SAMPLE SIZE. LIERAC "Phytolastil Gel" gelis nuo strijų

Mėginiai mėginukai... Dauguma turimų net neįsivaizduoju iš kur, tačiau man labai smagu bandyti nedidelio dydžio produktus. Todėl šiam kartui šis tas iš kūno priežiūros - gelis, žadantis kovoti su stijomis, tiksliau strijų prevencijai brendimo, nėštumo ir spartaus kūno svorio kitimo etapais. Tikriausiai jau savaime suprantama, kad po mėginio pasakyti kaip veikia strijų aspektais yra tiesiog neįmanoma. Tačiau koks gi tas Lierac kvapu, konsistencija ir pirmu įspūdžiu man pasirodė, papasakoti galiu.



Ką žada gamintojas: Gelis nuo strijų. Skirtas dėl brendimo, nėštumo ar kintančio svorio atsiradusių strijų prevencijai ar šalinimui. Susidedantis iš sinergiškai veikiančių fitoterapinių medžiagų šis gaivus ir nelipnus gelis itin veiksmingai saugo nuo strijų atsiradimo krūtinės, pilvo, sėdmenų bei šlaunų srityse. Skatina kolageno ir elastano skaidulų biosintezę.
Naudojimas: masažuoti krūtinės, pilvo, sėdmenų bei šlaunų sritis 1 kartą per dieną. Nėštumo metu naudoti nuo trečiojo nėštumo mėn. ir po gimdymo iki menstruacijų atsistatymo. Pastovus naudojimas būtinas siekiant geriausio rezultato.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Water, Propylene Glycol, Alchemilla Vulgaris Extract, Hedera (Ivy) Leaf/ Stem Extract, Equisetum Arvense Extract, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Carbomer, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Tetrasodium Glutamate Diacetate.

Kiekis: mėginio kiekis 7 ml. Pilnas gaminio kiekis 100 ml
Kaina: 29,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, pigu.lt


Mano potyriai. Pirmiausia, nors ir žinojau, kad čia gelis, bet vistiek nustebau dėl jo konsistencijos - geltonos spalvos gelis dalinai skaidrus ir truputėlį tąsus. Prieš naudojant šiek tiek nerimavau ar tik nebus lipnus? Keistokas ir kvapas - žinokit man labiausiai primena medų, tiesiog medų, be jokių priemaišų. Tas kvapas man nepaprastai malonus, tačiau sustiprėjo abejonės - ar tik nelipins? Ar gerai įsigers?

Priemonę dengiau ant šlaunų ir pilvo ir sunaudojau vienu kartu - nelabai įsivaizduoju, kaip reiktų padalinti keliems kartams, o tai ir nėra mano siekis. Priemonė lengvai skirstosi, labai greitai susigeria ir nepalieka jokio lipnumo, jokių plėvelių ant odos. Tiesą sakant, po kiek laiko net nesijaučia, kad kažką tepiau - labai labai gera formulė, ir labai verta dėmesio, kai siekiama strijų prevencijos. 

Savaime suprantama, kad per vieną naudojimą kalbėti apie kažkokią strijų prevenciją ar poveikį esamoms strijoms yra neįmanoma. O ir strijų aš neturiu. Tačiau pastebėjau, kad mano oda, kurią patepiau kremu tarsi atrodo gražiau - galbūt klystu, bet poros sutraukiamos, kas suteikia odai vizualiai lygesnės ir gražesnės odos efektą. Tad vizualiai tas vienas patepimas matosi, o ilgesniame naudojime - sunku pasakyti. Be to reikia nepamiršti, kad tai prevencinis kremas - sudėtyje esantys ingredientai kaip ir sutraukia oda, tačiau ar tai padės išvengti strijų? Negaliu garantuoti, bet pirmasis įspūdis labai geras.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai