CND Vinylux Weekly Polish nagų lakas (#252 Hypnotic Dreams) ir Weekly top coat - nagų lako viršutinis sluoksnis. Lakavimo sistema, laikanti 7 dienas!

Labas mano mielosios!
Taigi, penktadienis!!! Kaip jūsų diena? Aš šiandien nusprendžiau, kad labai noriu su jumis pabendrauti, tai dariau live Facebooke, pirmą kartą kalbėjau su jumis apie valandą ir buvo kiek nedrąsu, ir šiek tiek keista kalbėti su kamera... Tačiau nepaprastai smagu, kad galėjau pakalbėti su jumis gyvai. Aišku, aš to live nepaliksiu ilgai, ištrinsiu tą pačią dieną, tačiau labai lauksiu prisijungiat sekančius kartus. Tikriausiai pirmą kartą išgirdote mane kalbančią gyvai ir tikiuosi neišsigandote mano balso. 😆 Dauguma jūsų siūlėte man pradėti youtube kanalą, filmuoti, ir aš susimąsčiau ar galėčiau? Galbūt galėčiau, bet nežinau ar aš šiuo gyvenimo momentu to noriu. O gal reiktų pabandyti? Įdomi diena ir tas live man buvo labai smagus ir suteikė daug apmąstymų. 

Na, o live metu pažadėjau, kad papasakosiu jums apie CND nagų laką su įdomiu 'color shifting' efektu, keičiančiu spalvą, priklausomai nuo šviesos šaltinio. Dviejų žingsnių sistema leidžia tikėti, kad manikiūras išlaikys 7 dienas! Tikrinam!

Kai tavo gyvenime apstu meilės, gausos ir džiaugsmo, geri dalykai ateina savaime. Jeigu esi piktas ir įsitempęs, geri dalykai pasitrauks, nes jie nedera su tavo prigimtimi. Šiandien užmegzk su savimi ryšį ir išsiaiškink, kas iš tiesų dedasi tavo širdyje. Tai puikiausias būdas pasiekti įvairiapusišką harmoniją.


Produktas: CND Vinylux Weekly Polish nagų lakas (#252 Hypnotic Dreams) ir Weekly top coat - nagų lako viršutinis sluoksnis. Lakavimo sistema, laikanti 7 dienas
Gamintojas: "Creative Nail Design" Inc.. Pagaminta JAV ir Meksikoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lako efektas
Labiausiai nepatiko: nelaiko 7 dienų
Tūris: kiekvienas po 15 ml
Kaina*: kiekvienas po 9,99 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO, beautyforsale.eu
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas:
Nagų lakas: - Nagų lakas, išliekantis net 7 dienas (Ir tai – tiesa!)
- Nėra bazinio sluoksnio
- Greita, tik 2 žingsnių nagų lakavimo procedūra.
- Natūralus apšvietimas suteikia lakui dar didesnį patvarumą.

CND VINYLUX lakas ir CND VINYLUX Top Coat viršutinis užtvirtinantis nagų lako sluoksnis – tai unikali sistema, kurios efektyvumas slypi naudojime juos kartu.
ProLight technologijos pagrindas – tai polimerinis ryšys,
kurio rezultate lakas tvirtai susikimba su nago plokšte, įgyja atsparumą skilinėjimui ir su laiku tampa vis atsparesnis, veikiant natūraliam apšvietimui.
Ir tai tikra tiesa!

Viršutinis nagų lako sluoksnis
- Sukuria ilgai išliekantį skydą VINYLUX WEEKLY POLISH apsaugojimui nuo subraižymų, įskilimų, įdubimų, padeda išlaikyti spalvos intensyvumą bei spindesį
 - Baigiamasis sluoksnis VINYLUX sistemoje
 - Ekpozicija natūraliai šviesai aktyvuoja polimerų kryžminį susijungimą kuris užtikrina spalvos ilgaamžiškumą
Užtikrina greitą džiuvimą

 - Savaitę išliekančios spalvos suteikimui naudojama kartu su VINYLUX WEEKLY POLISH sistema
 - Baigiamasis sluoksnis užbaigiantis VINYLUX WEEKLY POLISH sistemą
 - Apsaugo VINYLUX WEEKLY POLISH laką ir užtikrina savaitę išliekančius rezultatus
 - Suteikia intensyvų blizgesį ir apsaugo nuo įdubimų susidarymo
NAUDOJIMAS
Naudoti kaip sistemą: sukibimą su nagu užtikrinantis spalvos sluoksnis + apsauginis sluoksnis= ilgai išliekantys rezultatai
Prieš spalvos padengimą naudoti paruošiamąją priemonę nuriebalinančią nago plokštelę ir gerinančią sukibimą
Tepti 2 plonus sluoksnius VINYLUX savaitę išliekančio lako
Procedūros užbaigimui, spalvą padengti sluoksniu VINYLUX TOP COAT savaitę išliekančią apsauga

Sudėtis:
Nagų lako: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol Trimellitic Anhydride Copolymer, Aluminum Calcium Sodium Citrate, Glycidoxpropyl Polysilsesquixane, Silica, Stearalkonium Bentonite, Styrene/ Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Diacetone Alcohol, Propylene Carbonate, Benzophenone-3, CI 77491, CI 77510, CI 77266, CI 19140.

Viršutinis nagų lakasEthyl AcetateButyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Isopropyl Alcohol, Acetyl Tributyl Citrate, Glycidoxypropyl Polysilsesquioxane, Bis-HEMA Poly (1,4-Butanediol)-22/ IPDI Copolymer, Acetone, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acrylates Copolymer, Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, Benzophenone-3, Bis-Trimethylbenzoyl Phenylphosphine Oxide, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, CI 60725.


Poveikis. Nagų lakavimo sistemą sudaro spalvotas nagų lakas ir viršutinis sluoksnis. Priemonių buteliukai nemaži, stikliniai, patogios, tačiau klasikinės formos. Buteliukas atrodo tvirtas, kokybiškas. Abiejų priemonių šepetėliai vos vos ilgesni nei vidutiniai, bei vos vos plonesni nei vidutinio pločio. Aplikatoriai patogūs: su jais nusilakuosite ir labai kruopščiai, bus lengva pasiekti nagų kraštelius, ir pakankamai greitai.

Vienas sluoksnis

Lakuojantis šia sistema svarbu nepamiršti, kad nagų lako pagrindo čia dengti nereikia. Iš tiesų nagų lako pagrindas netgi gali sutrumpinti manikiūro išlikimą šiuo atveju, todėl čia nereiktų jo dengti.

Nagų lakas dengiasi lengvai, džiūva gan greitai. Kalbant apie pigmentaciją, man ji atrodo gera ir su vienu sluoksniu, tačiau turimas atspalvis reikalauja spalvos gilumo, kurią išgauname tik su antruoju priemonės sluoksniu.


"#252 Hypnotic Dreams" atspalvis yra įdomus visomis prasmėmis. Kai man buvo pasiūlytos rudeninės spalvos, aš nenorėjau tradicinių efektų - turiu pakankamai raudonų, juodų ir tiesiog įprastinių spalvų. Todėl pasirinkau atspalvį, kuris kinta priklausomai nuo apšvietimo. Jūs pasižiūrėkite, koks grožis! Spalvą nusakyti sunku, ji varijuoja nuo rožinio iki rudai raudono , nuo geltono iki auksinio. Krentant vis kitokiai šviesai, kintant šviesos kritimo kampui, spalva atrodo kitokia. Būtent tai mane nepaprastai žavi šioje spalvoje - tinkamiausias atspalvis rudeniui, kai nuotaikos kinta taip greit, kaip medžių lapų atspalviai. Tobula!


Lakavau du sluoksnius lako ir dengiau viršutinį sluoksnį, tikėdamasi, kad jis išliks 7 dienas - taip mums žada gamintojas. Tačiau deja, deja, taip nėra, ir išbandžiau ne kartą - man ant nagučių išlaiko minimaliai 4 dienas, ilgiausiai 6 dienas. Tad imčiau vidurkį - 5 dienas! Poros dienų trūksta. Čia dar norėčiau pabrėžti, jog mano nagai šiuo metu šiek tiek pažeisti, todėl lakai laiko šiek tiek trumpiau, be to, rankos gana dažnai būna vandenyje, dirbant buities darbus, tai daro įtaką lako išlikimui. Tačiau vistiek trūksta, ir tai faktas, kad ir kaip bebūtų gaila. Jei būtų išlikę savaitę, būčiau sužavėta ir vertinčiau kaip tobulas priemones. Dabar - geros, vertos dėmesio. Labai siūlau pabandyti tokio atspalvio nagų laką - tiesiog nerealus. Ir nors nebuvo šita sistema tobula, tačiau man labai patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai