CIEN "Classic" greitai veikiantis nagų lako valiklis su pompa

Žmogui, kuris lakuojasi nagus kaip aš - dažnai ir beveik ištisus metus, - būtinai reikalingas efektyvus ir nagų nepažeidžiantis, plokštelių neišsausinantis nagų lako valiklis. Kai jau esu išbandžiusi beveik visus valiklius iš drugstore kosmetikos parduotuvių, visuomet dairausi kažko naujo. Aišku, turiu savo mėgstamus varinatus (pavyzdžiui, Sally Hansen), tačiau blogerio smalsumas daro savo - ieškau naujų geresnių ir pigesnių variantų.

Pastarasis mano pirkinys buvo Cien klasikinis nagų lako valiklis iš Lidl, su pompa, kuri šiaip jau yra nepaprastai patogus dalykas. Per vasarą sugebėjau pabaigti beveik visą buteliuką ir noriu trumpai papasakoti savo įspūdžius.

"Elkid taip, lyg būtum laimingas, ir tai neabejotinai padarys tave laimingu."
D. Karnegis


Produktas: CIEN "Classic" greitai veikiantis nagų lako valiklis su pompa
Gamintojas: "Mann & Schröder" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagų lakui pašalinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvai nuvalo bet kokį nagų laką
Labiausiai nepatiko: daug potencialiai sausinančių nagą ingredientų
Tūris: 200 ml
Kaina*: 1,59 EUR
Kur galima įsigyti: Lidl
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: "Cien" vatos diskelį padėkite ant dozatoriaus ir švelniai paspauskite į apačią. Taip valiklis tolygiai įsigers  į vatos diskelį ir neišsilies į šonus. Pasinaudoję valikliu, nusausinkite dozatorių, kad ant jo nebeliktų lako valiklio likučių.
Transportuojant laikykite vertikaliai. 

Sudėtis: Acetone, Aqua, Alcohol Denat., Caprylic/ Capric Triglyceride, Parfum, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Linalool, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, CI 42090.


Mano nuomonė. Buteliukas mus pasiekia su pompa, kuri, gerai gerai, pripažinsiu pagaliau - labai palengvina priemonės dozavimą ir tikslesnį priemonės išgavimą ant vatos padelio. Tik Cien vatos padelių nerekomenduoju - nelabai jie kokybiški. Grįžtant prie pompos - ji puikiai veikia iki tol, kol nelieka apie 1 cm produkto nuo dugno apačios. Viskas, nuo to taško man pompa nebeveikia ir reikia atsisukti ir pilti tiesiogiai ant vatos padelio.

Nelabai pakuotė ir sandarumą turi. Nežinau, ar vienu metu vaikas buvo pavertęs ar kas nutiko, bet pastebėjau, kad leidžia pro užsukamą dangtelį, ir kartu tirpdo tą mėlyną plastiką - bandau apvalyti, o padelis tampa plastiko mėlynumo. Nesuprantu, kas buvo negerai, kol kas jokių problemų nėra, tačiau pakuotės tikrai neimčiau jos niekur iš namų - ar tai keliaujant ar važiuojant. Net namuose stangiuosi labai saugiai padėti, kad neapvirstų.

Kalbant apie poveikį - valo jis tikrai labai labai gerai ir labai lengvai. Paprastas lakas - 5 sekundes - švarus nagas, blizgučiai - 15 sekundžių ir viskas. Ta prasme na labai greitai, aš sužavėta valymo efektu, tobulai gerai. Tačiau sudėtyje yra acetono, yra alkoloholio ir kitų sausinančių ingredientų, kurie lengvai ištraukia drėgmę iš nago. Ką tai reiškia - ilgesnio naudojimo perspektyvoje nagai taps sausi, pradės sluoksniuotis ir luptis. Tiesą pasakius, mano nagai nuo pavasario tokie ir dabar susimąsčiau, ar ne šita priemonė juos tokiais galėjo paversti? Realiai galėjo - iš kitos pusės, po valymo nagas nepabaltuoja - tai kaip ir reikštų, kad nekenkia ir nesausina nago. Tačiau vėlgi - kas žino? Matysiu, po ilgesnio nenaudojimo laikotarpio.

Kol kas - mielai kartočiau, bet neįvesčiau produkto į savo nuolatinę rutiną, t.y. nenaudočiau nuolat ir nepirkčiau vieno buteliuko po kito. Bet valymas - na, aš sužavėta. Pabandykit, tik nerekomenduoju ilgalaikiam naudojimui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai