SALERM Vital modeliavimo skystis, sutvarkantis plaukus ir skilinėjančius plaukų galiukus

Mano plaukai visada buvo vienas didžiausių rūpesčių: nuolat besiveliantys, linkę pūstis, o pradėjus dažyti, dar ir sausi bei pažeisti. Aš visuomet ieškau tokių priemonių, kurios padėtų pagerinti jų būklę ir/ ar suteiktų gražesnę išvaizdą. Tačiau toli gražu ne visos priemonės pasiteisina ir toli gražu ne visų efektas tinka mano plaukams.

Salerm plaukus sutvarkantį skystį aš gavau testavimui, tačiau kaip visuomet, išsakysiu savo nuomonę tokią, kokia ji susidarė naudojant šitą produktą. O mano nuomonė šį kartą gera - būtinai parodysiu ir rezultatus ant savo plaukučių.

"Laikas - nuostabus mokytojas, deja, užmušantis savo mokinius."
H. L. Berliozas


Produktas: SALERM Vital modeliavimo skystis, sutvarkantis plaukus ir skilinėjančius plaukų galiukus
Gamintojas: "Salerm Cosmetica Profesional". Pagaminta Barcelona, Ispanijoje
Paskirtis: plaukams - suteikti spindesio, sumažinti vėlimąsi, apsaugoti
Tinkamas tipas: visiems, ypač dažytiems ir saulės ar aplinkos poveikio pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sunku suprasti, kiek plaukams reikia priemonės
Tūris: 5x10 ml
Kaina*: 10,00 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO arba internetu (beautyfor sale)
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: "Salermvital" aptraukia plauko stiebą apsaugine plėvele, apsaugančia plauką nuo nepalankaus išorės veiksnių poveikio ir išlygina jo paviršių, ir šis efektas išlieka net po keleto galvos plovimų. Plaukai tampa paslankesni, lengviau formuojami, spindintys, galiukai atpalaiduojami ir nebesivelia. Ši priemonė ypač tinka dažytiems plaukams bei plaukams, kurie yra pažeisti saulės ar aplinkos užterštumo. Preaparato sudėtyje gausu vitamino E, kuris apsaugo nuo laisvųjų radikalų bei suteikia maksimalią apsaugą plaukams ir plaukų spalvai.
Naudojimas: vienos ampulės turinį paskleisti ant išplautų plaukų, per visą ilgį, ypač atidžiai užnešant ant plaukų galiukų ir labiau pažeistų plaukų zonų. Nenuplauti. Plaukus džiovinti įprastu būdu.


Pakuotė. Plaukų modeliavimo priemonė mus pasiekia sudozuota skaidraus plastiko ampulėse. Sakyčiau labai patogu, tačiau tai nėra universalus sprendimas - priklausomai nuo plaukų ilgio, storio ir kiekio, jums prireiks skirtingo skysčio kiekio, tad tik jei turite ilgus plaukus reikės viso ampulės kiekio.

Šiaip, produktas supakuotas gana patogiai - individualiai ampules galima įsimesti į kelioninę kosmetinę, ar ten, kur jums reikia. Ant pakuotės rasite visą reikalingą informaciją, todėl nereikės jos ieškoti niekur kitur.

Kvapas. Nepastebėjau jokio kvapo, arba jis labai silpnas.

Konsistencija. Vandens skystymo, skaidrus skystis. Jaučiasi stiprus riebumas - po paskirstymo ant plaukų, priemonę nuo rankų labai sunku nuplauti lauk, atrodo kažkokia plėvelė ant jų lieka. Pirmojo plovimo metu jos pašalinti neįmanoma.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Dimethicone, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil.


Poveikis. Priemonės naudojimas kaip ir aiškus, tačiau man asmeniškai sunku nustatyti, kiek priemonės reikia mano plaukams. Kol plaukučiai šlapi - gali sutepti ir visą ampulę, o išdžiovimus pamatyti, kad to kiekio buvo gerokai per daug. Todėl pirmą kartą sunaudojau visą ampulę ir nusprendžiau, kad jei bus per daug - tiesiog išplausiu galvą ir sekančiu akrtu tepsiu mažiau. Tačiau mano plaukučiai yra tarsi kempinė - jie visuomet sugeria labai daug bet kokio produkto - tiek kaukių, tiek kondicionierių, tiek aliejukų... Absoliučiai visko reikia labai labai daug, todėl nenustebau, jog man visas ampulės kiekis buvo beveik tobulas. Tačiau kitus kartus naudoju mažesnį kiekį - beveik visą, tačiau nepilnai visą ampulę. Prieš dozuojant reikia elgtis atsargiai ir pirmus kartus dengti šiek tiek mažiau produkto, stebint, koks kiekis tinkamas jūsų plaukams.

Patyrinėjus sudėtines dalis tampa aišku, kodėl po pirmojo karto taip sunku nusiplauti rankas - priemonės pagrindas yra silikonai. Jie suglosto plauką, užpildo jo pažeidimus ir suteikia glotnumo. Nuotraukoje matote mano plaukučius be priemonių ir plaukučius po šio serumo (jei skystį galima vadinti serumu). Akivaizdžiausia, kad visi plaukučiai yra visiškai tiesūs, suglotninami, nuo mano plaukų dingsta bangos, tad plaukas šiek tiek apsunkinamas. Sumažinamas ir galiukų pasipūtimas, o plaukučiai tampa šilko švelnumo ir nepaprasto lygumo.


Toks efektas ant mano plaukų išlieka apie  savaitę, bent jau akivaizdus efektas lieka apie savaitę. Po to man vėl norisi naudoti priemonę ir suteikti plaukams vizualiai gražią išvaizdą. Tiesa, jei plauname plaukučius kelis kartus savaitės eigoje - efektas pilnai išlieka, šiek tiek silpnesnis, tačiau lieka ir yra matomas, kai plaukai išdžiūva.

Būdama silikoninio pagrindo priemonė, ji suteiks jums dekoratyvinį efektą - vizualiai plaukai atrodo ženkliai gražiau, tačiau priemonė neteiks ilgalaikės naudos ir tikrai negydys jūsų plaukučių. Kai silikonai išsiplauna iš plaukučių, jie vėl lieka tokie patys, kaip ir prieš jų naudojimą.

O vertinant priemonę, kaip dekoratyvinę - man nepaprastai patinka efektas plaukams - visai nepatinka man tos bangos mano plaukuose, o skystis jas pašalina, sumažina pasipūtusius galiukus ir plaukučiai atrodo taip gražiai, kad tik ir norisi džiaugtis plaukučių grožiu, švelnumu, lygumu ir ilgai išliekančiu, gražiu efektu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai