ESSENCE "Volume Stylist 18 h" juodas blakstienų tušas "Curl & Hold"

Pagaliau mano vyras grįžo namo - taip keista vėl buvo parą būti dviese su sūnumi! Ir miegas kitoks, ir rytas, labiau priminė eilinę darbo dieną nei savaitgalį. Nepakito tik viena - sekmadienis pas mus blynų diena, todėl ryte laikėmės tradicijų ir laukėme grįžtančio vyro ir tetuko!

Na, o grįžus brangiausiam, pagaliau turiu laiko prisėsti prie tinklaraščio ir šiek tiek papasakoti apie... tebūnie šiandien dekoratyvinė kosmetika, o tiksliau tušas iš Essence, žadantis riesti blakstienas ir suteikti daug apimties. Man Essence tušai patinka, neturiu riebios paakių odos, todėl jie man laiko gerai, tik kad uždžiūva greitai ir tenka keisti kas kelis mėnesius. Tačiau kaip už tokią kainą - man patinka ir pasiteisina. Vieni tušai man patinka labiau, kiti mažiau, o kaip šitas? Kviečiu apžvalgai.

"Baimė - vienintelis dalykas, kurio turime bijoti."
T. Ruzveltas


Produktas: ESSENCE "Volume Stylist 18 h" juodas blakstienų tušas "Curl & Hold"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: tankinimo ir ilginimo efektas
Labiausiai nepatiko: greit uždžiūva
Tūris: 12 ml
Kaina*: 3,39 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: kreminės tekstūros juodas blakstienų tušas su mikro vaško dalelėmis apsaugo blakstienas bei suteikia ilgai išliekančios apimties ir nuostabų užrietimą.


Tušo pakuotė gana paprasta, tradicinė, bet man žavesio suteikia tas tarsi supintas plastikinis dangtelis. Graži ir rose nude spalva, nors visuma įdomi, indelis gana storas, patogus. Šiaip jokių priekaištų pakuotei, o ir labai didelio dėmesio į ją nekreipiu. Man svarbiau šepetėlis, kuris yra iš tradicinių nailono šerelių. Pakankamai įdomi jo forma: žiūrint iš vienos pusės, šepetėlis bene tradicinis, šiek tiek susiaurėjantis link galiuko; tuo tarpu kitoje pusėje - šereliai labai trumpi. Tad toks šepetėlis turėtų ne tik ilginti, bet ir riesti, bei tankinti blakstienas.

Kvapas. Tradicinis, kaip visų tušų, tiesa gerokai švelnesnis, nestipriai jaučiamas.

Konsistencija. Tirštoka, paprastai Essence tušų būna šiek tiek skystesnė. Ir tas tirštumas buvo jaučiamas nuo pat pirmosios naudojimo dienos,



Sudėtis: AQUA (WATER), CERA ALBA (BEESWAX), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, ORYZA SATIVA (RICE) CERA, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, POLYBUTENE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, AMINOMETHYL PROPANOL, STEARIC ACID, PHENOXYETHANOL, VP/EICOSENE COPOLYMER, TOCOPHEROL, DIMETHICONE, POLYESTER-4, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, CAPRYLYL GLYCOL, TETRASODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77499 (IRON OXIDES)


Poveikis. Man tušas dengiasi lengvai, tiesa, šepetėlis čia nemažas, todėl pastebiu, kad reikia pakankamai atsargiai dažytis, siekiant nenutepti odos aplink akis. Smagu ir kartu keista, kad su šituo tušu kiekvieną kartą man pavyksta išgauti skirtingą efektą. Ir tai priklauso nuo to, kuria šepetėlio puse dažotės. Tarkim, ta trumpais plaukeliais uždeda labai daug apimties, ilgais plaukeliais - labiau ilgina ir šukuoja, tarpinis variantas - šiek tiek riečia. Tačiau aš tikrai nepasakyčiau, kad rietimas yra stiprioji šio tušo pusė, pakelti pakelia, bet neatrodo, lyg būtų riesta rietikliu.

Tušas kabina daug košės, todėl nuo pat pradžios, iki šiol šepetėlį labai kruopščiai apvalau šepetėlį prieš naudojant - kitaip uždedu didelį, lipnų klecką vienoj vietoj, kurį sunku išsklaidyti šepetėliu.  Tai jei nepatinka košelė, tuomet tikriausiai tušas jūsų nesužavės. Apskritai, kaip matote nuotraukose, blakstienas tikrai gražiai atskiria, tikrai patankina (gal kiek mažiau, nei norėčiau) ir pailgina. Aišku, iki tam tikro lygio - 1 ar 2 sluoksniai dar tinkami, tačiau jei tepti storiau ir daugiau - tušas lipina blakstienas. Kaip, beje, 99% blakstienų tušų.


Man efektas patinka, ir puikiai laiko visą dieną, be jokių trupėjimų, tepimų ar kitų problemų. Šiuo metu yra du naudojimo mėnesiai ir jau jaučiu, kad viskas, aš nebenoriu juo dažytis - košytė tapo per tiršta ir daug sunkiau paskirstyti. Dar porą savaičių ir pradės trupėti nuo sausumo bei bus visai nebetinkamas naudoti. Dedu šitą tušą į stalčių, pakaitimui imu kitą - galbūt šituo dar pasidažysiu, bet tai nebebus nuolat naudojamas tušas. Man patiko, tikrai vertas kainos produktas. Minusų yra, bet iš esmės - vertas bandyti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai