MAKEUP REVOLUTION "Amazing" lūpų dažai (atspalvis - "Scandalous Crime")

Makeup Revoliution kosmetika palyginus naujas prekinis ženklas mano kosmetinėje ir pirmoji bandyta priemonė, pamenu man visai nesudarė gero įspūdžio. Tačiau vienas produktas tikrai neapibrėžia, kiek gera ar kiek prasta kompanijos siūlomų priemonių kokybė. Todėl esu nusipirkusi ne vieną kompanijos gaminį - daugumai dar per anksti pasirodyti įraše, todėl šiam kartui papasakoti rinkausi lūpų dažus su ryškiu rožiniu atspalviu. Nedidelė kaina ir puiki kokybė? Ar gali taip būti?

Nemėgink keisti pasaulio ir tave supančių žmonių - tik nusivilsi ir nusikamuosi, kartu atsitversi nuo visatos tėkmės. Verčiau džiaukis viskuo ir visais. Svarbu pasiduoti tėkmei.



Produktas: MAKEUP REVOLUTION "Amazing" lūpų dažai ("Scandalous Crime")
Gamintojas: "Makeup Revolution London". Sukurta London, Didžioji Britanija. Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai geras kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: palieka žymes ant visko, prie ko prisiliečia
Tūris: 3,2 g
Kaina*: 1,65 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt, Eurokos, TAM beauty
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Jūsų būsite nustebinti šitų lūpų dažų kokybe - tai privalomi turėti lūpų dažai su puikiu, kainos ir kokybės santykiu. Kreminė, ilgai išliekanti formulė su puikia pigmentacija: nuo matinių iki kreminių - kiekviena atras savo tobulą atspalvį.


Pirmiausia keli žodžiai apie pakuotę - tradicinė išsukama lūpų dažų pakuotė, pagaminta iš juodo plastiko. Smagu, jog pakuotė turi dangtelio dalį, su galiuku, tobulai atitinkančiu spalvą. Ant buteliuko randame kelis lipdukus ir tobulai išspręstą ingredientų surašymo klausimą - dvigubą lipduką. Patogi, paprasta lūpų dažų pakuotė.

Kvapas. Turi lengvą, vos jaučiamą, tačiau saldžiai malonų uoslei aromatą, jaučiamą tik uostant iš pakuotės, padengus ant lūpų nieko neužuodžiu.

Konsistencija kreminė, tačiau žinot, kaip būna su tomis kreminėmis - vienos kietesnės, kitos visai minkštos. Šituose lūpų dažuose tobulas santykis tarp minkštumo ir kietumo: vidutiniškai drėgni, bet nesausinantys ir ne pernelyg drėgni ir kremiški, kad stipriai teptų.


Sudėtis: Paraffinum Liquidum, Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Ozokerite, Ceresine, Mica, Methylparaben, Propylparaben, BHT, Parfume.
[+/-] CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 15850:1, CI 15850:2, CI 15985, CI 45410, CI 42090, CI 45380, CI 19140, CI 77742, CI 77510.


Poveikis. Šitie lūpų dažai visomis prasmėmis yra gėris! Pirmiausia, aš beveik visuomet vargstu su lūpų dažų padengimu - reikia nepaprasto kruopštumo padengti dažus ir suteikti lūpoms gražų kontūrą. Su šitais dažais viskas paprasta - nepaisant to, kad tai ryški spalva, aš ją padengiu itin lengvai ir neleis man šeiminykščiai sumeluoti, dažnai pasidažau net nežiūrėdama į veidrodį ir ne šiaip, o labai gerai pasidažau.

Lūpų dažai tobulai lengvai sluoksniuojasi - galima tepti tiek sluoksnių, kiek norisi. Aš dengiu bent porą - su vienu perbraukimu spalva nėra tobulai ryški, nors pasižiūrėjus į pigmentaciją - ji iš tiesų gera, beveik tobula. Ir taip, negaliu atsidžiaugti faktu, jog net ir dengiant ant išsausėjusių lūpų (nuotrauka) rezultatas būna puikus - toks jausmas, jog dažai geba užmaskuoti nedidelius lūpų netobulumus ir lūpas paversti gražesnės bei sveikesnės išvaizdos.

"Scandalous Crime" atspalvis itin ryškus rožinis, su šiek tiek violetinio atspalvio. Manyčiau spalvai geriausiai tiktų fuksijos spalvos užvadinimas. Žinau, jog dauguma merginų tokių nemėgsta ir toks atspalvis nėra šiuo metu madingiausias, tačiau man atrodo, kad toks atspalvis man puikiai tinka ir suteikia išvaizdai gyvumo, veido oda prie tokių lūpų visuomet atrodo sveikesnės, skaistesnės spalvos. O ir šiaip, su tokiais dažais visuomet jaučiuosi nepaprastai gerai.
Šitas atspalvis neturi jokių spindinčių dalelių, tačiau tiktai turi lengvą spindesio efektą ant lūpų ir nedžiūva iki matinio rezultato (ir neturi - čia ne matiniai lūpų dažai).


Aš tikrai nustebinta lūpų dažų kokybe, ir ne, šiuo atveju nekalbu apie išlikimą - išlieka jie daugiau mažiau kaip ir visi, apie 4-6 val, priklausomai nuo to, ką darome, kiek geriame, valgome. Ir tikrai palieka dėmes (nors ir neryškias) ant puodelių ir stiklinių. Esu nustebusi, kaip tolygiai spalva nusitrina ir nusivalgo nuo lūpų: net jei neturiu galimybės pasidažyti iš naujo, esu rami, kad mano lūpos nėra nusitrynusios nevienodos spalvos lopinėliais ir vietomis ženkliai skiriasi spalvų intensyvumas. Spalva labai dailiai palaipsniui nublunka ir lūpos visuomet atrodo gerai.

Ir šiaip dažai ant lūpų jaučiasi patogiai, nesakyčiau, kad drėkintų, ar jausčiau kažkokį lūpų kondicionavimą bei būklės gerinimą. Tačiau lygiai taip pat nejaučiu jokio sausinimo ar nemalonių pojūčių visą dėvėjimo laiką. O tai man, turinčiai greitai sudirgstančias ir nuolat sausas lūpas, yra itin svarbu. 

Gamintojas visiškai nemelavo - aš tikrai apstulbusi ir labai maloniai nustebinta priemonės kokybe, o kai pagalvoji, kokius centus sumokėjau už priemonę - iš viso tobula - norisi dar krūvą pliusų pridėti ir palinkėti bei rekomenduoti išbandyti ir jums. Nenusivilsite. 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Dėk daugiau nuotraukų su savimi. Tu pati gražiausia blogerė pasaulyje!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Jonai :)
      Stengsiuos ;) Siūlau akis paganyti ir pasekti mane Instagram (geletakosmetine_blog) - ten visuomet daugiau mano nuotraukų ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą