LIRENE kūno šveitiklis su druska ir kokosu

Pamenate, kažkada senai, berods prieš metus buvau bandžiusi Lirene kūno šveitiklį su cukrumi ir spanguolėmis ir aikčiojau iš nuostabos, koks geras man jis tuomet pasirodė - ir iš tiesų buvo geras. Tuo metu buvau sau pasižadėjusi dar kartą nusipirkti jo pakuotę, tačiau parduotuvėje nusprendžiau, kad jau ir taip puikiai žinau, koks geras cukraus pagrindo šveitiklis. Dėl to prigriebiau tos pačios kompanijos, tačiau druskos pagrindo šveitiklį su kokosais.

Tampi tuo, apie ką galvoji.
Esi laisvas galvoti, apie tai ką tik nori, gali pats pasirinkti mintis.
Šiandien pasistenk rinktis vien geras!



Produktas: LIRENE kūno šveitiklis su druska ir kokosu
Gamintojas: "Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: pašalinti negyvas ląsteles, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnus, bet efektyvus šveitimas
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 200 ml/ 220 g
Kaina*: 4,89 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima ir kt.
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: Unikali ir veiksminga kūno priežiūra su maloniu kokosų aromatu. Švelnus šveitimas be sudirginimo rizikos. Poveikis: švelnesnė oda, išliekantis malonus aromatas.
Naudojimas: tepti ant drėgnos kūno odos ir keletą minučių masažuoti. Gerai nuplauti. Naudoti 1-3 kartus per savaitę. Rekomenduojama kartu naudoti Lirene kūno balzamą.


Kaip visuomet nosisi trumpai papasakoti apie priemonės pakuotę. Čia matome tūbelės formos balto, vidutiniškai minkšto plastiko pakuotę su rudu plastikiniu dangteliu tūbelės apačioje. Dėl tūbelės formos produkto likučius išspausti iš pakuotės tikriausiai bus pakankamai lengva, nors reikia pripažinti, kad kažkiek jų ten visuomet lieka. Taupiosioms siūlyčiau kirpti pakuotę ir krapštyti likučius lauk, tačiau aš tuo jau senai nebeužsiimu - išmetamų likučių lauk man nebegaila.

Priemonės dangtelis neatsisuka, atsikemša viršutinė jo dalis, atverdama vidutinio dydžio dozavimo angą. Patogi, jokių priekaištų jai neturiu, kaip ir pakuotei, ar ant jos pateiktai informacijai. Priemonės dizainas gana paprastas, švarus, bet ne minimalistinis, su kokosų paveiksliukais ant averso.

Kvapas. Kokosų kvapas man nėra tas dalykas, kuriam prisiekčiau ir stengčiausi visas priemones rinktis tik šio aromato, kai turiu galimybę. Tiesą sakant, aš jo dažnai vengiu, mat kai kurie gamintojai sugeba sukurti tokį sintetiškai nemalonų kvapą, kuris labiau primena parafino, bet vistiek būna užvadintas kokosiniu. Tikras kokosų kvapas kvepia rafaelo saldainiais, yra maloniai saldus, kai tuo tarpu kosmetinėse priemonėse dažnai sukuriamas tas nemalonus sintetinis kvapas. Man šitos priemonės kvapas nepatinka - ne jis nėra blogiausias 'kokosinis' kvapas, kokį kada nors uosčiau, tačiau vistiek nė kiek neprimena tikrojo kokosų aliejaus aromato. Ir tas sintetinis, pradžioje vos jaučiamas pokvapis, su kiekvienu naudojimu mane ima erzinti labiau ir labiau... Tiesiog, tai nėra mano uoslei patinkatis kvapas.

Konsistencija. Baltos spalvos priemonė kreminės testūros su jaučiamu aliejumi ir gausybe smulkių šveičiamųjų dalelių.


Sudėtis: Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Chloride, Sugar, Silica Dimethyl Silylate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Coumarin, Benzyl Benzoate.


Poveikis. Tai pirmiausia turiu pastebėti, kad gamintojas teigdamas, jog priemonė su kokosais, mus apgavo, mat sudėtyje koksų nė su žiburiu niekur nerasime, o va druskos yra, ir šiek tiek mažiau cukraus. Kaip ir visi druskos pagrindo šveitikliai, užteptas ant odos, ir šiek tiek ilgiau pabuvęs, jis ima griaužti poras ir šiek tiek dirginti odą, tačiau nuplovus - jokio sudirgimo nebūna. Ir dar pastebėjau, kad masažuojant odą, šveitiklis šyla, šiek tiek pakaitindamas odos paviršių, ko kituose druskos pagrindo priemonėse nesu paastebėjusi.

Šveitiklis, kaip priemonė negyvoms odos ląstelėms šalinti, ir odai švelninti yra veiksminga priemonė. Jis geba pakankamai švelniai (švelnumas/ grubumas reguliuojamas nuo masažavimo stiprumo) šveisti odą ir efektyviai pašalinti negyvas odos ląsteles. Oda tikrai atrodo gražesnė, švelnesnė ir kaip nauja. 

Tačiau nori nenori, man vis kyla noras lyginti šitą šveitiklį su Lirene cukraus ir spanguolių šveitikliu. Ir su spanguolėmis man patiko labiau - man buvo maloniau jį naudoti, nebuvo druskos griaužimo pojūčio, neerzino nemalonus kvapas. Tačiau efektu odai jos bene identiškos. Tad jei galvojate, kurį - cukraus-spanguolių ar druskos-kokosų šveitiklį rinktis, tuomet rekomenduočiau cukraus-spanguolių, mat pojūčiai po jo gerokai malonesni.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai