CATRICE Matt Lip Artist 6 hrs - matiniai lūpų dažai (atspalvis "040 HibisKiss - Proof")

Tikriausiai šį mėnesį daugiau kalbėsime apie dekoratyvinę kosmetiką, tiesiog šiuo metų laiku naudoju daug visokių naujienų, bandau daug naujų produktų, tad norisi daugiau kalbėti apie dekoratyviąją pusę. Kaip jums sekasi draugauti su matiniais produktais? Kadangi matinės spalvos nebėra madingos, tikriausiai jau naudojate mažiau? Aš gal tiek pat, kiek anksčiau, tik ne ką mažiau renkuosi ir blizgias priemones arba satininio efekto produktus. 

Catrice matinius lūpų dažus pieštuko pakuotėje turiu jau kuris laikas, tačiau apsižiūrėjau, kad neturiu nieko parašiusi apie dažus. O kadangi jie vis dar prekyboje, norisi apie juos šiek tiek papasakoti.

"Dažnai daug greičiau ir naudingiau pačiam prisitaikyti prie kitų, negu priversti kitus prisitaikyti prie savęs"
Ž. de La Briujeras


Produktas: CATRICE Matt Lip Artist 6 hrs - matiniai lūpų dažai (atspalvis "040 HibisKiss - Proof")
Gamintojas: "Cosnova" Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvi pigmentacija
Labiausiai nepatiko: stipriai tepa viso dėvėjimo laiko metu
Tūris: 3 g
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 2,5 - 3/5

Ką žada gamintojas: Paskutinis Potėpis. Matinių lūpų tobulybė. Tik vienu sluoksniu Matinis 6 h Lūpų Meistras padengs lūpas intensyvia ir ryškia spalva be jokių nutekėjimų. Tuo pačiu metu, neišdžiūstanti formulė suteikia malonų lengvumo ir velvetinio švelnumo pojūtį. Taip pat, patogiau išsukamas automatinis pieštukas leis tiksliai padengti ir tobulai apibrėžti lūpas. Tobuloms ilgai išliekančioms matinėms lūpoms!
- Pieštukas sukuriantis intensyvią matinę spalvą
- Ant lūpų palieka aksominį pojūtį
- Iki 6 valandų išliekanti spalva
- Tinka veganams


Kaip visuomet, norisi pakalbėti šiek tiek apie produkto pakuotę - plastikinė pieštuko formos lūpų dažų pakuotė juoda, priemonė išsisuka lauk. Viskas atrodo gerai, tačiau man nepatinka, kad naudojimo pradžioje labai didelis pieštuko galas yra išlindęs lauk ir pilnai nesusisuka į pagrindą. Tai reiškia, kad turiu būti labai labai atsargi naudodama dažus.

Kvapas. Tradicinių lūpų dažų kvapas.

Konsistencija. Kreminiai lūpų dažai su matiniu užbaigimu.


Sudėtis: COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, OCTYLDODECANOL, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, KAOLIN, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, OZOKERITE, METHOXY PEG-17/ METHOXY PEG-11/HDI ISOCYANURATE TRIMER CROSSPOLYMER, TOCOPHEROL, LECITHIN, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, ASCORBYL PALMITATE, SILICA, CITRIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams
Netestuota su gyvūnais


Poveikis. Man nepaprastai smagu matyti priemonės pigmentaciją - pakanka vos vieno perbraukimo ir išgaunama intensyvi, ryški spalva. Be to, man nepaprastai lengva nusmailėjusio galiuko priemone dažytis ties lūpų kontūru. Man to galiuko praktiškai nebėra ir dengti gaunasi vis sunkiau, bet kai visiškai užapvalės, įdomiai bus su kontūro brėžimu. Galbūt tada reikės į pagalbą pasitelkti lūpų kontūro pieštuką? 

"040 Hibiskiss - Proof" atspalvis ryškiai rožinis, matinio užbaigimo, tačiau ne to sauso matinio užbaigimo. Labai primena tarpinį variantą tarp matinio ir įprasto lūpų dažo. Iš viso galima rinktis iš 8 siūlomų atspalvių.


Tikriausiai svarbiausias klausimas - ar išlieka 6 valandas? Išlieka ir netgi ilgiau, tik pasitrina ties lūpų viduriu. Tačiau taip, maždaug 5-6 val po dengimo jau norisi atnaujinti, tačiau vėlgi, labai priklauso nuo to, ką darome: jei valgome, jei geriame lūpų dažai palieka visur pėdsakus ir labai greitai bei netolygiai nusivalgo/ nusivalo. Apskritai visą dažų dėvėjimo laiką jie tepa viską, prie ko prisiliečia - sugebu net nusitepti odą aplink lūpas, jau nekalbu kitus daiktus. Ir tai mane erzina. 

Apskritai mane kankina dvejopi jausmai - viena vertus priemonė turi puikią pigmentaciją, gražiai dengiasi ant lūpų, jų nesausina, patogu ir greitai naudoti. Tačiau tas tepliojimo, prie ko prisiliečia aspektas mane nepaprastai erzina - turiu labai saugoti lūpas, kai jais pasidažiau, ir geriau nieko nevalgyti, negerti, nebučiuoti ir būti itin atsargiai. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai