AMWAY Artistry Signature Color "Modern Icon" Highlighting Tint - skaistinantis kremas (atspalvis "Pink")

Apsižiūrėjau gautus testavimui produktus ir suvokiau, kad nerašiau ir visiškai nepasakojau apie vieną Amway produktą - skystą hailaiterį. Žinau, žinau, turėjau aprašyti bent vasaros pradžioje, bet pasimetė tarp įrašų gausos ir visai pasimiršo. todėl rašau dabar.

Paprastai aš nemėgstu skystų hailaiterių, skystų ar kreminių skaistalų, galbūt dėl to, kad nevisai moku su jais dirbti, man pakankamai sudėtinga gražiai paskirstyti, todėl iki šiol galvojau, kam stengtis, jei man puikiai pavyksta naudotis ir patinka pudrų pavidalo priemonės. Tačiau visuomet labai sveika išeiti iš komforto zonos ir išbandyti kažką naujo, tiesa?

Pagalvok, kaip mokaisi: žiūrėdamas ar dirbdamas? Nė katras būdas nėra geresnis už kitą, tačiau vieną dieną išmėgink antrą būdą, ir stebėk, kaip jis pakeis tavo požiūrį, kokius jausmus sukels ir kaip tau seksis. Niekada nežinai, kokių galimybių atrasi pakeitęs įprastą tvarką.



Produktas: AMWAY Artistry Signature Color "Modern Icon" Highlighting Tint - skaistinantis kremas (atspalvis "Pink")
Gamintojas: "Amway" Pagaminta J.A.V.
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: išgaunamas švelnus, kasdienai tinkamas efektas
Labiausiai nepatiko: kaina, sakyčiau aukštoka
Tūris: 30 ml
Kaina*: 38,79 EUR
Kur galima įsigyti: iš Amay kompanijos konsultantų (Amway internete)
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ skaistinantis kremas akimirksniu suteiks jūsų odai spindesio ir grožio lengvu rožiniu atspalviu. Paskaistinkite odą ir pabrėžkite savo veido bruožus akimirksniu su ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ skaistinančiu kremu. Nuostabi kremo formulė jungia auksinę, rožinę ir 3D perlamutrinę spalvas, akimirksniu suteikia spindesio ir lengvą rožinį atspalvį. Šiuolaikinis klasikinio skaistinimo variantas ARTISTRY SIGNATURE COLOR skaistinantis kremas – tai greitas ir paprastas pagalbininkas grožio palaikymui.
- Švelnus spindesys su subtiliu rožiniu atspalviu
- Unikalus rožinės, auksinės ir 3D perlamutrinės spalvų mišinys
- Patikrintas oftalmologų – tinka  naudoti su kontaktiniais lęšiais
- Dermatologiškai patikrintas
- Patikrintas dėl alergijos
- Be kvapiklių
- Tinka visiems odos tipams, taip pat ir jautriai odai
Privalumai
- Tobulas, pažangus skaistinantis kremas –  lengvu rožiniu atspalviu spindinti oda
- Padeda odai atrodyti skaistesnei, stangresnei, suteikia jai sveiko spindesio
- Stulbinanti kremo formulė lengvam naudojimui
- Ilgai išliekanti kremo formulė tolygiam padengimui
- Neužkemša porų 
Siūlomas naudojimo būdasŠepetuku ar pirštų galiukais švelniai tepkite ant skruostikaulių, aplink smilkinius, žemiau iki nosies centro ir prie Kupidono lanko. Lūpoms suteikti putlumo, apimties ir sodrumo tepkite mažą ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ skaistinimo kremo lašelį ant jūsų lūpų centro.Naudokite bet kurioje veido vietoje tam, kad sukurtumėte odai puikų, kerintį spindesį. Naudokite kartu su kitais artistry signature color™ kolekcijos produktais.


Pirmiausia, kaip visuomet, noriu pradėti nuo pakuotės. Produktą gauname juodo kartono dėžutėje su gausybe informacijos, kuri labai nekliūva už akių, nes surašyta smulkiai ir vos matomos spalvos raidėmis. Viskas gražu ir tvarkinga, tai suteikia pakuotei profesionalumo, ji neatrodo perkrauta, tačiau kai reikia kažką perskaityti, arba kaip man, surašyti ingredientus, tenka gerokai įtempti akis. Pakuotės dizainas gana paprastas: vyrauja juoda spalva, su aukso spalvos užrašais.

Toks pat ir viduje esančios tūbelės dizainas, tik tiek, kad tūbelė dar užsukta ryškiai rožinės spalvos dangteliu. Po kuriuo randame mažą dozavimo angą, primenančią paakių kremo dozavimo principą - tai iš karto signalizuoja, jog produkto reikia visai nedaug vienam kartui.

Kvapas. Šiuo metu mane kankina rudeninė alergija, todėl neužuodžiu, bet manau jog priemonė bekvapė, arba kvapas labai labai silpnas.

Konsistencija.  Priemonė savo tirštumu primena skystą kreminę pudrą. Jaučiama truputį riebumo, tačiau iš esmės priemonė labai lengvos konsistencijos.


Sudėtis: Water, Isostearyl Isostearate, Mica, Caprylic/ Capric Triglyceride, Isononyl Isononanoate, Glycereth-26, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Polysorbate 60, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Diazolidinyl Urea, Disodium EDTA, Laureth-7, Tin Oxide, Iodopropynyl Butylcarbamate.
May Contain: CI 77163, CI 77891, CI 77491, CI 75470.


Poveikis. Aš jau minėjau, kad su kreminais hailaiteriais man nelabai sekasi draugauti, nes iš principo nepatinka jų naudojimo būdas. Tačiau pabandžiau ir geriausiai man pasiteisina tepimas pirštu - dedu taškelį, du ar tris (priklausomai nuo ryškinamos vietos) ir įtapšnoju pirštais. Jei bandau dengti šepetėliu ar kempinėle, man priemonė pasiskirsto netolygiai, negražiai ir reikia daug daugiau vargo norint norint kad atrodytų gerai.

"Pink" atspalvio hailaiteris švelniai rožinės spalvos, kurią paskirsčius išgaunamas labai lengvas rožinis su aukso atspalviu efektas. Bandžiau ne kartą nufotografuoti, kaip priemonė atrodo ant skruostų, tačiau efektas vos matomas realybėje, tai nuotraukose, nežinau ar įmanoma įžiūrėti. Gerai įsižiūrėjus matomas, tačiau ne taip, kaip kiti hailaiteriai. Tad tai puikus hailaiteris kasdienai - stipriai nekris į akis, tačiau paryškins iškiliausias veido vietas ir suteiks joms lengvo švytėjimo efektą.


Kadangi hailaiterio nelabai pastebiu ant veido, nesu tikra apie išsilaikymo laikotarpį. Man atrodo kad išsilaiko neblogai, bet niekad nepagaunu, kada jis dingsta nuo odos. Šiaip tikrai fainas, patiko tas subtiliai švelnus efektas ant odos, tačiau gąsdina kaina - man atrodo už ją daug mieliau įsigyčiau The Balm garsųjį hailaiterį, negu šitą. Nors kasdieniam naudojimui tikrai geras, subtiliai švelnus produktas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai