NYX "Butter Gloss" lūpų blizgesys (atspalvis "BLG02 ÉCLAIR")

Na va, ir debesys išsisklaidė, ir saulė pasirodė... Šiandien buvo puiki diena: po kelių šlapių ir lietingų dienų pagaliau sulaukėme saulutės ir bene nė lašelio lietaus! Kaip ir kiekvieną antradienį nulėkėm į baseiną su mažuoju, pasportavom, pažaidėm su vaikais ir grįžom namo. O namie milijonas ir vienas darbas, kaukiantis iš ilgesio šuo ir betvarkė nuo šuns ir katino gaudynių po namus... Maniškos dienos... Ir blogeriški vakarai, kurie man mieli, kitokie, savotiški...

Šiam blogeriškam vakarui noriu jums papasakoti apie Nyx Butter Gloss lūpų blizgesį, apie kurį pirmą kart išgirdau iš amerikiečių youtuberių, kai Lietuvoje net nebuvo kalbos apie kompanijos kosmetiką. Svajojau, norėjau, svaigau kaip norisi išbandyti ir kaip pirksiu kokią švelniai rožinę, ir nusipirkau, nors nutekėjo labai daug vandens... Ką gi, metas nuomonei.

Kaip nuo neigiamų virpesių pereiti prie teigiamų?
Daryk tai, nuo ko pasijunti laimingas, galvok apie tai, kas teikia džiaugsmą, klausykis muzikos, nuo kurios norisi trepsėti... Daryk viską, kad atsitrauktum nuo neigiamų minčių, kurių laikaisi įsitvėręs. Tai padeda.


Produktas: NYX "Butter Gloss" lūpų blizgesys (atspalvis "BLG02 ÉCLAIR")
Gamintojas: "Nyx Cosmetics" J.A.V. Pagaminta P.R.C. (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni tekstūra
Labiausiai nepatiko: mano turimo atspalvio pigmentai linkę subėgti į lūpų raukšleles (kaip ir visi mano bandyti rožiniai blizgesiai)
Tūris: 8 ml
Kaina*: 6,79 EUR
Kur galima įsigyti: Nyx parduotuvėje PC Panorama (Vilniuje) ir Douglas parduotuvėse  arba internetu ČIA
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Švelnus, sviestinis, šilko glotnumo naujasis Butter Lip Gloss lūpų blizgis – toks gardus, lyg cukrinis sausainis. Jis paverčia tavo lūpas išties sultingomis ir saldžiomis. Užtepk jo vieno arba ant savo mėgstamiausių lūpų dažų. Mažesnis lūpų blizgio kiekis suteiks savo lūpoms subtilaus žėrėjimo, o didesnis – vidutinio stiprumo padengimą. Blizgis ant lūpų tiesiog ištirpsta ir nepalieka jokio lipnumo pojūčio.


Nyx Butter Gloss lūpų blizgesio pakuotė tūbelė, skaidraus plastiko su spalvą atitinkančiu dangteliu. Pakuotė atrodo tvirta, kiek storesnė, bet mažesnė nei man įprasta tūbelė maloniai ir smagiai gula rankose. Kalbant apie aplikatorių, jis tradicinis, kirstos formos su minkštais plaušeliais. Toks man vienas patogiausių ir smagiausių naudoti, be to, puikiai tinka produkto konsistencijai.

Kvapas. Lūpų blizgesys kvepia maloniai, turi saldų kvapą, primenantį saldainius. Aromatas nėra ilgai jaučiamas ir pasitepus aš jo nebejaučiu, užtat kaip malonu dažantis jį užuosti. 

Konsistencija tiršta ir tanki, kreminė ir itin švelni ant lūpų. Suspaudus lūpas jaučiamas minimalus lipnumas, tačiau net ir aš, kuri šiaip jau yra nepakanti bet kokiam lipnumui, jo visiškai neakcentuočiau, man jis nekliūva. O po padengimo prabėgus truputį laiko - to lipnumo net nebejaučiu. 


Sudėtis: Mineral Oil, Polybutene, Diisostearyl Malate, Beeswax/ Cera Alba, Ceresin, Silica Dimethyl Silylate, Polyethylene, Sorbitan Sesquioleate, Phenoxyethanol, Parfum.
May contain: CI 77891, CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 77742, CI 15850, CI 15850, CI 45410, CI 15985, CI 19140.

Cruelty free - netestuojama su gyvūnais


Poveikis. Priemonės pigmentacija gera, spalva ryški ir intensyvi ir ant lūpų pasidengia dailiai ir tolygiai. Primena senus gerus laikus, kai nereikdavo jokių lūpų pieštukų - tiesiog pasidažei blizgiu ir keliauji sau su švytinčiomis lūpomis.

"Éclair" atspalvis yra švelniai rožinis, pastelinis rožinis, bet ne pats šviesiausias rožinis iš visų Butter Gloss siūlomų blizgių atspalvių. Tikriausiai pastebėjote, jog pastaruoju metu dažnai renkuosi švelniai rožinę spalvą? Priežastis labai paprasta - tokia rožinė tinka prie bet kokio makiažo, absoliučiai prie bet kokio makiažo, nesvarbu ar darysite itin ryškų, spalvotą ar švelnesnį. Be to, rožinė suteikia optinę iliuziją - lūpos su ja atrodo lygesnės, o veidui tokios spalvos dažai suteikia jaunatviškesnę išvaizdą. Be to, toms, kurioms norisi putlesnių lūpų - rožinė apgauna akis ir suteikia pilnesnių lūpų efektą.
Tačiau rožinės spalvos turi kitą problemą - nepriklausomai nuo to, kokia gera jų pigmentacija - spalvos pigmentai po kiek laiko, arba iš kart po padengimo (priklauso nuo kompanijos ir priemonės kokybės) subėga į lūpų raukšleles. Nyx atspalvis ne išimtis - lygiai taip pat subėga, tik ne iš karto po padengimo. Ir pastebėjau - jei jau dengiu storiau, tai ir subėga greičiau ir labiau matosi. Eh, na kada rožinė bus tobula? 


Kita vertus, aš jau minėjau, kad šita rožinė ir subėgimas man nekliūva, pati nesuprantu kodėl ir bandau rasti logišką paaiškinimą. Galbūt todėl, kad dėl tirštos, sviestinės ar kreminės tekstūros lūpų blizgesys itin maloniai jaučiasi ant lūpų? O gal - kad ta tekstūra visiškai neparyškina jokių odos netobulumų, juos pamaskuoja, o kartais atrodo, kad netgi sudrėkina lūpas?

Išlieka vidutiniškai, tiek, kiek dauguma tokio tipo priemonių, apie porą valandų, o geriant ar valgant - itin lengvai nusivalo. Tačiau man patinka unikali ir maloni konsistencija. Drąsiai rekomenduočiau, man patinka, tik sekančiam kartui neplanuočiau imti rožinės - gal geriau kokį kitą, pavyzdžiui neutralų, įdomu, kaip ant lūpų tamsūs atrodo? Ir dar įdomiau, kaip atrodo intensyvi Butter Gloss tekstūra, konsistencija ir kiti aspektai. Tai spėju, kad čia tikrai ne pabaiga. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai