SAMPLE SIZE. NUMIS MED pH 5,5 dušo želė jautriai odai

Mėginių dėžėje dar turiu likusių tokių dalykėlių, kaip dušo želė. Ar įdomu? Iš esmės visad maniau, kad visos dušo želė yra visiškai vienodos, juk svarbiausia, kad gerai praustų, tiesa? Tačiau taip nėra - skiriasi sudėtinės dalys, agresyvumas odai, prausimas, kvapas ir pojūčiai prausiant. Todėl lai keli sakiniai būna ir apie Numis Med dušo želė, skirtą jautriai kūno odai. 



Ką žada gamintojas: Dušo gelis sukurtas, kad apsaugotų ir puoselėtų jautrią odą. Ypatingai švelnus gelis lepina odą kasdien prausiantis po dušu, odos priežiūra tampa ypatingu malonumu. Vertingas alantoinas ramina  puoselėja ir apsaugo jautrią odą. pH 5,5 ir pieno rūgštis išsaugo natūralų odos atsparumą žalingam aplinkos poveikiui.
Naudojimas: įmasažuokite į drėgną odą ir nuskalaukite.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lactate, Parfum, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Glyceryl Stearate, Citric Acid, Allantoin, Potassium Phosphate, Isopropyl Alcohol, Alcohol, Glycerin, Serine, Sorbitol, Urea, Benzoic Acid, Lactic Acid, Phenethyl Alcohol, Tocopherol.

Kiekis: mėginuko kiekis 30 ml. Pilnas gaminio kiekis 200 ml
Kaina: 9.30 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje


Mano potyriai. Negaliu patikėti, kad visiškai iš galvos išgaravo nufotografuoti, kaip atrodo produktas. Iš esmės tai baltos spalvos pienelio konsistenciją primenanti dušo želė, tik skystesnė. Priemonės sudėtyje nėra kvapiųjų medžiagų, tačiau kvapas man malonus, nors ir nėra stiprus.

Putoja gerai, tačiau didžiausią įspūdį man paliko itin lengvas, šilko švelnumo prausimas. Prausiant pagalvojau, kad kažkaip per silpnai jaučiasi - kažin ar nupraus pakankamai gerai? Bet nuprausė, ir labai švariai, sakyčiau, kad net kūno losjono man po jo nereikia - tiesiog nesinori - oda atrodo itin švelni ir visiškai neišsausėjusi. Jei ne keli žalingi ir vidutinio saugumo ingredientai, manau puikiai tiktų net ir jautriai odai prausti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai