FRUTTINI kvapnieji kūno purškikliai "My Craziness is Mango" ir "My Magic is Passion Fruit"

Vasaromis visuomet renkuosi labai lengvus kvepalus arba tualetinius vandenis su kuo lengvesniais arba gaivesniais aromatais. Tačiau daug dažniau už kvepalus, šiltuoju metų laiku renkuosi kvapnius purškiklius kūnuo bei kvepiančias dulksnas. Dar kelios užsiliko iš pernai metų, o šitas, Fruttini pirkau šiemet. Apskritai rinkoje sklando gandai, apie Fruttini purškiklių kokybę ir itin ilgą kvapo išlikimą, tad dar pavasarį, ieškodama kažko naujo, nusprendžiau išbandyti ir įsitikinti pati - ar verta juos pirkti ir ar tikrai aromato išlikimas džiuginantis?

Atsikratyk baimės, kad ką nors prarasi, kartais nėra taip jau sunku.
Tereikia suprasti, kad dalykus, kuriuos baiminiesi prarasiąs, vieną dieną, kur nors, kaip nors atgausi, jei tik tuo tikėsi ir aktyviai kursi savo gyvenimą. Šiandien peržiūrėk, ką bijai prarasti, ir pagalvok, ar negalėtum išsklaidyti baimės šiuo paprastu būdu.


Produktas: FRUTTINI kvapnieji kūno purškikliai "My Craziness is Mango" ir "My Magic is Passion Fruit"
Gamintojas: "Mann & Schröder" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: pakvėpinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: išlieka itin trumpai
Tūris: kiekvienas po 125 ml
Kaina*: kiekvienas po 3,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas:
"My Craziness is Mango": Šiandien aš noriu pasilinksminti ne taip kaip visi kiti. Noriu būti išskirtinė. Noriu veikti, stengtis, nustebinti. Noriu nustebinti pati save.
Norisi gaivos ir energijos kiekvieną dieną? Mango kvapas atgaivins Jus karštomis vasaros dienomis bei padės suteikti energijos kūnui ir mintims. Kūno purškiklis lengvai įsigeria į odą ir nepalieka drėgnumo efekto, tik malonų kvapą ir gaivą.

"My Magic is Passion Fruit": Šiandien aš visus apsuksiu aplink savo pirštą. Aš žinau ko noriu ir kaip to gauti. Mano paslaptis: gundymas ir žavesys tuo lemiamu momentu.
FRUTTINI MY MAGIC IS PASSIONFRUIT gaivinantis pasifloros vaisiaus kvapo kūno purškiklis atgaivins Jūsų pavargusią kūno odą ir padės apgobti kūną nuostabiu kvapu. Naudokite jį ne tik karštomis vasaros dienomis, tačiau ir niūriomis žiemos dienomis norint pajusti švelnią gaivą.


Man patinka, kad priemonės pakuotės - buteliukai yra palyginus nedideli, todėl tokį daug smagiau įsimesti keliaujant, negu paprastai rinkoje esančius, didesnio kiekio dulksnų buteliukus. Tradiciškai, buteliukai su purškiamomis pompomis, o plastikas atitinka pagrindinio vaisiaus spalvą - tad pasiflorų kvapo - tamsiai violetinis, o mangų - oranžinis. Buteliukų dizainai žaismingi, šiek tiek mergaitiški - kažaka tie dizainai buvo kitokie, ne tokie vaikiški, o ant buteliukų puikavosi kvapą atitinkantis vaisius. Man senosios pakuotės patiko labiau, nors ir dabartinės tikrai nekliūva  už akių.

Konsistencija. Abu skysčiai visiškai skaidrūs, nedažyti jokiomis spalvomis. Mane tai nepaprastaii džiugina - kam papildomai dažyti tokio tipo priemones? Papildomi ingredientai ir tikimybė išteplioti drabužius manęs visai nedžiugina... Na, o kalbant apie konsistenciją - tai vandens skystumo purškikliai, tokie, kaip ir bene visos tokio tipo priemonės.

Sudėtis:
"My Craziness is Mango": Aqua, Alcohol Denat., Polysorbate 20, Parfum, Citric Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Fumaric Acid, Maleic Acid, Aspartic Acid, Benzyl Alcohol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol.

"My Magic is Passion Fruit": Aqua, Alcohol Denat., Polysorbate 20Citric Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Fumaric Acid, Maleic Acid, Parfum, Aspartic Acid, Benzyl Alcohol, Limonene, Citronellol, Citral.


Poveikis ir kvapas. Kaip ir visuose tokio tipo priemonėse, tik pasipurškus jaučiamas stiprokas alkoholio kvapas, tačiau jis greitai išgaruoja ir galimes mėgautis aromatu.

Pasiflorų kvapas itin saldus, vaisinis kvapas, tačiau jaučiamas sunkumas... Nežinau, kuo tiksliai kvepia pasifloros, tad man pakankamai sunku apibūdinti kvapą. Saldu, šiek tiek mažiau gaivu ir vos vos sunku... aromatas paslaptingas, tačiau man visiškai nekyla asociacijos su moterišku žavesiu ar gundymu. Įdomus, paslaptingas, saldus, vos sunkokas aromatas.

Tuo tarpu mangų kvapas man tikrai primena nagus, tačiau kartu ir kosmetikos kvapus, gal greičiau kosmetinio muilo ir mangų kvapą viename. Įdomiai linksmas, lengvai žavintis ir mergaitiškai smagiai nuteikiantis, džiuginantis, įkvepiantis aromatas. Čia saldumo jau gerokai mažiau negu pasiflorų, tad man mangų kvapas ir mano uoslei malonesnis ir pati pastebiu, jog jį naudoju ženkliai daugiau negu pasiflorų kvapo aromatą.


Apie Fruttini kvapniuosius kūno purškiklius tiek internete, tiek tarp merginų sklinda legendos - neva jie itin ilgai išlieka. Bet žinokite aš nepasakyčiau, kad labai ilgai - iki 3 valandų, nors geriausiai kvapas jaučiamas 1-1,5 val, o paskui tampa nuvėsęs, nebesijaučia toks malonus kaip pradžioje, o kūną supa pakankamai sunkus pokvapis. Tad realiai 1,5 val - ar jums tai atrodo ilgai? Purkšikliai tikrai nėra prasti, bet žinote, kokius aš jums daug mieliau rekomenduočiau? JACQUES BATTINI gamintojo kvapnias kūno dulksnas, kurių kaina tikrai didesnė, tačiau kvapai visiškai tokie, kaip natūralių vaisių, o ir išlieka ženkliai ilgiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai