PIRMAS ĮSPŪDIS. WELEDA "Skin Food Hautcreme" maitinamasis kūno kremas

Mano pirmasis įspūdis ne visuomet būna apgaulingas, sutinkate? Ne taip jau retai pabandžiusi priemonę, ją iki galo naudoju su tokiomis pačiomis mintimis ir tokiomis pačiomis emocijomis iki pat galo. Tokiomis intencijomis mano tinklaraščio sienoje atsidūrė mėginių testavimas ir keliais sakiniais nusakomas pirmasis įspūdis. Šį kart trumpai papasakosiu apie riebų, tirštą kremą iš Weleda - artėja žiema ir šaltukas!



Ką žada gamintojas: Klasikinis Weleda kremas, skirtas viso kūno priežiūrai. Saugus ir patikimas naudoti veidui ir kūnui. Rekomenduojamas ypatingai sausos, suskirdusios, sudiržusios odos priežiūrai (rankų, alkūnių, kelių ar kulnų srityse). Ekologiškai augintų ramunėlių, medetkų ir našlaičių ekstraktai nuramins ir padės atkurti pažeistą odą. Drėkinantis lanolinas ir maitinantis migdolų aliejus saugo sausą odą.
Naudojimas: užtepkite vieną ar kelis kartus per dieną nedidelį kiekį kremo ant odos ir leiskite jam įsiskverbti. Tai gali užtrukti kelias minutes. Kremas labai skalsus. Pažeistai, suskirdusiai odai (pvz. alkūnių, kulnų): po vonios gausiai patepkite pažeistas vietas ir įmasažuokite.

Patikrintas dermatologų.
Sudėtyje nėra sintetinių kvapų, dažiklių, konservantų, naftos produktų.
Sertifikuotas „NaTrue“ ekologiškas produktas.

Sudėtis: Water, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lanolin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Beeswax (Cera Alba), Alcohol, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Glycerin, Limonene*, Viola Tricolor Extract, Hydrolyzed Beeswax, Sorbitan Olivate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Arginine, Zinc Sulfate, Parfum*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Coumarin*.
*iš natūralių eterinių aliejų

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Kiekis: mėginio kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 75 ml
Kaina: 11,37 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, pigu.lt, Camelia vaistinė, Gintarinė vaistinė, Benų vaistinė


Mano potyriai. Iš pirmo žvilgsnio kūno kremo konsistencija atrodo lengva, tačiau tik uždėjus ant odos ir bandant įmasažuoti, pastebėjau koks jis sunkus ir riebus. Pradžioje sunkiai geriasi į odą, tačiau atsakingai masažuojant, kuo puikiausiai susigeria. Nesu tikra, kad man patinka priemonės kvapas, kažkoks lyg ir citrusinis, lyg ir žolelių, gal citrusinės melisos? Mano uoslė šiuo metu atpažįsta tokį kvapą.

1,5 ml pakuotės man nepakako visai kūno odai, tačiau ir nenoriu tokia priemone tepi visą kūną, net kai šalta nenorėčiau. Aš turiu nuolat (ir nuolat turiu galvoje nuo pat vaikystės) dėl sausumo pleiskanojančias kojas, ausis, plaštakas ir alkūnes. Kiekvieną kart išsausėjus odai nuo karščio ar pajutus pirmus šaltuko žnaibymus pajaučiu, kaip išsausėja būtent šios sritys. Tad ėmiau kremą ir tepiau tuose strateginėse vietose, savaime suprantama, išskyrus ausis, o ant plaštakų kremo pateko pakankamai daug dengimo metu.

Priemonė gerai pamaitina ir nuramina sudirgusią, išsausėjusią odą. Dingsta visi odos sausumai, tad kremas puikiai maitina. Geras, kokybiškas produktas, bet dėl sunkumo ir riebumo rekomenduočiau tik sausai kūno odai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai