PRIM PERFECT HERBAL natūrali tailandietiška balinamoji dantų pasta

Jep, kalbėsim apie dantų pastą, tailandietišką dantų pastą, kuria aš taip sužavėta, kad visos prieš tai naudotos (gal išskyrus Velym) nublanksta ir pasimiršta atminties užkaboriuose. Iš karto galiu pasakyti, kad šitą drąsiai jums rekomenduoju - iki šiol negaliu atsipeikėti, kokia ji superinė. Ir taip, jau užsisakiau antrą pakuotę - belieka sulaukti, kol atkeliaus. O kol kas kviečiu paskaityti, kuo ji man tokia ypatinga.

"Bijodami pabandyti, daug ką pražiopsome."
M. Dž. Hjulendas



Produktas: PRIM PERFECT Herbal natūrali tailandietiška balinamoji dantų pasta
Gamintojas: "Prim Perfect". Pagaminta Tailande
Paskirtis: išvalyti dantis, balinti dantų emalį, mažinti nemalonų kvapą, dantų jautrumą, dantenų uždegimus, kraujavimą, skausmą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: labai greitai baigėsi
Tūris: 5 g (tačiau yra ir po 25 g pakuotėse)
Kaina*: USD $3.99
Kur galima įsigyti: ebay.com
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: 
- Valo dantis, dantenas bei burnos ertmę;
- Sumažina negerą burnos ertmės kvapą;
- Sumažina ėduonį bei skausmą;
- Naikina cigarečių, kavos, arbatos, vyno dėmes nuo dantų;
- Sumažina dantų jautrumą;
- Mažina dantenų uždegimą;
- Mažina dantenų kraujavumą.
Naudojimas: naudokite ne daugiau, kaip žirnio dydžio pastos kiekį ryte ir vakare valantis dantis. Nenaudokite kartu su kitomis dantų pastomis. Gausiai putoja. Be kvapiųjų medžiagų.

Sudėtis: Calcium Carbonate, Menthol, Camphor, Eugenia Caryopphylius (Clove) Leaf Oil, Borneol, Salvia Officinalls Leaf Extract, Streblus Asper Leaf Extract.


Mano nuomonė. Prieš tai bandžiau tailandietišką dantų pastą iš Bio-Way, kuri man patiko, bet nebuvau labai labai labai sužavėta. Šita, lygiai kaip ir ana, supakuota dėžutėje, kurioje apvalus plastikinis užsukamas indelis. Pasta buvo apsaugota folija (siaubas, kaip ji sunkiai nusiima...), o pastą dozuojame labai mažais kiekiais, kabindami iš indelio.

Pasta labai, labai gausiai suputoja ir turi tą intensyvų, labai ilgai išliekantį gaivos kvapą, kurio taip trūko Bio-Way dantų pastai. Išsivalau dantis rytė ir beveik iki jaučiu gaivą itin ilgai, tačiau visą dieną garantuotai mažiau apnašų ir jos taip greit nesikaupia, kaip po valymo kitomis apnašomis.

Šiuo metu mano dantenos nekraujuoja ir neturiu kažkokių labai didelių problemų, todėl apart gaivos ir apsaugos nuo apnašų kaupimosi kaip ir negaliu nieko pasakyti? Galiu! Dantų pasta labai labai gerai balina dantis - man atrodo tai vienas intensyviausių balinamųjų dantų efektų, kokius iki šiol esu patyrusi. Ir aš visiškai rimtai - visos kavos (o be kavos aš negaliu gyventi, tiksliau galiu, bet su kuo daugiau pasikelti spaudimą, jei net patys gydytojai rekomenduoja kavą?) dėmės pašalinamos greitai ir efektyviai. Be to, kavos aš nesumažinau, tačiau per naudojimo laiką mano dantys išliko balti! Ar gali būti, kad apsaugo nuo naujų dėmių susidarymo?

Realiai aš gerąją prasme nustebusi dėl priemonės poveikio - ir negriaužia burnos, ir labai efektyvi ir poveikis pajaučiamas greitai. Kokie minusai? Reiktų labai atsargiai pirkti šitas pastas - jos būna 5 g ir 25 g pakuotėse - kainos labai panašios, todėl perkant reiktų atidžiai pasižiūrėti ir neapsigauti. Dabar jau užsisakiau pilno dydžio ir kokio mėnesio eigoje vėl galėsiu mėgautis jos efektu. Na, ir žinoma tas laikas, kol sulauksite dantų pastos - ilgokai, kol atsiųs iš Tailando (jokiu būdu nepirkite iš Kinijos - ten dažnai kainos pigesnės, tačiau pastos yra padirbiniai ir ne tokios efektyvios). Na, o jei neturite kantrybės laukti - Facebook skelbimų grupėse mačiau perparduoda šias pastas, savaime suprantama gerokai brangiau, gal 3 kart brangiau. Ir nepaisant to, iš kur pirkti, šita pasta tobulai gera, aš jums ją rekomenduoju įsigyti, jei norisi baltesnių dantukų ir malonių pojūčių. Super - netikėtas atradimas!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai