HAPPY 3 YEAR BIRTHDAY TO MY BLOG!

Šiandien lygiai trys metai, nuo pirmojo Gėlėtos kosmetinės įrašo paskelbimo! Tad šiandien švenčiu savo antrą gimtadienį metuose ir nepaprastai džiaugiuosi, turėdama galimybę dalintis su jumis savo mintimis, įžvalgomis apie gaminius, kartais papasakoti savo kasdienybę, jausmus ar potyrius.

Jeigu tinklaraščio pradžioje visiškai nenorėjau dalintis savo veidu ar makiažu ant veiduko, nesinorėjo rodyti savo asmeninio gyvenimo, tai pastaraisiais mėnesiais vis dažniau prabylu atviresnėmis temomis. Kartais suabejoju, ar reikia rodyti savo gyvenimo peripetijas ir atviriau pasakotis, tačiau noriu tinklaraščiui suteikti kitokį veidą - veidą ne tik įvairių produktų ir apžvalgų kratinio. Erdvę, už kurios yra lygiai toks pat žmogus kaip ir tu - pergyvenantis dėl savo išvaizdos ir ieškantis geresnių, sveikesnių sprendimų; žmogus, kuris nori sveikiau gyventi ir šiek tiek nerimauja dėl savo kūno linijų; žmogus, kuris nori išmokti sukurti tobulą makiažą kiekvienai savo šventei; žmogus, kuriam smagu atrasti ir ekperimentuoti su kosmetika; žmogus, kuris nori puikiai atrodyti ir turi savų pakilimų ir nuosmūkių; žmogus su savo jausmais ir emocijomis... Toks pat - kaip ir tu!

Gėlėta kosmetinė yra mano vaikas, aišku, perkeltine prasme! Tačiau jame sudėta tiek daug jausmo, laiko, darbo, džiaugsmų ir rūpesčių. Ne visuomet viskas matosi tinklaraščio sienoje ir ne visuomet viskas turi matytis. Nepaisant visko, aš tikiuosi ir toliau auginti savo vaiką, tobulėti ir turėti tą atradimo bei rašymo džiaugsmą savo kasdienybės vingiuose.

Tačiau internetinėje erdvėje svarbiausias ne pats tinklaraštis ir ne tikrasis mano veidas - svarbiausi esat jūs! Jūsų palaikymas, jūsų buvimas šalia, jūsų pastebėjimai, pataisymai, komentarai ir nuomonės. Tik jūsų dėka Gėlėta kosmetinė iš asmeninio dienoraščio tapo kažkuo daugiau. Ar aš tinklaraštininkė? Nemanau, ir tikriausiai niekad neklijuosiu sau šitos etiketės - aš esu tik autorė, testuotoja, bandytoja, rašytoja... Dėkojų už jūsų aktyvumą, nepaprastai džiaugiuosi atgaliniu ryšiu, tačiau visuomet jo norisi daugiau, todėl kviečiu drąsiai rašyti, siūlyti, prašyti, išsakyti savo nuomonę -  jūsų aktyvumas yra pats geriausias bei maloniausias atlygis man!




Ačiū, kad esate kartu su Gėlėta kosmetine!
Siunčiu didžiulius linkėjimus 💌, virtualų balioną 🎈 bei bučinį 💋!

Gėlėta kosmetinė

Komentarai