdingas, išlieka apie 3 valandas, tačiau tik tuo atveju, jei nieko negeriame ar nevalgome. Lūpų blizgesiai nėra patvarūs ir paliks pėdsakus ant kavos puodelio, stiklinės ar mylimojo lūpų. Iš minusų tai dar kartą paminėčiau preciziškumo poreikį ir reiktų atidžiai žiūrėti į spalvos pigmentaciją - ne visuose atspalviuose ji tobula.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai

Rašyti komentarą